הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחתי את כולם

עמרי כנראה יש לך
Iron bug
כמו לחלק מאיתנו

ללא ספק בכלל. מה שניסיתי זה לתת קצת פרספקטיבה, כי באמת שרוב רובם של האנשים (גם אלו שחושבים שהם הכי מורעלים וכו וכו) מתישהו נרגעים, מאלף ואחת סיבות

* במקרה שלך זה נראה יותר כאילו אתה אוכל את הבאג ברזל הזה בעצמו : )

• פותח/ת השרשור
ואללה אין לי אומץ לאכול בדניס, גם לא בקרלס ג'וניור או בג'ק IN THE BOX

חחח אני לא חושב שאני אחזור אי פעם, זו הדלת שלי החוצה ואני חושב שאקח אותה.
יותר מדי זמן בכל התחום, רוצה קצת חופש ולהתרכז בלימודים ובתהאקלמות בארץ הגייז והסמים

עושה משהו לקרוא הודעה כזו... נותן קצת פרספקטיבה על כל ההשקעה
בכל מקרה החלמה מהירה...

• פותח/ת השרשור
אין לי כל כך הרבה דברים, יש לי 3 דליים של 2LB, שתיים מהם מאסל מילק אחד אופטימום, קופסה של ג'אקד וכמה חטיפים שאני אוכל על בסיס קבוע ומזמין כל חודש עוד (אוכל בבית ספר, יש לי 5 דקות הפסקה נטו בין כיתה לכיתה[זה 15 דקות בתאחלס אבל לוקח זמן להגיע לכיתה]), יש לי מלא סאמפלים, את האמת אין לי כוח לשלוח דברים לישראל כי המשלוח יעלה לי יקר, אני לא כמו ויטה קוסט או BB.COM שיש להם פרוטקציות בדואר ויש להם מחירים של עסק... אולי אני אדחוף את זה למישהו כאן

כן משלוח לחו"ל זה יכול לעלות די מלא, ואני די מאמין שתצליח שם למכור את זה בהנחה ואתה מכיר חברה בתחום

עד שאני מגיב בפורום אני צריך לקרוא שאתה בלי כתף?
יא מטורף, אני בטוח שאתה מנסה לדחוק כתפיים גם עכשיו 😃

קרה לי משהו מאוד דומה לפני כחצי שנה.
עשיתי פשיטת ידיים לצדדים, עשיתי תנועה לא נכונה והרגשתי שהכתף יצאה החוצה לאיזה שניה ואז חזרה פנימה.
חשבתי שזה יעבור תוך יום-יומיים, אבל הכאבים לא פחתו.
הלכתי לרופא בצבא (אז עוד הייתי בצבא) והוא נתן לי את הטיפול האולטימטיבי: משככי כאבים. זרקתי אותם לפח והלכתי לפיזיותרפיסט. הוא הראה לי כמה תרגילים לחיזוק וייצוב הכתף. עשיתי אותם, לא בטוח שהם עזרו אבל תוך כחודש כבר הייתי יכול לעשות מתח (בזהירות) ותוך חודשיים כבר חזרתי למתכונת האימונים הרגילה.
למרות שלדעתי הפציעה שלי הייתה קצת פחות רצינית, לפחות לפי צילום הרנטגן. גם לא ממש איבדתי טווח תנועה מיד אחרי הפציעה רק היה לי ממש כואב להזיז את היד. קיבלתי גם הפניה ל MRI, אבל השתחררתי ואין לי כח לרוץ אחרי רופאים.
עכשיו הכתף דוקא בסדר. רק כשאני עושה פרס בעמידה אני מרגיש כאב קל אבל חוץ מזה היא בסדר גמור (למרות שהפרס שלי הוא 40 קילו - לא אינדיקציה למשהו).
בקיצר, לא נראה לי שהפציעה הזו היא סיבה להפסיק את האימונים. עד החתונה זה יעבור...
ד"א, ניתוח זה לא פתרון כזה גרוע אם יש לך פגיעה רצינית. היום עושים ניתוחים עם חתך קטן ואז מחדירים לך איזה מכשיר לגוף שאיתו מתקנים את מה שצריך, וזמן ההחלמה הוא מינימלי.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית