הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחתי את כולם

אם אתה עובד highbar על מקביל זה בהחלט לא טווח מלא,מה שאומר שאתה יכול להעמיס משקל גבוהה מידי שעלול לגרום לפציעה.
אם הסקוואט שלי באמת מעניין אותך,אתה מוזמן לחפש באשכולות שלי סרטון.

הוא עושה לאו באר ושובר מקביל והוא העלה סרטון של 180
אז מה הסרט שלך ?

אם אתה עובד highbar על מקביל זה בהחלט לא טווח מלא,מה שאומר שאתה יכול להעמיס משקל גבוהה מידי שעלול לגרום לפציעה.
אם הסקוואט שלי באמת מעניין אותך,אתה מוזמן לחפש באשכולות שלי סרטון.

למה לואו באר מתחת למקביל זה תקין והיי באר לא?

moo - העלתי השערה שאולי הוא נפצע בגלל משקל גבוהה מידי,מה שמן הסתם בא על חשבון טווח תנועה.
coldfire - לא הבנתי.לואו באר מתחת למקביל זה מה שאומר להיות וכנ"ל היי באר.כתבתי מעל מקביל.

moo - העלתי השערה שאולי הוא נפצע בגלל משקל גבוהה מידי,מה שמן הסתם בא על חשבון טווח תנועה.
coldfire - לא הבנתי.לואו באר מתחת למקביל זה מה שאומר להיות וכנ"ל היי באר.כתבתי מעל מקביל.

חשבתי שאמרת מתחת למקביל.

בכל מקרה, לעלות השערות זה מיותר אם אתה לא רואה אותו מתאמן.

צודק.
בסך הכל באתי להגיד שאם הוא נפצע מהסקוואט כנראה שמשהו לא בסדר.אל תקחו את זה קשה.

גם שמתאמנים 100% יכולים להיפצע
ככל שהרמה של המתאמן גבוהה יותר הוא מתאמן על סף overtraining וכך הסיכון שלו להפצע גדל
זה גדולה של מאמן, לקחת אותך על הסף אבל לא לפצוע אותך ולדפוק לך חצי שנה של אימונים (במקרה של ספורטאי עילית)

אתה צודק,
אבל הוא אמר שהפגיעה היא בחוליות L5-L4,איך זה קשור לסף האימון יתר?

נערך לאחרונה:
גם שמתאמנים 100% יכולים להיפצע
ככל שהרמה של המתאמן גבוהה יותר הוא מתאמן על סף overtraining וכך הסיכון שלו להפצע גדל
זה גדולה של מאמן, לקחת אותך על הסף אבל לא לפצוע אותך ולדפוק לך חצי שנה של אימונים (במקרה של ספורטאי עילית)

יאללה רן, שבוע שישי של נפח? 🤡

יאללה רן, שבוע שישי של נפח? 🤡
lol
התחלתי דילואוד בנתיים רק אימון אחד
מחר את השני (יצא לי 3 ימים לא להתאמן בגלל הלימודים)
נקווה שיצא לי משבוע הבא להתאמן סדיר 3 פעמים בשבוע

הזמנתי את החגורה
XL (אין אקונומי L, אבל נעשה עוד 3 חורים להתאים אותה שטויות)
11 ממ
4"
שחורה
68$ + עמלה לא ידועה לPAYPAL
אי אפשר לשלם באשראי (אלא אם כן הוא אשראי אמריקאי או קנדי)

האוס אוף פאין (פאין אין די אס) LOL
זה מה שהוא ענה לי שצעקתי עליו על האשראי

If the M/C was issued in any country other than the USA or Canada - there is a risk that it will not be verified by our merchant account. In that case the order will be cancelled, and the purchase price will be refunded. If you use a PayPal account, the order will process every time. You can even fund your PayPal account with the same M/C.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה עם איזה החלמה מהירה יא ****** אמן יפול לך דאמבל של 100 קילו על הרגל

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור ליד אני לא יכול להחזיק את המוט ולמתוח את הכתף אחורה + לא יכול לשים את המוט על השיכמה בכלל, אם אתה שם משהו המוט לא יציב ואני יכול להיפצע עוד יותר + קרעתי גיד אסור לי לשים על האזור שום דבר כבד ולא למתוח אותו שלא יקרע עוד יותר, קיצר נגמרה לי הקריירה ביטלתי את המנוי בחדר כושר אני לא חושב שאני אלך בשנה הקרובה או בשנתיים הקרובות שוב, הידד לשומן יחי הספרים.

תהיה בריא משה
הכל יעבור ואתה תחלים
אני נפצעתי לפני 7 שנים הבריגו לי את כף רגל שמאל אחר כך עשיתי עוד ניתוח להוציא את הברגים
והיום הכל בסדר, לפעמים הרגל כואבת

הכל בראש, תהיה בריא, הזמן יעשה את שלו

• פותח/ת השרשור
זו משאלה שהתגשמה, עכשיו יהיה לי תירוץ למה לא ללכת למכון.

זה לא קשור ליד אני לא יכול להחזיק את המוט ולמתוח את הכתף אחורה + לא יכול לשים את המוט על השיכמה בכלל, אם אתה שם משהו המוט לא יציב ואני יכול להיפצע עוד יותר + קרעתי גיד אסור לי לשים על האזור שום דבר כבד ולא למתוח אותו שלא יקרע עוד יותר, קיצר נגמרה לי הקריירה ביטלתי את המנוי בחדר כושר אני לא חושב שאני אלך בשנה הקרובה או בשנתיים הקרובות שוב, הידד לשומן יחי הספרים.
נגמרה לך הקריירה? הגזמת... גם אם לא תלך שנה אז קצת מוקדם לומר שנגמרה לך הקריירה, מכיוון שאתה לא יכול לעשות סקוואט שירפא את זה אולי כדאי שתשתה הרבה חלב 😛 ומי יודע אולי עוד איזה 3 חודשים תחזור לתפקד 😛

• פותח/ת השרשור
חחח אני לא חושב שאני אחזור אי פעם, זו הדלת שלי החוצה ואני חושב שאקח אותה.
יותר מדי זמן בכל התחום, רוצה קצת חופש ולהתרכז בלימודים ובתהאקלמות בארץ הגייז והסמים

רצונו של אדם כבודו : )

בכל אופן, אפשר להבין אותך. ככה רוב האנשים מרגישים אחרי פציעה מבאסת שברור שהיא לא ענין של יום יומיים.
ועוד דבר, אין לי ספק שקרוב ל 100% מהאנשים כאן לא יתמידו ויפסיקו (לגמרי, או קרוב לזה) להתאמן כוח/עצימות איפושהו בעשור הרביעי שלהם. במקרה הטוב.
רק היום אמרתי למישהו במכון שזה שאני בגילי עדיין מגיע למכון וקורא חצי מההודעות בפורומים הזויים זה משהו מאוד לא שגרתי.

יאללה, שיהיה לך בהצלחה עם ההתאקלמות ושתמיד יהיה לך מושב פנוי בדניז

עמרי כנראה יש לך
Iron bug
כמו לחלק מאיתנו

עשיתי לעצמי תיאבון עכשיו....
זו המנה שלרוב הייתי לוקח שם בדניז לארוחת בוקר. ביצה מקושקשת עם ים האם וגבנ"צ.
בצד מגיע לך hash browns מעולים.

enProductImage_724.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית