הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתנהל בתקופה ממושכת ללא אימונים

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6
היום עברתי ניתוח קל ואני לא יכול להתאמן בחד''כ לפרק זמן של כשבועיים מחשש שיפרמו התפרים בגב ובראש.
לאחר מכן אני טס לחו''ל לתקופה של כ9 ימים.
זאת אומרת שבגדול יש לי חודש שאני לא אתאמן כמו שצריך, עד עכשיו הייתי במסה ואכלתי 2900 קלוריות ביום והייתה עליה של כ250~300 גרם משקל גוף בשבוע, איך הייתם מציעים לי להתנהל מבחינת תזונת בתקופת הזמן הזאת על מנת שייגרם ''נזק'' כמה שיותר קטן?

ניטראלי עם עדיפות לכמות גבוהה של חלבון, מה שבטוח לא גירעון ולא פלוס קלורי.
בחו"ל יותר קשה לשמור אז פשוט לשים דגש על חלבון+שומן כמקור עיקרי לתזונה ופחות פחמימות כגון לחמניות וחטיפים..
אבל העיקר תהנה.

• פותח/ת השרשור
בחו"ל יותר קשה לשמור אז פשוט לשים דגש על חלבון+שומן כמקור עיקרי לתזונה ופחות פחמימות כגון לחמניות וחטיפים..
אבל העיקר תהנה.
בחו''ל אני לא מתכוון להגביל את עצמי כל כך זה בטוח, מה שקצת מדאיג אותי בחו''ל זה להגיע לכמות חלבון המספקת שאני צריך.
אז אם במידה ואכלתי עד עכשיו כל יום כ2900 קלוריות אם אני אוכל 2500~2400 ביום (לא כולל חו''ל) אז המצב יהיה בסדר יחסית?

בחו''ל אני לא מתכוון להגביל את עצמי כל כך זה בטוח, מה שקצת מדאיג אותי בחו''ל זה להגיע לכמות חלבון המספקת שאני צריך.
אז אם במידה ואכלתי עד עכשיו כל יום כ2900 קלוריות אם אני אוכל 2500~2400 ביום (לא כולל חו''ל) אז המצב יהיה בסדר יחסית?
תשמע אין לך אפשרות להתאמן אפילו לא עם משקל גוף ככה שאין לך באמת יותר מדי דרכי מניעה, כל עוד הכמות חלבון מספקת אתה לא תאבד כמו שהיית מאבד אם לא הייתי אוכל מספיק חלבון או בגרעון

אבל העיקר תהנה.
ברור למה לשים דגש על חלבון, אבל למה שומן כמקוק עיקרי על פני פחמימות? (בהנחה שהוא יגיע למינימום השומן שהוא צריך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית