הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתגייס בקרוב

ran119300

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אז ככה אני מתגייס ב27.7 ואני הולך להיות מ"כ טירונים . למי שמכיר ומי שלא מכיר זה טירונות 03 וקורס(ביחד חצי שנה) ואחרי זה מפקד של טירונים 02 בסדיר ,ואני סבבה עם התפקיד ,אבל פשוט יש לי בעיה שאני מפחד ממש לאבד את כל מה שעבדתי עליו הרבה זמן . אני בדיוק סיימתי חיטוב של 3 חודשים וירדתי מ69 קילו ל61.5 קילו. אז עכשיו עד הגיוס אני מתכוון לעשות מסה ולעלות עוד קצת במסת שריר. אבל אני מפחד לאבד מסת שריר בצבא אז חשבתי על משהו ותגידו לי מה אתם ממליצים לעשות:

עד הצבא לעשות מסה ואז בטירונות שזה בעיקר אירובי וריצות (ככה אני שמעתי) לעשות חיטוב ולנסות לשמור על מסת שריר ואם יש לי זמן לעשות אימונים של street workout קצרים ויעילים (בתקווה שיהיה לי שם מתח כי אם לא אז כל שאר הגוף חוץ מגב ויד קדמית) וככה כל הטירונות ואז בקורס שזה כבר שונה להתאמן יותר נורמלי וגם בסדיר ולשחק עם תוקפות מסה וחיטוב.

אבל בעיקרון הטירונות זאת הבעיה העיקרית שלי אז מה אתם חושבים שכדאי לעשות?

נ.ב
כרגע אני 61.5 קילו די חטוב אני לא ממש יודע אחוז שומן אבל את הבטן רואים בלי שאני מכווץ ואני בגובה 1.65 מטר.
ושלא תחשבו שעשיתי רק חיטוב והתחלתי להתאמן לפני 3 חודשים אני מתאמן כבר כמה שנים .אומנם רק בחצי שנה האחרונה במכון וכל השאר street וכן השגתי בזה מסת שריר די יפה למי שחושב שבסטרייט לא מצליחים לעלת במסת שריר.

לקחת תחיים בקלות ולזרום עם האפשרויות שיהיו לך.
בסדר אז לא תוכל להתאמן סדיר ותאבד תוצאות, זה קורה לכולם. במקום להתחיל לאכול סרטים כבר עכשיו תחכה שתגיע לגשר ואז תעבור אותו, יש סיכוי טוב שיהיה לך חדר כושר בבסיס באיזשהו שלב, אבל מצד שני יכול להיות שבגלל התפקיד לא יהיה לך בכלל כוח להתאמן.

בטירונות כנראה שלא תוכל לשמור על התזונה, ולכן חיטוב יהיה בעייתי, אתה תרד במשקל אם תרצה או לא. אוכל אין המון ומה שיש לא מגרה במיוחד, ובשעות אחרות אתה בשיעורים / תיזוזים ובסוף גמור מעייפות..

כמו שאמרו מעליי, לא צריך להתכונן לכל דבר כאילו שהתזונה זה הדבר העיקרי בכל זמן. בתקופה הקרובה הכושר שלך לטירונות חשוב, השעות שינה שלך, והחוויה. התזונה.. תשתדל לאכול כמה שיותר טונה וקוטג' כשיש ואולי תביא איתך אבקה (אם כי אני בספק שתשתה גם את זה)

אחרי שתדע מה הסדיר שלך איך הוא נראה מה התנאים תוכל לתכנן. כרגע, תהנה ובהצלחה בטירונות!

אני אישית הייתי ביחידה לוחמת אז בטירונות ירדתי 5 קילו וירדתי אפילו במסת שריר.
תנסה לאכול כמו שאתה שורף הרבה.
גם עם זה לחם עם חומי..
אין לך מה לדאוג תסיים את הטירונות תתחיל סדיר ותחזור לעצמך.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית