ייעוץ מזרקים ומחטים

• פותח/ת השרשור Sagi15
  • פורסם בתאריך

Sagi15

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
2
39
2
יש לי כמה שאלות

1. לטסט אנטט איזה מזרק ומחטים צריך ?
לשאיבה ולהזרקה צריך להיות אותו מחט / אותו גודל ?

2. יש צורך במחטים שונים לאזורים אחרים ? נגיד תחת מחט אחר לא כמו רגליים / כתפיים ?

3.מזרקי אינסולין הבנתי שיש כמה סוגים ,איזה צריך לפרנגיל לכמות של 500 בשבוע או 250/250 בשבוע ?

4.לגבי דיבול יש צורך להוסיף מנקי כבד למינהם ?

5.וזה קצת סוטה מהנושא הבנתי שזה חוקי אז בגדול ויאל סטרילי ומים בקטריסטטים אפשר לקנות בבתי מרקחת רגילים ?

6.מחטים מזרקים מבית מרקחת רגיל אפשר לקנות ?

אני יודע הרופא אמר לי נגד דלקות אבל אם ככה זה בסדר ושוב תודה!
היום עשיתי תזריקה הראשונה של הטסט ועבר חלק ובסדר חוץ מהקטע שאצלי זה אמפולות וניסיתי להיות "עדין" אבל הנתפצה לי האמפולה הראשונה לגמרי
בשניה עשיתי ממש כאילו מאמץ מינימלי לא להפעיל לחץ על החלק התחתון איפה שהחומר ולשבור רק תראש ועבד אבל קשוח זה.. יש אולי שיטה טובה או איזה טיפ להכי פחות סיכון לא לנפץ אותה ?
נער את האמפולה קלות והנח על משטח ישר, עד שכלל השמן ירד לתחתית.
קח שוב את האמפולה ואחוז ביד החלשה ב-2 אצבעות (אגודל ואצבע). ביד החזקה "עטוף" את ראש האמפולה (בדיוק בסימון של העיגול הצבוע) עם החלק האמצעי של האגודל.
בתנועה חדה ויציבה, שבור את האמפולה על ידי היד החזקה והאחיזה באגודל. מעין פתיחה לאחור כזו.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שעשיתי באוויר פעם קודמת עף לי קצת חומר, אתמול ששמתי על שולחן הכל נשאר בפנים לשם שינוי שזה כבר טוב חח גם נסיתי עם הבוכנה של המזרק גם הולך טוב
ממ איך מחממים אותו בלי שיגרום נזק כאילו סתם 20 שניות במקירוגל נגיד? ומסור של אמפולה זה משהו שחוקי לקנות בארץ ?
ומשהו לגבי פרגניל , במזרק 1cc מראה שהוא שווה ל100units אז כדי להזריק פעמיים 225 או פעם אחת 500ui זה כאילו 2.5cc או 5cc ? זה נשמע כמות מטורפת ואני חושב שאני טועה בזה , כמה זה 500IU ב CC?

• פותח/ת השרשור
אני שואף ללכת לפי מה שרשום בנעוץ
10ml מים בקטריוסטיים ובתכלס יש לי ויאל סטרילי של 10ml זה לכמות הזאת

• פותח/ת השרשור
טוב אז אם זה יוצא 1cc בתכלס יש טעם לחלק ל225 כל 3 ימיים או מספיק פעם בשבוע 500iu בפעם אחת ?
נגיד ככה
ראשון טסט 250
שלישי פרגניל 500iu
רביעי טסט 250

או

ראשון טסט 250
שני פרגניל 225iu
רביעי טסט 250
חמישי פרגניל 225iu

• פותח/ת השרשור
כל הדברים שטיפה הייתי לא סגור עליהם סגרתי לי הכל עם ידע ממש מטורף חח באמת תודה רבה על כל העזרה עד עכשיו הסייקל מתקדם ממש טוב אין כאבים אין תופעות לוואי למינהם הולך נטו לפי מה שעשו פה ולפי מה שהחברה פה רק תומכים ועוזרים עם ידע עשיר באמת תודה רבה על הכל רק שימשיך ככה טפו טפו טפו חח והסייקל יעבור בצורה הכי טובה ושוב באמת תודה זה לא מובן מעליו!

• פותח/ת השרשור
אני אמשיך לעדכן !
ויואוו אני עכשיו מחפש באייבי את זה חחח ! נראה חזק וכזה פשוט תודה רבה אחי

• פותח/ת השרשור
יש לי כמה שאלות
סך הכל הסייקל מתקדם טוב אני תכף מסיים שבוע שלישי של דיבול וטסט אנטט, יש עלייה גדולה בכוח,המסה גדלה קצת ואין תופעות לוואי מיוחדות חוץ מקצת חוסר תאבון בכלל הדיבול אבל זה לא כזה קריטי כי מסתדר עם התפריט, שמעתי שhcg הכי לא כואב אבל דווקא הוא יותר כואב מהטסט חח בקטע של החדירה לעור

1.hcg בהתחלה אכלתי תסביך על זה שזה הגיע באבקה והאמת קצת הייתי פחות מוכן לזה אבל הסתדרתי הכל בסדר מזריק פעמיים בשבוע hcg 250
השאלה שלי ממה שאני קראתי בזריקה האחרונה של הטסט זה גם הזריקה האחרונה של ה hcg אבל יש אנשים שמושכים עד השבוע לפני ה pct רק את הhcg , גם ככה נשאר לו קצת חומר בסוף ולפני שעובר 60 יום שלו אז עדיף למושך את הhcg עד שבוע לפני pct ?

2.דיבול וסינטיזת חלבון - במהלך השימוש בדיבול יש סנטיזת חלבון מאוד גובהה אבל מה קורה שנגמר השימוש ? למרות שזה בסיייקל ןהכמות חלבון ברמה של ניקח לדוגמא 300 400 גרם חלבון , ונשאר רק חומר בסיס טסט אנטט אז הסינטזת חלבון יורדת וגם הכמות חלבון תרד או שיש טעם להמשיך בכמויות כאלה גדולות אחרי הפסקת הדיבול ?

3.מקומות הזרקה - אני הזרקתי לרגליים ולתחת . שבוע רגליים שבוע תחת ככה הדרך שלי והכל עם מחט 25g , ברגליים זה המקום הכי נוח שיש ובתחת אישית מאוד קשה , בתחת זה ממש בלי כאבים בלי נפיחות שיש בימים הראשונים אבל קשה מידי..בגלל שמאוד שקשה לי להגיע למזרק בתחת ובמיוחד בחלק של המשיכה לוודא שאין דם ולוודא שאני בשריר , זה רחוק לי יחסית מהידיים ואני רועד ככה כי מאוד מתאמץ להגיע אליו ולשמור עליו יציב וזה מאוד קשה לי באזור הזה , אז קראתי וחקרתי עוד קצת ולרגליים יש 2 מקומות הזרקה
1.בחלק העליון החיצוני
2.בחלק התחתון הפנימי
השאלה אם אפשר להשתמש בוא כ2 מקומות שונים כגון
- שבוע 1 : יום ראשון רגל ימין למעלה חיצוני
: יום רביעי רגל שמאל למעלה חיצוני
- שבוע 2 : יום ראשון רגל ימין למטה פנימי
: יום רביעי רגל שמאל למטה פנימי
כי הבעיה הכי משמעותית זה שיהיה מפוצץ בחומר ויהיה קשה להזריק אבל בגלל שיש קצת מרחק מאזור לאזור אז אולי יעבוד
זה שווה לנסות ..?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית