הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבחירת סמארטפון

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היי,

צריך את עזרתכם בהמלצות על סמארטפון חדש, האייפון שלי כבר לא ממש עובד והגיע הזמן לקנות מכשיר חדש.

חשוב לי המחיר, מעדיף כמה שיותר זול אבל מצד שני אני רוצה טלפון שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים.

צריך המלצה על טלפון בדגש על בטריה, מצלמה טובה ומסך שלא נשבר (יש כזה דבר?).

זהו בגדול, לא חושב שאצטרך יותר מ32G בינתיים חשבתי על huawei אבל אני לא כול כך יודע איזה דגם יתאים לי...

השאלה מה "זול" בשבילך ? תן לנו הערכה של תקציב שאפשר יהיה לעזור.

יש לי את השיאומי נוט 4, קניתי את זה אחרי שהרבה זמן רציתי אייפון והתכנון היה לקנות את האייפון החדש שיצא עוד כמה חודשים, שכנעו אותי לרדת מזה כי חבל לבזבז משכורת שלמה על זה, מרוצה מאוד ממה שיש לי עכשיו

מבחינת סוללה לא ידוע לי מתחרים על oukitel , המפרט עצמו עדיין טוב והתמורה ביחס לכסף היא גדולה מאוד.
הייתי ממליץ על הדגם הזה עם 6000mAh בטריה ויש לו על הדרך 32 ג'יגה ונתונים לא רעים או שתחפש אחד שיותר מתאים להעדפות שלך:
Oukitel K6000 Pro 4G Phablet -$136.99 Online Shopping| GearBest.com
הוא יחזיק לך שעות רבות של גלישה. קח בחשבון שגודל הסוללה הופך את המכשיר לכבד יותר (יש גם 10000 אבל לא ממליץ כי הוא כבד מידי).

אם אתה כן מחליט להזמין תדע שבמשלוח המהיר הוא עלול להיתפס במכס ועלות שחרור שלו היא בסביבות 140 שקל,
במשלוח האיטי יכול לקחת לו גם יותר מחודש להגיע (כנראה שהם לא מטפלים מהר וזה נתקע שם במכס סתם הרבה זמן).

נקסוס 5x טלפון מדהים עם כל הדברים הקטנים של הטלפונים הגדולים במחיר מאד זול. ~1500 לפני חצי שנה

אם רדמי נוט 4 הייתי הולך על הרדמי נוט 4X שיש לו מצלמה טובה יותר משמעותית וגם ניתן להשגה בקלות רבה בצבע שחור האהוב במחיר 650₪ בארץ בלי המתנה מורטת של חודש/חודשיים לחסדי דואר ישראל.

• פותח/ת השרשור
השאלה מה "זול" בשבילך ? תן לנו הערכה של תקציב שאפשר יהיה לעזור.
מעדיף עד 1500 ש''ח,
יש לי את השיאומי נוט 4, קניתי את זה אחרי שהרבה זמן רציתי אייפון והתכנון היה לקנות את האייפון החדש שיצא עוד כמה חודשים, שכנעו אותי לרדת מזה כי חבל לבזבז משכורת שלמה על זה, מרוצה מאוד ממה שיש לי עכשיו
איך איכות המצלמה ביחס לאייפון? יש לך הערכה?

יש לך היום דגמים של שיאומי עם סוללה של טיפה מעל 4000 מילי אמפר. זה הספק מכובד מאוד ויכול לשמש לא מעט אנשים.

ממליץ גם על השיאומי רדמי נוט 4 ,
הוא נותן תמורה מאוד גבוהה ביחס למחיר.
אני קניתי אותו 1020 והיום אפשר גם למצוא אותו ב800 אם אני לא טועה..

היווואי p9 עולה בסביבות 1600₪
הונור 8 עולה בסביבות 1200₪
שיומי מי6 עולה בסביבות 1500₪
גלקסי 7 עולה בסביבות 1300₪
Op3T עולה בסביבות 1300₪

כל המכשירים שלעיל עם מצלמות טובות מאוד ואין צורך לאף משתמש במכשיר יותר מתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית