הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה להוריד במשקל לפני גיוס

יובל אפרת

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
טוב אז ככה. קוראים לי יובל ואני הייתי בצו ראשון לפני כמה זמן כלומר אני בן 17 עוד חודש.
אמרו לי בצו ראשון שאם אוריד לפחות 30 קילו בשנה הקרובה אוכל להתגייס.
אני ילד שמן. אני שוקל בסביבות 140 קילו. טיפה פחות. אני צריך עזרה בייעוץ למה לעשות כדי להוריד במשקל בצורה בריאה וחכמה.
האם לעשות אימוני כוח ? לעבוד רק על תזונה.
חשוב לי לומר שאני מוכן לעשות הכל כי אני מאוד מאוד רוצה להתגייס.
תודה. (אגב אני חדש בפורום אז אם יש איזה שהוא בעיה במה שרשמתי תודיעו לי)

הדבר הכי חשוב שיש זה תזונה! תקרא על איך לבנות תפריט או על IIFYM כי ללא תזונה לא תתקדם לשום מקום, אתה לא חייב לא אירובי ולא אימוני כוח אם אתה במאזן קלורי שלילי אתה תרד.
אבל כמובן שכדאי לעשות אימוני כוח בשביל לא לרדת במסת שריר.
תחשב את הBMR שלך(יש מחשבונים באינטרנט), תכפול את התוצאה ב1.2 ומהמספר שיצא לך תוריד 300-500. זאת כמות הקלוריות שאתה אמור לאכול בשביל לרדת בצורה לא דרסתית מדי ובריאה.
כמה שתצליח תלוי רק בך, יש לך את כל האמצעים בשביל להצליח.

• פותח/ת השרשור
יצא לי שאני יכול לאכול 2770 קלוריות ביום. האם זה בסדר ? הגיוני ? כי אני באמת לא מבין בזה.

יצא לי שאני יכול לאכול 2770 קלוריות ביום. האם זה בסדר ? הגיוני ? כי אני באמת לא מבין בזה.
הגיוני בגלל שהמשקל שלך גבוה.
תתחיל מ2770, בשבוע הראשון תרד יחיסית הרבה (בגלל שירדו לך נוזלים) אז אחרי השבוע הזה תתחיל לעקוב אחרי המשקל, ירידה של 0.5 קילו בשבוע זה יהיה סבבה.
אחרי כמה זמן אתה תתקע (כי תרד במשקל והBMR שלך ירד גם) אז תעשה את החישוב עוד הפעם ואותו דבר (אתה תעשה את זה אולי עוד איזה חודש-חודש וחצי).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה שלך. 😃
בלי קשר לתזונה חשבתי על ללכת לאו חדר כושר או מאמן אישי.
אני מבין שתזונה זה הדבר החשוב, תודה.
אה ואגב אני כניראה כבר בשלב ההיתקעות כי כבר התחלתי טיפה לאכול פחות וירדתי כמות גדולה בטירוף בזמן יחסית ארוך ועכשיו אני תקוע. ירדתי בערך 11 קילו. אני יודע שזה נשמע הרבה אבל במימדים שלי זה לא.

תעבור על זה, זה יעשה לך הרבה בסדר:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

תכניס את כל מה שאתה אוכל על בסיס יומי לכאן
FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

ותראה כמה קלוריות יש לך בתפריט. הייתי מתחיל עם 2400-2500 קל' ויורד כלפי מטה בהדרגה. תשלב גם אימונים אירובים זה יעזור לך לאכול יותר ולהיות פחות רעב.

תודה רבה על העזרה שלך. 😃
בלי קשר לתזונה חשבתי על ללכת לאו חדר כושר או מאמן אישי.
אני מבין שתזונה זה הדבר החשוב, תודה.
אה ואגב אני כניראה כבר בשלב ההיתקעות כי כבר התחלתי טיפה לאכול פחות וירדתי כמות גדולה בטירוף בזמן יחסית ארוך ועכשיו אני תקוע. ירדתי בערך 11 קילו. אני יודע שזה נשמע הרבה אבל במימדים שלי זה לא.
בהצלחה!
טיפ קטן (גם אני עברתי תהליך של ירידה במשקל) תעשה תמונות מעקב! אני עשיתי את הטעות שלא עשיתי ופשוט ככה ירד לי החשק מהר מאוד אבל איכשהו עברתי את זה.

היי, אני ממש ממש ממליץ לך לקחת את הייעוץ אישי פה באתר (גם אני רשום)
מייק (ענה לך כאן בפוסט) ילווה אותך ולדעתי זה שווה את זה שתוכל להתגייס
אם אתה מעדיף שלא אז יש המון מדריכים מעולים באתר קילוגרם
תבנה לעצמך תפריט ותכתוב אותו כאן כשמסיים שתקבל פידבק

Back
למעלה תחתית