הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיוס בקרוב

• פותח/ת השרשור Vaisman
  • פורסם בתאריך

Vaisman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
אהלן. אני לקראת סיום חיטוב של UD ובקרוב יוצא למאזן ניטרלי.
ייתכן ובנובמבר כבר אתגייס וסביר להניח שבתחילת השירות לא תינתן לי האפשרות להיות ממוקד באימונים כמו עכשיו והשאלה שלי היא מה אני יכול להספיק בתקופה של ארבעה חודשים אם כך ? איזה תכנית יכולה להיות לי יעילה לפרק זמן כזה ?

אשמח לכמה שיותר חוות דעת והצעות שלכם בעניין.

לאיזה תפקיד אתה מתגייס? סוג טירונות? כושר קרבי?

אהלן. אני לקראת סיום חיטוב של UD ובקרוב יוצא למאזן ניטרלי.
ייתכן ובנובמבר כבר אתגייס וסביר להניח שבתחילת השירות לא תינתן לי האפשרות להיות ממוקד באימונים כמו עכשיו והשאלה שלי היא מה אני יכול להספיק בתקופה של ארבעה חודשים אם כך ? איזה תכנית יכולה להיות לי יעילה לפרק זמן כזה ?

אשמח לכמה שיותר חוות דעת והצעות שלכם בעניין.
אם אתה הולך לקרבי \ תומך שצריך להיות בכושר גבוה, תסיים את החיטוב ותעבור לנייטרלי לאט לאט. תשאר על נייטרלי עם אירובי גבוה - הרבה ריצות @hanan יוכל לקשר לך תוכנית לריצות ואת הקלוריות תשלים בתפריט כך שתשאר במאזן נייטרלי.

בזמן הצבא, אתה תרד במשקל בוודאות, יהיה לך מאוד קשה לשמור על תזונה ובטח שעל אימוני כוח. אל תלחם בזה ביותר מדי. תסיים את השירות ותמשיך להתאמן

• פותח/ת השרשור
אם אתה הולך לקרבי \ תומך שצריך להיות בכושר גבוה, תסיים את החיטוב ותעבור לנייטרלי לאט לאט. תשאר על נייטרלי עם אירובי גבוה - הרבה ריצות @hanan יוכל לקשר לך תוכנית לריצות ואת הקלוריות תשלים בתפריט כך שתשאר במאזן נייטרלי.

בזמן הצבא, אתה תרד במשקל בוודאות, יהיה לך מאוד קשה לשמור על תזונה ובטח שעל אימוני כוח. אל תלחם בזה ביותר מדי. תסיים את השירות ותמשיך להתאמן
אני עומד להיות לוחם ימי. אשמח לקבל עזרה בנוגע לתכנית, איך ניתן לקבל אם צריך ?

4 חודשים לפני הגיוס הייתי מבצע 3 אימוני ריצה על בסיס תוכנית אימונים להכנה לריצה של 5-10 ק'מ פלוס 2 אימוני כוח fbw.
מבחינת תזונה, מאזן נייטראלי בדגש על מספיק חלבון.

• פותח/ת השרשור
4 חודשים לפני הגיוס הייתי מבצע 3 אימוני ריצה על בסיס תוכנית אימונים להכנה לריצה של 5-10 ק'מ פלוס 2 אימוני כוח fbw.
מבחינת תזונה, מאזן נייטראלי בדגש על מספיק חלבון.

אוקיי תודה, יש לי רק מספר שאלות :
1. אני מבין שאם אני מחפש לגדול כרגע, זה לא יהיה יעיל לי בפרק זמן כזה ?
2. ניתן לעשות אופניים ואליפטי לדוגמא במקום ריצה ?
3. תפריט ניטרלי על 100-150 גרם פחמימה יתאים ? ברוב החיטוב הייתי הרבה פעמים על דל פחמימה ואני מודה שקצת יהיה קשה או מוזר לי לחזור לאכול יותר מכך, אני אומר זאת מכיוון שהתפתחה אצלי מעין הרתעה מן הנוזלים והנתרן וכן הייתי רוצה שלא לצבור כמות שתפריע לי ביום-יום. אם כן, יש איזשהי המלצה לצורך חיפוי על כך ?
4. אני מודה גם שהייתי מאוד קפדן בחיטוב לגבי כמות המזון ונהגתי לשקול כל דבר, האם כך צריך גם בניטרלי ?

אפשר לעלות 6-8 קילו בארבעה חודשים אבל זה גם זה יקשה עליך בטירונות וגם סביר שתאבד את המסה הזאת במהלך השירות.
כחייל קרבי עדיף שתתרגל ריצה בעיקר בחוץ ועדיף בשטח
לגבי תפריט, תבחר כזה שמספיק לך לצורך התאוששות, 150 גרם פחמימה לדעתי זה קצת מעט ל 5 אימונים שבועיים.

• פותח/ת השרשור
אפשר לעלות 6-8 קילו בארבעה חודשים אבל זה גם זה יקשה עליך בטירונות וגם סביר שתאבד את המסה הזאת במהלך השירות.
כחייל קרבי עדיף שתתרגל ריצה בעיקר בחוץ ועדיף בשטח
לגבי תפריט, תבחר כזה שמספיק לך לצורך התאוששות, 150 גרם פחמימה לדעתי זה קצת מעט ל 5 אימונים שבועיים.
אז איזה כמות של פחמימה היית ממליץ לי עליה לאכול בכדי לא להביא על עצמי הרבה נוזלים. זהו נושא שמאוד חשוב לי ולכן אני לא יכול שלא להיות מוטרד ממנו.
ולגבי השקילה של המזון בניטרלי כמו שנהגתי בחיטוב, מה אתה חושב ?

תפריט ניטרלי על 100-150 גרם פחמימה יתאים ? ברוב החיטוב הייתי הרבה פעמים על דל פחמימה ואני מודה שקצת יהיה קשה או מוזר לי לחזור לאכול יותר מכך, אני אומר זאת מכיוון שהתפתחה אצלי מעין הרתעה מן הנוזלים והנתרן וכן הייתי רוצה שלא לצבור כמות שתפריע לי ביום-יום. אם כן, יש איזשהי המלצה לצורך חיפוי על כך ?
כשאתה עובר לנייטרלי תעלה את כמות הקלוריות לאט לאט, עד שתגיע ל200 גרם פחמימה, האירובי שץעשה יאזן אותך מבחינת הנוזלים

אני מודה גם שהייתי מאוד קפדן בחיטוב לגבי כמות המזון ונהגתי לשקול כל דבר, האם כך צריך גם בניטרלי ?
אני לא מאמין בשקילה של מזון אף פעם.. אתה צריך לדעת להעריך את האוכל שלך..

• פותח/ת השרשור
כשאתה עובר לנייטרלי תעלה את כמות הקלוריות לאט לאט, עד שתגיע ל200 גרם פחמימה, האירובי שץעשה יאזן אותך מבחינת הנוזלים

אני לא מאמין בשקילה של מזון אף פעם.. אתה צריך לדעת להעריך את האוכל שלך..
ומהי ההמלצה בעליית הערכים ? 7-10 ימים ? ובנוסף איזה מינון לעלות בכל אחד מן הערכים לכל תקופת זמן ? פחמימות קודם ולאחר מכן השומנים והחלבונים או להפך ?
ומהי ההמלצה בעליית הערכים ? 7-10 ימים ? ובנוסף איזה מינון לעלות בכל אחד מן הערכים לכל תקופת זמן ? פחמימות קודם ולאחר מכן השומנים והחלבונים או להפך ?
למישהו יש תשובה ?

אין לזה כלל אצבע, תעלה בתקופה של חודש - חודש וחצי עד שתגיע לנייטרלי.

אקדים ואומר, הדבר עבד אצלי מניסיון אישי אך אני לא מכיר איזה המלצה גורפת כזו על סמך משהו מחקרי מובהק. אבל נזק בטוח זה לא יעשה

Back
למעלה תחתית