עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתאמן בסגנון הזה כבר תקופה, ואני יכול להגיד שזה הדבר הכי טוב שקרה לי בתחום. עליתי 150 קילו טוטל בחצי שנה. בארץ לא תמצא הרבה שמבינים בזה, וספרים אני לא מכיר כל כך, אבל תחפש ביוטיוב בעמודים של silent mike, layne norton, mike zordus, garrett blevins, אתה תמצא הרבה חומר. בחו״ל זה נחשבת שיטה מקצועית ואופטימלית להתקדמות של מתאמנים מתקדמים יחסית, ואני ממליץ עליה יותר מבחום. אני גם מכיר תכניות אימונים שבנויות בשיטה הזאת, אם תרצה.
הנסיון שלי בתחום לא גדול, סל הכל שנתיים, אבל בשנה האחרונה מצאתי תכנית שפיתח layne norton שנקראת ph3, שמבוססת dup. תכנית של 13 שבועות. עשיתי את 6 השבועות הראשונים ואז בשל טיסה לחול הייתה לי הפסקה, וחזרתי לתכנית, לבלוק השלישי שלה, שהוא בלוק הכנה לפיק, איתו התכוננתי לתחרות. התחלתי את התכנית עם סקוואט 130 בנץ 92.5 ודדליפט 170, אלה המספרים שחשיבתי איתם את האימונים. בתחרות, אחרי 4 חודשים, עשיתי סקוואט 180, בנץ 102.5 ודדליפט 220, עם עליה של קילו וחצי במשקל גוף. התוצאות מדברות בעד עצמן. ph3 תכנית שנשמעת מיועדת לבילדרים, אבל אם שמים את תרגילי העזר בצד, היא לא רק עובדת, אלא מלמדת איך לבנות בלוקים כאלה בעצמך. כרגע אני בונה תכניות אימונים לעצמי בשיטה הזאת, וברוך השם, השיאים ממשיכים להגיע, אפשר לראות את זה גם בלוג שלי אם תרצה.בעזהי"ת
אשמח אם תפרט יותר, הן אודות הנסיון האישי שלך והן אודות אכן תכניות אימון שבנויות בשיטה הזו.
משקל הגוף שלי הוא 74-75, בשביל לתת רקע למספרים.הנסיון שלי בתחום לא גדול, סל הכל שנתיים, אבל בשנה האחרונה מצאתי תכנית שפיתח layne norton שנקראת ph3, שמבוססת dup. תכנית של 13 שבועות. עשיתי את 6 השבועות הראשונים ואז בשל טיסה לחול הייתה לי הפסקה, וחזרתי לתכנית, לבלוק השלישי שלה, שהוא בלוק הכנה לפיק, איתו התכוננתי לתחרות. התחלתי את התכנית עם סקוואט 130 בנץ 92.5 ודדליפט 170, אלה המספרים שחשיבתי איתם את האימונים. בתחרות, אחרי 4 חודשים, עשיתי סקוואט 180, בנץ 102.5 ודדליפט 220, עם עליה של קילו וחצי במשקל גוף. התוצאות מדברות בעד עצמן. ph3 תכנית שנשמעת מיועדת לבילדרים, אבל אם שמים את תרגילי העזר בצד, היא לא רק עובדת, אלא מלמדת איך לבנות בלוקים כאלה בעצמך. כרגע אני בונה תכניות אימונים לעצמי בשיטה הזאת, וברוך השם, השיאים ממשיכים להגיע, אפשר לראות את זה גם בלוג שלי אם תרצה.
@HarelElieli שיפור יפה מאוד.
תוכל לתת לינק לתוכנית?