הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא להיבהל משומן בטני בזמן מסה?

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
טוב אז אני 1.90 שוקל קצת פחות מ80, עליתי כמה קילו בחודשים האחרונים עקב אכילה מרובה של פחמימות,
השומן מתרכז לי באופן מוחלט בבטן (זה גנטי-גם אבא שלי רזה וגבוה עם כרס).

חשבתי להפציץ עכשיו בחודש של אירובי כדי להוריד את השומן ולעלות מסה "נקייה",
אבל אז חשבתי על זה שוב ואמרתי לעצמי שזה סתם ביזבוז זמן ולהאריך את הדרך שלי.

מה דעתכם?

וכמה גרם פחמימות לאכול ביום?

לי אישית יש גם את העובדה שאני אוכל מלא והבטן שלי תמיד מלאה כזאת, וגם מלא נוזלים. כשאני מתחיל טיפה להוריד באוכל תוך שבועיים אני כבר רואה את הבטן נהיית שטוחה יותר. ככה שזה לא רק שומן.

• פותח/ת השרשור
לי אישית יש גם את העובדה שאני אוכל מלא והבטן שלי תמיד מלאה כזאת, וגם מלא נוזלים. כשאני מתחיל טיפה להוריד באוכל תוך שבועיים אני כבר רואה את הבטן נהיית שטוחה יותר. ככה שזה לא רק שומן.
המבנה גוף שלך רזה כמו שלי? וגבוה?

המבנה גוף שלך רזה כמו שלי? וגבוה?
לא, אבל סתם שתיקח לתשומת ליבך שבזמן מסה הבטן נראית גדולה בגלל שהיא תמיד מלאה ובגלל שאתה מלא נוזלים ולא רק כי אתה צובר שומן.

לא, אבל סתם שתיקח לתשומת ליבך שבזמן מסה הבטן נראית גדולה בגלל שהיא תמיד מלאה ובגלל שאתה מלא נוזלים ולא רק כי אתה צובר שומן.

בגלל צריכה מרובה של פחמימות שעושה אותך "מלא" יותר ואם אינני טועה גם סופית נוזלים.

בזמן מסה זה הגיוני לעלות בשומן במיוחד במקומות שגנטית אתה בעל יותר סיכוים שהשומן יאגר שם, אני לא הייתי דואג מזה משום שבמילא בתקופת החיטוב אתה תעבוד על זה

אגב סתם לציין, אצלי הבטן לא כל גדולה כל כך במסה ורוב השומן נצבר בצדדים מה שגם לא כל כך אסתטי. כשאני עושה חיטוב זה יורד ונראה סבבה ככה שאל תפחד מזה יותר מדי.
לגבי פחמימות, אין מספר מסויים אבל לדעתי אתה אמור להגיע ל350-400 גרם פחמימה בתפריט.

Back
למעלה תחתית