ייעוץ קרוספיט ו1/3/5

• פותח/ת השרשור Admon
  • פורסם בתאריך

Admon

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
אחרי ss, לפי מה שמוצע בארכיון מתחיל 1/3/5 בשילוב עם wod .
מחפש wod פעיל וחינמי שמתמקד בכוח. (Crossfit football ו invictus הם כבר לא חינמיים.)

לא הבנתי למה לשלב wod עם 5 3 1
מה המטרה שלך?
לא מכיר יותר מידי אתרי קרוספיט אבל בעמוד של המכון של מייק iron core בפייסבוק אתה יכול למצוא את הwodים שלהם אני מניח שזה קיים בבוקסים אחרים גם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המטרה היא כושר לטווח ארוך, עם דגש על אימוני כוח. להתקדם לאט אבל בטוח.

בפורום קרוספיט לשעבר בארכיון כבר יש שרשור דומה ומומלץ שמה לעקוב אחרי 1/3/5 עם wod בימים של הלחיצות. מאז האתרי קרוספיט החינמיים שמומלצים שם הפכו להיות בתשלום, אז אני מחפש חדש.

בנתיים אני משתמש בcrossfit.com אבל זה כאב ראש להתאים את האימונים שמה אם אתה לא מתאמן בבוקס.

אתה מתכוונן למטקון עם דגש על כוח כנראה.

בכל מקרה אני לא מבין למה, אם אתה עושה תוכנית כוח והמטרה שלך היא כושר לטווח ארוך אז פשוט תעשה מטקונים שמשתנים לפי העצימות הזמן והתנועות.

נגיד ביום הראשון תעשה מטקון שהוא ספרינט , ביום השני תעשה מטקון שהוא צ'יפר וביום השלישי תעשה מטקון בינוני שמשלב גם וגם.
בספירנטים לרוב יהיו לך משקלים כבדים יחסית
בצ'יפרים יהיו לך יותר תנועות של משקל גוף או עבודה עם משקלים יחסית נמוכים
ובמטקון הבינוני יהיה לך שילוב (לדוגמא DT)

תשתדל שהספרינטים יהיו 5 דקות , הבינוני יהיה בין 5-15 דקות והצ'יפרים יהיו בין 15-40 דקות נגיד...
אתה יכול פשוט לחפש בגוגל באותו יום נגיד sprint metcon וזה ימצא לך מליון דוגמאות ותבחר לך עם מה נוח לך לעבוד באותו היום.

אני עשיתי בדיוק את זה (5-3-1 והוספתי מטקונים) וזה עבד לי מעולה.
בשבוע התאוששות אתה יכול לעשות גם מטקונים , אין עם זה בעיה (לפחות לי לא הייתה).

הכל עניין של להתרגל לעבוד כבד וישר אחרי זה לעשות מטקון וחוזר חלילה ליום אחרי (או יומיים אחרי) אני הייתי עושה
ABCD עם 3 מטקונים , עוד יום אחד של הרמות אולימפיות נטו וזהו (אתה יכול במקום היום של האולימפיות לעשות ריצת התאוששות או משהו) ויומיים מנוחה מלאה.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוונן למטקון עם דגש על כוח כנראה.

בכל מקרה אני לא מבין למה, אם אתה עושה תוכנית כוח והמטרה שלך היא כושר לטווח ארוך אז פשוט תעשה מטקונים שמשתנים לפי העצימות הזמן והתנועות.

אז אם הבנתי נכון, להמשיך ב1/3/5 ובסוף כל אימון לעשות מטקון בהתאמה.

Back
למעלה תחתית