תמונה אחוז שומן

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
גובה 1.65 משקל 60.5
כמה אחוז שומן בערך? כדאי לחטב טיפה או להוריד קצת בנוזלים? וגם זה גינו בפטמה? כי זה דיי קשה כזה זה לא מרגיש בידיוק כמו שומן
Screenshot

גובה 1.65 משקל 60.5
כמה אחוז שומן בערך? כדאי לחטב טיפה או להוריד קצת בנוזלים? וגם זה גינו בפטמה? כי זה דיי קשה כזה זה לא מרגיש בידיוק כמו שומן
Screenshot

לדעתי תמשיך מסה אין לך כמעט שומן אתה 9% אפילו 8% אחוז שומן תגיע ל 70 ככה ואז אולי שווה לחטב קצת

מעריך באזור ה 12 כמו שאמרת, לגבי הג'ינו הפטמה השמאלית נראצ יותר "נפוחה" ממליץ לך לבדוק את זה.
אני נמצא במצב דומה לשלך מבחינת אחוזי שומן ואני עושה מאסה,לכן גם ממליץ לך לעשות מאסה,
מכיוון שעכשיו אנחנו בקיץ אז אל "תתלכלך" יותר מדי כדי שתבצע אותה כמה שיותר איכותית ככה תרוויח קיץ חטוב ועוד כמה קג של שריר
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מעריך באזור ה 12 כמו שאמרת, לגבי הג'ינו הפטמה השמאלית נראצ יותר "נפוחה" ממליץ לך לבדוק את זה.
אני נמצא במצב דומה לשלך מבחינת אחוזי שומן ואני עושה מאסה,לכן גם ממליץ לך לעשות מאסה,
מכיוון שעכשיו אנחנו בקיץ אז אל "תתלכלך" יותר מדי כדי שתבצע אותה כמה שיותר איכותית ככה תרוויח קיץ חטוב ועוד כמה קג של שריר
בהצלחה
נראלי אמשיך בניטרלי עד לסיום הקיץ ואז אתחיל מסה טובה.
הגינו ממש מבאס, זה מוריד מכל האסתטיקה וגם לפי מה שהבנתי אי אפשר להיפתר ממנו ..
בכל מקרה תודה רבה! אשמח לעוד דעות על כמה נראלכם הא"ש שלי..
מישהו?

WhatsApp%20Image%202017-07-05%20at%205.24.49.jpeg

מסכים עם המשתמש הקודם..כל הפרמטרים מובילים אותח למסקנה שאתה סביבות ה 11-12 , יש פה גם אפליקציה חמודה שמוכיחה את המספר

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2017-07-05 at 5.24.49.jpeg
    WhatsApp Image 2017-07-05 at 5.24.49.jpeg
    KB 60.8 · צפיות: 193
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית