הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטובים קצרים בזמן מסה ss

• פותח/ת השרשור Bar323
  • פורסם בתאריך

Bar323

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
1
46
1
חיפשתי בפורום תשובה ולא כל כך מצאתי.

יהיה הגיוני אחרי חודשיים בss לתת חיטוב של חודש (התחלתי עם אחוז שומן קצת גבוה, וכבר ממש מתחילה לי בטן מבאסת) ואז לחזור לתכנית, או שיצא שלא השגתי כלום?
כמו כן, ההישגים של מתאמן מתחיל מוגבלים נטו לכמות האימונים או שהשעון דופק?
הכוונה האם אפסיד חודש שלא יחזור של צבירת כח לינארית (בהנחה שאחטב בו) כי השעון דופק מאז שהתחלתי להתאמן?

אם תכנס לחיטוב תפסיד כוח מסוים שצברת בss. לדעתי אין טעם לעשות חיטוב של חודש. תחליט מה אתה רוצה- אם אתה רוצה חיטוב תעשה ליותר מחודש (חודש לא יתן לך הרבה). אם לא דחוף לך החיטוב, תמשיך בss.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שאפסיד, אבל בחיטוב נכון זה יהיה מינימלי למיטב הבנתי..
אני נראה כבר שמנמן (לא מאלה שפשוט נעלמו הקוביות, עם חולצה רואים את הבטן והכל).. זה מפריע לי מאד, כמה זמן לתוך התכנית זה יהינ הגיוני? והאם למישהו יש תשובה לגבי העניין של המתאמן מתחיל?

אני מבין שאפסיד, אבל בחיטוב נכון זה יהיה מינימלי למיטב הבנתי..
אני נראה כבר שמנמן (לא מאלה שפשוט נעלמו הקוביות, עם חולצה רואים את הבטן והכל).. זה מפריע לי מאד, כמה זמן לתוך התכנית זה יהינ הגיוני? והאם למישהו יש תשובה לגבי העניין של המתאמן מתחיל?
תגדיר מה זה איבוד מינימלי. מינימלי זה אינדיבידואלי ואי אפשר לנבא כמה כוח תאבד, גם אם תעשה כל מה שצריך.
משתמע מדבריך שהמראה החיצוני מאוד מפריע לך, לכן אתה צריך חיטוב של יותר מחודש, כמובן עם תכנית מותאמת שהיא לא ss. ממליצה על fbw שמתבססת על מורכבים עם רוטציה.

לא נראה הגיוני כי לא תשיג כלום , אתה תאבד כוח שצברת ב SS ולכן אתה במקום נגיד למצה את התוכנית עד קצה יכולתך תוך 4 חודשים , יקח לך חצי שנה

• פותח/ת השרשור
תגדיר מה זה איבוד מינימלי. מינימלי זה אינדיבידואלי ואי אפשר לנבא כמה כוח תאבד, גם אם תעשה כל מה שצריך.
משתמע מדבריך שהמראה החיצוני מאוד מפריע לך, לכן אתה צריך חיטוב של יותר מחודש, כמובן עם תכנית מותאמת שהיא לא ss. ממליצה על fbw שמתבססת על מורכבים עם רוטציה.
עם אחוז שומן גבוה כמו שיש לי יחסית אני מאמין שלא יותר מידי. שואף לעד 10-15 אחוז איבוד כח.
כן את צודקת, כנראה שלפחות חודשיים.
הבנתי שאפשר להריץ את התרגילים של ss בחיטוב פשוט פחות סטים, את חושבת שזה אפשרי?

לא נראה הגיוני כי לא תשיג כלום , אתה תאבד כוח שצברת ב SS ולכן אתה במקום נגיד למצה את התוכנית עד קצה יכולתך תוך 4 חודשים , יקח לך חצי שנה
במטרה שלי היא שאחרי החיטוב באמת אעשה את התכנית לפחות ארבעה חודשים, אבל לא אגיע למצב שאני שמן תוך כדי..
כך שאם אתעכב בחודשיים זה מחיר שאני מוכן לשלם. החשש שלי הוא מהעניין של צבירת מסה של מתאמן מתחיל. המושג קצת צעורפל ואני לא מצליח להבין אם אבזבז על חיטוב חודשיים שהייתי יכול לצבור בהם יות מסה כמתחיל, מאשר אחרי חיטוב וחודשיים של התכנית שהגוף כביכול יותר מנוסה

הבנתי שאפשר להריץ את התרגילים של ss בחיטוב פשוט פחות סטים, את חושבת שזה אפשרי?
בSS אין הרבה נפח מלכתחילה, כך שאני לא רואה סיבה לעשות אותה עם פחות סטים. אין בעיה שתבצע אותם תרגילים, אך לא באותה עצימות, כדאי לבצע אותם בטווח בינוני (6-12). בנוסף לשים לב שאתה לא מבצע יותר מדי תרגילים שהם נפח משלים.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לשמור על כמה שיותר כח, לפי מה שהבנתי זה אומר להרים כמה שיותר כבד אפילו אם מדובר בפחות חזרות ונפח.
אני שוקל להתחיל חיטוב שבוע הבא, תודה על העזרה, יש מישהו ששמע על מה שאני מדבר? אשמח לעוד דעה לפני שאני מתחיל
נתונים: 24, 181/76,
Squat 70
Dl 80
Bp 50
Ohp 40

אני יודע שאני לא קרוב בכלל למיצוי התכנית, והנתונים שלי נראים הגיוניים להמשך מסה, אבל איכשהו הבטן שלי פשוט גדלה מאד בחודש וחצי האחרונים בהם עליתי 3 קג.

נערך לאחרונה:
SS לחיטוב לא מתאימה. זה לא הולך יחד.
אם את מעוניין לחיטוב ולשמור על כמה שיותר כוח, תבצע FBW המושתת על מורכבים בעצימות. כדאי להכניס גם אימוני התאוששות קלים, כי עם משך החיטוב אתה תאבד מעט מהכוח.

Back
למעלה תחתית