הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוז שומן ומשקל

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
לא מסתדר לי הקטע של האחוז שומן ומשקל גוף .. מישהו יכול להסביר לי את זה לעומק ? בשביל להגיע לאחוז שומן נמוך צריך לרדת המון במשקל ?

נגיד אני בערך משקל 80 גובה 1.75 בשביל להיות באחוז שומן נמוך זה יכול להיות מצב ירידה של 10 קילו לפחות ? במצב כסה ?

אם אתה במשקל 80 עם 15% שומן. המסה הרזה שלך היא 80*85% = 68 קילו.
על אותה מסה רזה כדי להיות 10% שומן אתה צריך לשקול 68/90% = 75.5
כמובן שזה לא ריאלי לרדת רק בשומן, אז כדי לעבור מ 15% ל 10% תצטרך לרדת בסביבות 8 קילו.
אם אתה מעל 15% המשקל שתצטרך לרדת יהיה גדול יותר

• פותח/ת השרשור
אם אתה במשקל 80 עם 15% שומן. המסה הרזה שלך היא 80*85% = 68 קילו.
על אותה מסה רזה כדי להיות 10% שומן אתה צריך לשקול 68/90% = 75.5
כמובן שזה לא ריאלי לרדת רק בשומן, אז כדי לעבור מ 15% ל 10% תצטרך לרדת בסביבות 8 קילו.
אם אתה מעל 15% המשקל שתצטרך לרדת יהיה גדול יותר

קודם כל תודה רבה לך על התגובה!!
אוקי אז לפי שהבנתי אותך בערך להגיע למצב של נגיד בין 13-10 אחוז שומן בגוף כמה משקל לערך אני אמור לשקול ? לפי מחשבון Bmi בגולינגו רשום לי שזה מגיע לתת משקל וקראתי פה שלא צריך להקשיב למחשבונים האלה וגם לפי איך שראיתי הבנתי שהמחשבון הזה סתם בלוף אני צריך להגיע למצב של תת משקל מתחת ל50 קילו כדאי להגיע ל10 אחוז שומן בזמן שיש אנשים ששוקלים 70 קילו על 10 אחוז שומן .. אז רציתי לדעת בערך כמה קילוגרמים אני צריך להוריד בערך להגיע לאחוז שומן נמוך
ועוד שאלה הירידה באחוזי שומן חייבת לבוא כירידה במשקל גוף (מסה רזה)?

אין ממש קשר בין משקל לאחוזי שומן, בודיבילדר מקצועי יכול להיות 125 קילו עם 5% שומן בזמן התחרות.
Bmi לא קשור לאחוזי שומן בכלל זה רק יחס בין גובה למשקל
כמו שכתבתי כמה תצטרך להוריד תלוי במשקל ואחוזי השומן שלך עכשיו.
המספר ישתנה גם בהתאם לתגובה של הגוף שלך, תוכנית האימונים והתפריט.

ככל שהתפריט שלך יהיה טוב יותר ותתאמן חזק, הירידה במסה הרזה תקטן אבל היא כמעט תמיד תקרה במקביל לירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
אין ממש קשר בין משקל לאחוזי שומן, בודיבילדר מקצועי יכול להיות 125 קילו עם 5% שומן בזמן התחרות.
Bmi לא קשור לאחוזי שומן בכלל זה רק יחס בין גובה למשקל
כמו שכתבתי כמה תצטרך להוריד תלוי במשקל ואחוזי השומן שלך עכשיו.
המספר ישתנה גם בהתאם לתגובה של הגוף שלך, תוכנית האימונים והתפריט.

ככל שהתפריט שלך יהיה טוב יותר ותתאמן חזק, הירידה במסה הרזה תקטן אבל היא כמעט תמיד תקרה במקביל לירידה במשקל

הבנתי אותך .. אתה רק תוכל להסביר לי איך אפשר לדעת כמה בערך אחוז שומן אני צריך להוריד ? לא זוכר איפה קראתי את זה אבל הבנתי שיש נוסחא משו של משקל פלוס אחוז שומן לחלק ל100 משו כזה ..

אני משקל 79 אחרי שקילה היום בבוקר
גובה 1.75
גיל 21
אחוז שומן בערך בין 20 ל23

לא מכיר נוסחא כזאת. תתחיל מחיטוב למשך 3 חודשים, תוריד 5-6 קילו ובהתאם לתוצאות תחליט איך להמשיך

• פותח/ת השרשור
לא מכיר נוסחא כזאת. תתחיל מחיטוב למשך 3 חודשים, תוריד 5-6 קילו ובהתאם לתוצאות תחליט איך להמשיך

אחי אני נמצא בתקופת חיטוב כרגע זה כבר משו כמו 4 וחצי חודשים אני ירדתי ממשקל של 85 קילו היום נשקלתי 79.3 אני שומר על תפריט תזונה עם חלבון 2 גרם לכל קילו פחמימה משתדל שלא להגיע ל100 גרם .. יש בעיה אחת שאני לא הבנתי למה זה טוב ארוחת ציט ? אני 4 חודשים שאוכל תפריט מסודר בדיוק לכמויות שהצבתי לעצמי בלי ארוחה כזאת שנקראת ציט למה זה טוב ? זה לא יהרוס סתם ויעלה אותי במשקל ?

תקרא את המדריך לחיטוב, עם 100 גרם פחמימות הייתי מבצע יום העמסה אחת לשבוע.
לרדת 5.5 קילו ב 4.5 חודשים לדעתי זה מעט מדי. תנסה לכוון לחצי קילו עד קילו לשבוע

Back
למעלה תחתית