הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לאוברהד פרס

• פותח/ת השרשור
אני על 75 ל3 אני עושה 5/3/1 אבל להתאמן על פרס פעם בשבוע ועלייה של 2.5 קילו בחודש זה מעט רציתי לשאול אם יש איזה תוכנית של ייעודית
שתעזור לי להקפיץ את הפרס

בעזהי"ת

אני מאמין שביצוע סמולוב ג'וניור עם שימוש חכם אך ברוטאלי בשראגס (או בסנאץ' גריפ דדליפט) וחתירות פנדלי כתרגילי עזר, כמו גם עבודת בטן מאסיבית, יכול לעזור לא במעט להתקדמות באוברהד פרס, ברמת המתאמן הבינוני ויותר.

חשוב לשאול, המטרה של האימונים שלך היא כללית או פאוורליפטינג?

לגבי 2.5 התקדמות בחודש - זה קצב מעולה לאוברהד.

איך ההתקדמות שלך בבנץ׳ בתור השוואה?

בעזהי"ת

חשוב לשאול, המטרה של האימונים שלך היא כללית או פאוורליפטינג?

לגבי 2.5 התקדמות בחודש - זה קצב מעולה לאוברהד.

איך ההתקדמות שלך בבנץ׳ בתור השוואה?

לפאוורליפטינג, אם כבר אנחנו מתמקדים, לא בהכרח שבכלל צריך לחיצה כבדה מעל הראש. לטענתי.

אני מסכים לגבי האוברהד עם אליהו.

אני מריץ בראש את רוב החבר׳ה החזקים שאני עוקב אחריהם, וקשה לי לחשוב על מישהו מהם שעובד כבד באופן קבוע על אוברהד.

בדר״כ מפמפמים דמבלים עם משקל בינוני לחזרות גבוהות, או תרגילי עזר אחרים לבריאות הכתף עם משקלים קלים.

הפרס שלך מאוד חזק ביחס לבנץ'. אני לחצתי כמוץ בערך עם בנץ' של 125×3. לא רואה סיבה סתם ככה לעבוד עליו בתכנית נפרדת אלא אם כן אתה באמת אוהב את התרגיל או צריך להתחזק בו למטרה מסויימת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית