הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה יקר התחביב הזה?

• פותח/ת השרשור
אם מדברים על אוכל + תוספים + מכון נגיע ל1000₪, אם מדברים על + חומרים (באמת שאין לי מושג) ויכול להיות שבאמת מדברים על 2000₪ לחודש וזה באמת הוצאה גדולה.
שימוש בחומרים אבל לדעתי זה הרבה מעל לתחביב שאתה רוצה להיות טוב בו, זה כבר לאנשים ברמה גבוה שקרובים למגבלה הגנטית שלהם,וגם אם הולכים על הצד הכספי אולי נגיע ל1000 בחודש, אני אישית לא עובר את ה500-600 בלי להחשיב אוכל יותר מדי כי כנראה שהייתי אוכל כמעט בדיוק אותו אוכל אם לא הייתי מתאמן פשוט כי אני מעדיף אותו והגוף שלי מרגיש יותר טוב איתו

סטאפ לבס+מייתרים שזה באזור ה300-400 שח תתפזר יפה על טווח של כמה חודשים ועדיין יצא זול לעומת התחביב של הכושר
אה חשבתי שבהודעה ראשונה התכוונת שזה יקר יותר מהתחביב של החדר כושר, בגלל זה שאלתי.
בילדר מוציא יותר כסף מליפטר
למה?
ובכלל זה תלוי מה אתה בילדר ומה אתה מגדיר ליפטר.
אם בילדר מבחינתך זה מי שמתחרה בבילדינג (לרוב אנשים ברמה גבוהה יחסית כי בכל זאת מישהו ברמה נמוכה כנראה לא יעלה עם תחתון על במה להראות את הגוף שלו), וליפטר מבחינתך זה מי שמתחרה בליפטינג (לא מעט ברמה של מתאמן בינוני ומתחיל) אז כן בילדר כנראה מוציא יותר על התחום הזה. אבל אם תשווה בילדר וליפטר ברמה מקבילה אני לא רואה סיבה שלבילדר זה יעלה יותר.
שימוש בחומרים אבל לדעתי זה הרבה מעל לתחביב שאתה רוצה להיות טוב בו, זה כבר לאנשים ברמה גבוה שקרובים למגבלה הגנטית שלהם
אני אישית מסכים איתך, אבל ראיתי שבפועל הרבה אנשים לא חושבים ככה, גיליתי על אנשים שמזריקים והזריקו שהם חובבנים לגמרי בלי שום מטרה להתחרות, השיא היה איז שניים שלא הייתי מנחש בכלל שהם מוזרקים כי הם לא נראים קרוב לזה.
בכללי זה שאלה בלי תשובה חד משמעית לדעתי, כי תלוי כמה רחוק כל אחד לוקח את התחביב.

אה חשבתי שבהודעה ראשונה התכוונת שזה יקר יותר מהתחביב של החדר כושר, בגלל זה שאלתי.

למה?
ובכלל זה תלוי מה אתה בילדר ומה אתה מגדיר ליפטר.
אם בילדר מבחינתך זה מי שמתחרה בבילדינג (לרוב אנשים ברמה גבוהה יחסית כי בכל זאת מישהו ברמה נמוכה כנראה לא יעלה עם תחתון על במה להראות את הגוף שלו), וליפטר מבחינתך זה מי שמתחרה בליפטינג (לא מעט ברמה של מתאמן בינוני ומתחיל) אז כן בילדר כנראה מוציא יותר על התחום הזה. אבל אם תשווה בילדר וליפטר ברמה מקבילה אני לא רואה סיבה שלבילדר זה יעלה יותר.

אני אישית מסכים איתך, אבל ראיתי שבפועל הרבה אנשים לא חושבים ככה, גיליתי על אנשים שמזריקים והזריקו שהם חובבנים לגמרי בלי שום מטרה להתחרות, השיא היה איז שניים שלא הייתי מנחש בכלל שהם מוזרקים כי הם לא נראים קרוב לזה.
בכללי זה שאלה בלי תשובה חד משמעית לדעתי, כי תלוי כמה רחוק כל אחד לוקח את התחביב.
אני מדבר על רמה מסויימת של השגים- מסת שריר מכובדת עם אחוז שומן נמוך או הרמות מכובדות ברטיו מתאים. לדעתי לא בהכרח צריך להתחרות , צריך להגיע להשגים כדי.

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על רמה מסויימת של השגים- מסת שריר מכובדת עם אחוז שומן נמוך או הרמות מכובדות ברטיו מתאים. לדעתי לא בהכרח צריך להתחרות , צריך להגיע להשגים כדי.
ברור שזו שיטה יותר טוב להשוות כי לא כולם מעונינים להתחרות בכלל מסיבות שונות, אבל עדיין השיגים מסוימיים לא מעידים על רמה מסוימת של נסיון או השקעה, זה תלוי אדם וגם במיוחד תלוי זמן שהוא עשה את זה, כי גם אתה כמעט לא משקיע ונהנה ועושה את זה למשך 10 שנים אתה תגיע לתוצאות מרשימות מאוד בלי בהכרח הנסיון(יותר מתכוון לידע) וההשקעה של אולי אדם מתחיל

ממש לא יקר,
תשאלו כל חובב ספורט מוטורי כמה הוא מוציא על התחביב שלו (במידה והוא פעיל) וזה לא משנה אוטו/אופנוע

• פותח/ת השרשור
ממש לא יקר,
תשאלו כל חובב ספורט מוטורי כמה הוא מוציא על התחביב שלו (במידה והוא פעיל) וזה לא משנה אוטו/אופנוע
תשמע לא חסר תחביבים יקרים, גם פוקר יכול להסתכם בתחביב נורא יקר וגם טייס.
השאלה פה זה לא מה התחביב הכי יקר, זה כמה הוא יקר בשבילכם לעומת תחביבים אחרים שיש לכם

בשבילי זה יקר מאוד כשאתה מנסה לאכול אוכל איכותי, קונה תוספים שצריך וקונה ציוד איכותי. 1500 בחודש על אוכל, כל פעם אולסטאר חדשות, חגורה 500, אוזניוות איכותיות לאימון בסביבות 800, נעליים 800. עוד ציוד כמו מגנזיום, בגדים לאימון וכו. בהשוואה לגיימינג למשל שקניתי את הסוני לפני שנתיים ומשחק מידי פעם ואולי קצת על חשמל ואינטרנט.
נוסיף לפה גם את המנוי לחדר כושר וזה יוצא מלא.
את האמת זה יקר כל כך בגלל שיש לנו מחירים הזויים על הכל בישראל ביחס למשכורת.

1500 בחודש על אוכל
היית מוציא הרי חלק מזה על אוכל גם אם לא היית מתאמן
כל פעם אולסטאר חדשות
מה זה כל פעם? כל חודש?
שזה מתפרס על פני כל החיים בערך.
אוזניוות איכותיות לאימון בסביבות 800
יש לי אוזניות בלוטות' ב 80 שמספיקות בהחלט לאימון, 800 על אוזניות לאימון כבר לא הייתי מגדיר כהשקעה/בזבוז על תחביב האימונים.
גם כן, נעל כמו אדיפאוור זה 800 שקל שמתפרס על פני כמה שנים לפחות.

לא בא לספור לך כן? פשוט הצגת את זה כאילו כל חודש אתה מוציא אלפי שקלים נטו על דברים שקשורים לאימון וזה לא ככה ממה שכתבת.

• פותח/ת השרשור
מסכים עם המנהל, אני לדוגמה את האוכל לא מחשיב כי לאחר שהתרגלתי לאוכל בריא ומזין יותר אני לא חושב שהייתי מוותר עליו גם אם לא הייתי מתאמן, אוזניות יש לי AKG ב150 שח בלי קשר לאימונים, נעליים וחגורות אני יכול להתחמק מזה בגלל שאני לא ליפטר לכן אין באמת בזבוז אצלי על בגדים וכו' והתוספים שאני לוקח(אומגה3 ומולטיוייטמין) כנראה הייתי לוקח גם בלי להתאמן בגלל ההשפעה החיובית עלי, יוצא שהבזבוז אצלי זה רק מבחינת מנוי לחד"כ שזה יוצא 140 שח לחודש, ברור שבעתיד יכול להיות שהעלויות יגדלו(אך בלי אבקות או תוספים נוספים קשה לי להאמין)

אספנות היא תחביב יקר בד"כ.
לא הייתי קורא לזה תחביב, אצלי זאת דרך חיים.

תפרידו בין תחביבים ספורטיביים ללא ספורטיביים, מנקודת מבט זו התחביב הזה לא יקר ואין טעם להתחיל להשוות לדברים אחרים שיכולים להיות בור ללא תחתית.

• פותח/ת השרשור
תפרידו בין תחביבים ספורטיביים ללא ספורטיביים, מנקודת מבט זו התחביב הזה לא יקר ואין טעם להתחיל להשוות לדברים אחרים שיכולים להיות בור ללא תחתית.
אני לא חושב שיש צורך להפריד משום שתחביב זה תחביב בסופו של יום וזה משהו שאנשים עושים מהנאה(להפריד מאנשים שמתאמנים מסיבות אחרות), הנקודה היא גם לא להגיד זה יקר X וזה יקר Y וזה יותר טוב, פשוט ליצור דיון לגבי העלויות של כל הסיפור שאנחנו בו וכמה זה משתווה לעומת דברים אחרים שאנו עושים
אספנות היא תחביב יקר בד"כ.
לא הייתי קורא לזה תחביב, אצלי זאת דרך חיים.
ברור שבשלב מסוים תחביב נעשה חלק ממך, אך לדעתי לעיני חוץ הוא עדיין נחשב כתחביב ואין סיבה שלא תתיחס אליו כתחביב, פשוט תחביב מאוד חשוב שלא תוותר עליו כנראה

תשמע לא חסר תחביבים יקרים, גם פוקר יכול להסתכם בתחביב נורא יקר וגם טייס.
השאלה פה זה לא מה התחביב הכי יקר, זה כמה הוא יקר בשבילכם לעומת תחביבים אחרים שיש לכם

יפה, זאת הנקודה.
יקר זה יחס. בדיוק כמו שתשאל האם הכדור שלכם גדול?

אז אם מנוי של 200 ש"ח לחד"כ זה יקר? לרווקה שגרה עם ההורים ועושה 15,000 בחודש כנראה שלא
לאבא ל2 שעושה 6,500 כנראה שכן

• פותח/ת השרשור
יפה, זאת הנקודה.
יקר זה יחס. בדיוק כמו שתשאל האם הכדור שלכם גדול?

אז אם מנוי של 200 ש"ח לחד"כ זה יקר? לרווקה שגרה עם ההורים ועושה 15,000 בחודש כנראה שלא
לאבא ל2 שעושה 6,500 כנראה שכן
אני חושב שלקחת את זה לכיוון של כמה כל אחד פה מרוויח וכמה הוא מוציא, שזה לא המטרה.
המטרה זה לחלוק הוצאות וכמו שראית היו פה כאלו שהעידו שזה כמויות נמוכות מאוד וכאלו שאמרו שהם מבזבזים אלפים בחודש(ומגזימים כמו שהבנו כמובן), עניין אותי לדעת כמה אנשים מכניסים את האוכל כעניין חיצוני אשר לא היו מבזבזים עליו כסף אם לא היו מתאמנים והיו חיים כל היום על בקבוק חלב יחיד לעומת אנשים שהאורח חיים הזה כבר השתלב ועדיין היו אוכלים מזון איכותי כמו עכשיו אם לא היו מתאמנים וזה מצמצם את העלות היחסית של התחביב בהרבה

אני חושב שלקחת את זה לכיוון של כמה כל אחד פה מרוויח וכמה הוא מוציא, שזה לא המטרה.
המטרה זה לחלוק הוצאות וכמו שראית היו פה כאלו שהעידו שזה כמויות נמוכות מאוד וכאלו שאמרו שהם מבזבזים אלפים בחודש(ומגזימים כמו שהבנו כמובן), עניין אותי לדעת כמה אנשים מכניסים את האוכל כעניין חיצוני אשר לא היו מבזבזים עליו כסף אם לא היו מתאמנים והיו חיים כל היום על בקבוק חלב יחיד לעומת אנשים שהאורח חיים הזה כבר השתלב ועדיין היו אוכלים מזון איכותי כמו עכשיו אם לא היו מתאמנים וזה מצמצם את העלות היחסית של התחביב בהרבה

לא תוספת רבה במיוחד (שוב, זה יחסי) אבקת חלבון + אקסטרא בשר + מנוי חד"כ.
אוכל ממילא אוכלים, אז קצת יותר

רוכב על משהו מעניין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית