הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קיבלתי יהומובין עם קפאין לפני כמה שבועות ויש לי שאלה?

Bigger For You*

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
שלום,
קיבלתי לפני כמה שבועות יהומובין עם קפאין אז יש לי כמה שאלות.

1.קראתי בקילוגרם על המאמר של יהומובין והבנתי כך שצריך לקחת את יהומובין אחרי 3-4 שעות של ארוחה יעני 3-4 אחרי זה אני צריך לקחת את היהומובין ולרוץ כ 30עד 60 דקות אז אחרי הריצה עם היהומובין אפשר לאכול מיידי או שצריך לחקות ועם כן אז כמה זמן והעם אפשרי לקחת מיידי את השייק?

2.עם אני עושה אימון משקולות ואחרי זה מחכה שעה ולוקח יהומובין ורץ מתי אני יכול לאכול והעם אחרי ריצה עם יהומובין אני יכול לשתות את השייק?

3.על איזה דופק אני צריך להיות? ועל איזה דופק אתם ממליצים?(בריצה).

תודה לעוזרים!👏

תקום בבוקר קח
1.יוהמבין 0.2 לכל קילו (בימים הראשונים תקח חצי מהכמות)
2.כדור קפאין 200 מ"ג
3.ל-טירוזין אם יש לך (1-3 גרם, לא חייב)
4.תשתה הרבה מים

אחרי חצי שעה/שעה תעשה את אחר הפרוטוקולים של השומן העיקש של לייל (תחפש מאמר שומן עיקש בפורטל)
או שתעשה אירובי רגיל

אחרי האירובי תשתה הרבה מים ולא תאכל כלום
אחרי 3-4 שעות מלקיחת היוהמבין תאכל רגיל

במידה ואתה לא עושה אירובי פשוט תעשה לפי ההוראות רק בלי אירובי (אוכל 4 שעות אחרי היוהמבין)

כמה דברים
1. אסור לקחת יוהמבין לפני אימון כוח
2. בימים של סקווטים כבדים לא מומלץ פרוטוקולים 3-4 של לייל

לגבי ההצעה שלך יוהמבין אחרי כוח ואז אירובי לא מומלץ (אתה לא אוכל 4 שעות לפני ואחרי היוהמבין שזה בעיה)
ולגבי איזה אירובי אם אתה באחוז שומן מעל 12% זה לא משנה תעשה מה שבא לך, אירובי/קרוספיט/פרוטוקולים
אם אתה בא.ש מתחת ל12% תעשה קרוספיט+ אירובי בינוני אחר כך או פרוטוקולים

תקום בבוקר קח
2.כדור קפאין 200 מ"ג
4.תשתה הרבה מים

אחרי חצי שעה/שעה תעשה את אחר הפרוטוקולים של השומן העיקש של לייל (תחפש מאמר שומן עיקש בפורטל)
או שתעשה אירובי רגיל

במידה ואתה לא עושה אירובי פשוט תעשה לפי ההוראות רק בלי אירובי (אוכל 4 שעות אחרי היוהמבין)

כמה דברים

לגבי ההצעה שלך יוהמבין אחרי כוח ואז אירובי לא מומלץ (אתה לא אוכל 4 שעות לפני ואחרי היוהמבין שזה בעיה)
ולגבי איזה אירובי אם אתה באחוז שומן מעל 12% זה לא משנה תעשה מה שבא לך, אירובי/קרוספיט/פרוטוקולים

תגיד אם אני בתפריט דל פחמימות אז אני לא צריך לדאוג לגבי האינסולין לא? ואם אני אוכל בבוקר 2 ביצים נגיד וישר אחרי זה לוקח יהומבין עם קפאין זה מוריד מההשפעה?

ההוראות לא לאכול 4 שעות לפני ואחרי כלום
אם תאכל כמה ביצים זה לא מה שיהרוס, עדיף להימנע

ההוראות לא לאכול 4 שעות לפני ואחרי כלום
אם תאכל כמה ביצים זה לא מה שיהרוס, עדיף להימנע

אוקיי תודה.. אבל בתכלס רק החלבון יכול להעלות קצת את האינסולין..
השומן לא יכול להפריע לפעילות היהומבין נכון?
אה ואם אני לא רץ.. עדיין שווה לקחת את היהומבין בבוקר עדיין?זה יכול להפריע ללימודים?
ואם באותו יום אני עושהה סקוואט אחרי 8 שעות אין כבר השפעה נכון?
סליחה שאני ככה פולש וחופר..😃

תראה איך אתה מגיב ליוהבמין + קפאין (זה מעורר אז אם אתה רדום זה טוב לך, אם אתה היפראקטיבי זה בעייתי)
גם אם אתה לא עושה אירובי שווה לקחת (בבוקר על בטן ריקה ולא לאכול 4 שעות, תשתה הרבה מים)
8 שעות זה מספיק זמן עד הסקווט, בכל מקרה תשים לב שהדופק שלך בסדר ולא עף לשמיים, אם צריך תנוח יותר בין הסטים

תראה איך אתה מגיב ליוהבמין + קפאין (זה מעורר אז אם אתה רדום זה טוב לך, אם אתה היפראקטיבי זה בעייתי)
גם אם אתה לא עושה אירובי שווה לקחת (בבוקר על בטן ריקה ולא לאכול 4 שעות, תשתה הרבה מים)
8 שעות זה מספיק זמן עד הסקווט, בכל מקרה תשים לב שהדופק שלך בסדר ולא עף לשמיים, אם צריך תנוח יותר בין הסטים

אוקיי תודה רבה!!

היה לי הידרוקסיקט הרדקור והיה בו יוהמבין רק שלא היה כתוב את המינון,מישהו יודע כמה יש?

רשום על הקופסא
3 כדורים 4.5 מ"ג יוהמבין ו 300 מ"ג קפאין
היחס יוהמבין קפאין חרא (סתם שמו המון קפאין)

תקום בבוקר קח
2.כדור קפאין 200 מ"ג
4.תשתה הרבה מים

או שתעשה אירובי רגיל

כמה דברים

אז אך אתה מציע לקחת יוהמיבין ביום של אנארובי?

בבוקר עם קפאין ומים ולא לאכול אחר כך כלום במשך 4 שעות
להתאמן כוח רק אחרי 4-6 שעות לפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית