הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלוריות ביום יום

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
היי, אני כבר לא כל כך מתחיל למען האמת אבל אשמח לשמוע את דעתכם.
כדי להגיע לתחזוקה שלי, אני אמור לאכול יותר ביום שבו אני עובד ו/או מתאמן מאשר ביום שבו אני לא מתאמן או לא עובד? או שלאכול את אותה כמות קלוריות ביום יום לא חשוב מה.

*אני מודע לזה שהמספר זה רק השערה ושאני צריך לנתב את זה לפי השינויים במשקל, אבל זה כבר הגיע לרמה שמפריעה לי במהלך היום. השתחררתי לא מזמן ומאז שמצאתי עבודה אני מוצא את עצמי מנסה לחשב את כמות הקלוריות שאני צריך להשלים בימי עבודה (קילומטר הליכה + אם עשיתי מחסן וכו') וזה כבר דיי מגוחך.

בקיצור אשמח לשמוע מה אתם הייתם עושים במידה והימים בשבוע דינאמיים (יש ימים שבהם אני לא עובד וימים בהם כן, כנ"ל לגבי אימוני כוח וימי התאוששות)

במקום לסבך את עצמך יותר מדי, לך על ממוצע
תעשה יומן לאיזה שבוע-שבועיים ותראה כמה קלוריות היית צריך להשלים בגלל אימונים ועבודה (לדוגמא 2100 קלוריות במהלך כל השבוע), ואת זה תחלק לכל ימי השבוע (300 קלוריות נוספות ליום), ותעשה את זה תפריט קבוע

הכי פשוט זה לאכול אותן כמויות כל יום במקום להתחיל לחשב עבור כל יום בנפרד. אתה יכול להעריך כמה אתה שורף במשך כל השבוע בעבודה/אימונים, לחלק ב 7 ולהוסיף לכמות היומית.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובות אבל:
א. איך אדע כמה אני שורף מהעבודה? (ברמן)
ב. יש שבועות שבהם יש לי 3-4 משמרות, ויש שבועות שבהם יש לי 6-7 משמרות, מה אני עושה עם זה?

בכל אופן אני מבין שעדיף לאכול את אותה הכמות בכל יום, גם אם יש אימון/עבודה וגם אם אין

פשוט ביום של עבודה תאכל עוד 200 קלוריות. לא יקרה כלום..

• פותח/ת השרשור
תעקוב אחרי השינוי במשקל גוף וככה תראה אם אתה אוכל מעט מדי/יותר מדי/כמה שצריך.
אוקיי, ולגבי ב', לא להתייחס לזה שכל שבוע הוא דינאמי מבחינת המשמרות?

אוקיי, ולגבי ב', לא להתייחס לזה שכל שבוע הוא דינאמי מבחינת המשמרות?
אין לי איזה פיתרון לזה. אם יש לך יותר משמרות מהרגיל אז לדעתי תאכל איזה 200 קלוריות יותר באותו יום וזהו.

Back
למעלה תחתית