הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחתי את כולם

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
בכיתם שאתם פצועים?
מה תגידו על יציאה של הכתף בצורה טוטאלית + קרע בגיד באחד מה ROTATOR CUFFS (Subscapularis)? בלי אימונים לפחות חצי שנה + עלה לי "רק" 1000$ לעשות MRI ורנטגן.

נ.ב למישל הבן זונה תשים לי בדואר כבר את המחברת באנגלית

• פותח/ת השרשור
לא הייתי במכון שבועיים, האימון הלך דיי בסדר עד שהגעתי ללחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה (כן אני עושה את זה במקום פרס כי יש לי דלקת במרפק כף יד ואני לא מסוגל להחזיק את המוט בפרס, וגם לא לעשות דדליפט).
בקיצור בחזרה הראשונה כשהרמתי את המשקל יד שמאל הדאמבל עף לי אחורה והוציא לי את הכתף, מרוב לחץ החזרתי את הכתף למקומה אין לי מושג איך לא זוכר אפילו, לא היו כאבים בכלל עד שחזרתי הביתה ובאמצע הלילה כבר זה נהפך להיות בלתי נסבל, עשיתי את הבדיקות וכנראה שיש לי קרע בגיד, כנראה לא מצריך ניתוח אבל אם זה לא יתרפה והפיזיותרפיה לא תעזור אז חייב ניתוח, הייתי אצל כירופרקטר, מחר (היום שעון ישראל) אני אצל אורטופד נראה מה הוא יגיד.

מקווה שיהיה בסדר, ותסתדר בלי ניתוח.

סע לבקר את ריפטו, הוא יראה לך מה זה שחצי שנה בלי אימונים.

• פותח/ת השרשור
מה ריפטו כבר יכול לעשות, אפילו סקוואט לא יכול לרפא את זה, אפילו אי אפשר לעשות סקוואט כי ב LOW BAR אתה מותח את הכתף אחורה וב HIGH BAR זה יושב על הסקאופלה איפה שאני מת מכאבים, אי אפשר לעשות שוב תרגיל לחיצה או משיכה, נשאר רק ואירובי ו GAY TRAINING עם בוסו

אפילו היסטוריית הפציעות ההזויה שלי כבן 17 עוד חודשיים...לא יכולה להתחרות בכזה דבר.

החלמה מהירה, נקווה שמערכת הבריאות שם שווה את הכסף.

מה זה התקופה הזאת-אנשים נופלים כמו זבובים...אני גם לפני שעה חזרתי מכירופרקטור...הפגיע ב L5-L4

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית