תמונה כמה % שומן לדעתכם ?

מצב
השרשור נעול

I3ilabong

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
כמה % שומן אני לפי דעתכם ? אמרו לי 12% אבל אני לא בטוח...
ועוד שאלה כדי להתחיל מסה נקייה או להוריד 2-3% ואז להתחיל מסה ? 😃
(המטרה שלי היא לא להיות מסיבי ... אני רוצה חזה בולט ידים ודברים יענו חלק עליון של הגוף וטיפה קוביות אז אני לא מחפש להתחיל מסה מלוכלכת עכשיו על 3000 קלוריות וSS אם אני עושה מסה אז זה יהיה BMRX1.2+400-500 וAB.. )
😛
התמונות:
רפוי-

לא רפוי-

ממה אתה רוצה להוריד ?
שומן אין לך
שריר אין לך
כנס לסאונה יבשה אולי תוריד משהו

SS + אוכל + 3 ליטר חלב ביום
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
11 או משהו כזה, תעלה 50 קילו
מה זאת אומרת 50 קילו ?! -.-
אבל איך יכול להיות שאני 11 אחוז ורואים שומן בבטן זה ניראה יותר שומן מאשר שריר ...
ועוד שאלה אתם חושבים שאם אני עושה עכשיו 3 חודשים מסה נקייה אם תוכנית AB
(4פעמים בשבוע) (תוכנית מהקטגורייה "תוכניות אימונים" מהאתר) ומשקל טובים
בלי תרגילים מורכבים חוץ מבנץ' פרס... אני עדיין יכול לפתח מסת שריר לקראת חיטוב ?
אני לא רוצה להתנפח יותר מדי ואז שיקח לי חצי שנה לעשות חיטוב ... אני רוצה שיהיה לי פלג גוף עליון בולט וקוביות טיפה יותר בולטות מעכשיו ><
D:

מה זאת אומרת 50 קילו ?! -.-
אבל איך יכול להיות שאני 11 אחוז ורואים שומן בבטן זה ניראה יותר שומן מאשר שריר ...
ועוד שאלה אתם חושבים שאם אני עושה עכשיו 3 חודשים מסה נקייה אם תוכנית AB
(4פעמים בשבוע) (תוכנית מהקטגורייה "תוכניות אימונים" מהאתר) ומשקל טובים
בלי תרגילים מורכבים חוץ מבנץ' פרס... אני עדיין יכול לפתח מסת שריר לקראת חיטוב ?
אני לא רוצה להתנפח יותר מדי ואז שיקח לי חצי שנה לעשות חיטוב ... אני רוצה שיהיה לי פלג גוף עליון בולט וקוביות טיפה יותר בולטות מעכשיו ><
D:

אתה רוצה יענו להישאר שחיף?

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה יענו להישאר שחיף?
לא אבל אני לא רוצה להתנפח ברמה של לעלות 15-20 קילו בחודשיים...
המטרה שלי במסה הנקייה זה מקסימום 10-11 קילו בשלושה חודשים ואחרי זה חיטוב ...
אני מתחיל מלוכלכת רק אחרי הקיץ אני רוצה פשוט להישאר ככה לקראת הקיץ ואולי לעלות טיפה במסה ... אני רוצה להגיע ל14-15% שומן ולהישאר ככה במשך הקיץ ואז להתחיל מלוכלכת...

יש לי גנטיקה בול אותו הדבר בבטן אף פעם לא שאלתי וזה מענין אותי
תסתלכו על התמונה שהוא עושה שריר בבטן היא כאילו מתקווצת פנימה השאלה שלי אם זה עובר אחרי שמפתחים מסה בבטן?? או שתמיד שנאי יעשה שריר זה יראה ככה.??

• פותח/ת השרשור
אמרו לי בגלל שיש לי גוף גיטרה אז זה ניראה ככה ...
מישהו יכול אבל לענות על השאלה שלי ?
AB אם משקלים גבוהים (רק אם תרגיל מורכב אחד(בנץ' פרס))+מסה נקייה (BMRX1.2+400-500)
עד שאני יעלה 10-11 קילו או 16 אחוז שומן ואחרי זה חיטוב חזרה ל12% זה יעזור לי לפתח מסת שריר אפילו טיפה אבל העיקר לא להישאר ככה .... הסיבה היא שאני רוצה להיראות יותר מחוטב לקראת הקיץ אני לא רוצה להיות על אחוז שומן גבוהה ... אחרי הקיץ אני יעשה מלוכלכת D:
תודה למי שעוזר 😃

אמרו לי בגלל שיש לי גוף גיטרה אז זה ניראה ככה ...
מישהו יכול אבל לענות על השאלה שלי ?
AB אם משקלים גבוהים (רק אם תרגיל מורכב אחד(בנץ' פרס))+מסה נקייה (BMRX1.2+400-500)
עד שאני יעלה 10-11 קילו או 16 אחוז שומן ואחרי זה חיטוב חזרה ל12% זה יעזור לי לפתח מסת שריר אפילו טיפה אבל העיקר לא להישאר ככה .... הסיבה היא שאני רוצה להיראות יותר מחוטב לקראת הקיץ אני לא רוצה להיות על אחוז שומן גבוהה ... אחרי הקיץ אני יעשה מלוכלכת D:
תודה למי שעוזר 😃

למה רק בנץ פרס?

חיטוווווווווווווווב
קוביות
בייספס
יא מן

אנורקסיה זו מחלה קשה חברי הפורום תומכים בך

לא הייתי אומר 50 קילו, אבל 20 קילו לפחות

• פותח/ת השרשור
חח בסדר בסדר הבנתי לא חיטוב ... הקוביות פחות מענינות אותי יותר מעניין אותי החזה,כתפיים,גב,ידים...
אבל אתה יכול לענות על השאלה שלי ? 😃
עד שאני יעלה 10-11 קילו או 16 אחוז שומן ואחרי זה חיטוב חזרה ל12% זה יעזור לי לפתח מסת שריר אפילו טיפה אבל העיקר לא להישאר ככה

ואני עושה רק בנץ' פרס בתור תרגיל מורכב כי אני לא רוצה להיכנס עכשיו לסקוואט דדליפט פאוור קלין ומילטרי פרס,אני יודע שהם התרגילים אבל אני מעדיף לעבוד אם תוכנית AB ... אני יודע שאני יעלה פחות במסת שריר ופחות במשקל מאימון לאימון אבל... יכול להיות שאחרי זה בחורף אני יתחיל מסה מלוכלכת אז אני יעשה גם SS 😃

אל תכנס לסקווט ודדליפט ולמיליטרי
חחחחחח

בנצ' יותר מסוכן משלושתם

• פותח/ת השרשור
אני יודע... אבל לפי מה שהבנתי עדיף לעשות SS כשעושים מסה מלוכלכת לא ? ואני לא מתכוון לעשות מלוכלכת עכשיו אני רוצה לעשות נקייה ולהישאר על 14-15% שומן\לעלות 10 קילו לקראת הקיץ ואז אחרי הקיץ לעשות מסה מלוכלכת ולעלות עוד 10 קילו ואז חיטוב ... ><
חח סליחה על החפירה אני רוצה לעשות את המסה כמו שצריך ולא סתם לחפף.. :\

מסה מלוכלכת זה כשלא מתקלחים אחרי האימון?

למה נראה לך שעם SS לפי הספר פתאום תשמין מעבר ל 15-16% ?

• פותח/ת השרשור
כל מקום SS ... אין דבר כזה לעלות במסת שריר בלי SS ?! ... אני יודע שזאת התוכנית הכי טובה אבל אני מעדיף לעשות AB ... אני רק שאלתי אם אני עושה את מה כתבתי למעלה זה יעזור לי לפתח מסת שריר אפילו טיפה ..? וכן אני כן יעשה SS אבל במסה בחורף הבא לא עכשיו ... בבקשה תענו ספציפית על השאלה שלי :\
תודה 😃

כל מקום SS ... אין דבר כזה לעלות במסת שריר בלי SS ?! ... אני יודע שזאת התוכנית הכי טובה אבל אני מעדיף לעשות AB ... אני רק שאלתי אם אני עושה את מה כתבתי למעלה זה יעזור לי לפתח מסת שריר אפילו טיפה ..? וכן אני כן יעשה SS אבל במסה בחורף הבא לא עכשיו ... בבקשה תענו ספציפית על השאלה שלי :\
תודה 😃

אתה ליצן:jester: לך תעשה כפיפות בטן ותאכל ברוקולי שלא תשמין חס וחלילה

תודה 😃

כל תכנית תהיה טובה לך לקבל חזה בייסיפס וקוביות
תשלב תזונה של ניטראלי +500 וכשתרצה להבליט את הקוביות תחטב

אם החלטת להיות רציני אתה מוזמן לעשות SS

• פותח/ת השרשור
יאללה פורום מגעיל ... מה קרה התנפחתם אז מותר לכם להסתלבט על כל אחד שבא לשאול שאלה ? שאלתי שאלה אבל בשבילכם הכל זה SS+3000 קלוריות... אמרתי שאני לא רוצה לעשות מסה מלוכלכת שאלתי שאלה מה הבעיה לענות עליה ... נכון אני לא רוצה להשמין הייתי פעם שמן כמו לא יודע מה לקח לי הרבה זמן לרדת לא רוצה להשמין יותר מידי שוב ... מי שזה מעניין אותו וכן מוכן לענות על השאלה שלי אני יודה לו מאוד מי שלא לא חייב לעזור ...
עריכה:
תודה לפחות תגובה שבאמת עזרה לי (לMoo למעלה ...) ... תודה רבה על העזרה אני יתחיל AB ויעשה SS כבר אחרי זה אפשר לנעול ... 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית