הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיזוק זרועות וכתפיים

ayelet22

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
מקווה שמעלה בפורום הנכון...
אני מתאמנת און אנד אוף בחדר כושר כבר שנה אבל רק לאחרונה התחלתי לזנוח בהדרגה את המכונות לטובת משקלים חופשיים. הבעיה - הזרועות שלי ממש ממש חלושעס מחיים שלמים של חוסר פעילות שהיא לא לעיסה והליכה למקרר :( כמובן שהמצב משתפר בהדרגה, מתח למשל אני עושה כרגע רק שלילי (ונראית סופר מביך אבל בסדר) אבל שולדר פרס במכונה אני פשוט לא מצליחה לעשות גם במשקל הכי נמוך. תרגיל פשוט של שכיבות סמיכה אני גם לא כל כך מסוגלת לבצע. יש למישהו רעיונות לתרגילים תומכים (עדיפות למשקל חופשי או משקל גוף) שיעזרו לי להתחזק לפני שאני בכלל מתחילה עם שולדר-צ'סט פרס ולשיפור בשכיבות סמיכה ומתח?
תודה מראש 😃

את בעודף משקל?
בכל מקרה, את יכולה לעבוד עם דאמבלים, גם כאלה ממש קטנים, אין שום בושה בזה
את יכולה לעבוד גם עם מכונות עם זה מה שעוזר לך לבצע את התנועה, ולפחות להכין אותך לעבודה עם משקולות חופשיות

• פותח/ת השרשור
אני בעודף משקל קל. התחלתי עם דאמבלים (באמת עם כאלה ממש קטנים), אני מקווה שזה יעזור כי נמאס לי קצת מהמכונות.

אני בעודף משקל קל. התחלתי עם דאמבלים (באמת עם כאלה ממש קטנים), אני מקווה שזה יעזור כי נמאס לי קצת מהמכונות.
אין עם זה שום בעיה
יכול להיות התקדמות מעט איטית בהתחלה, אבל זה יצבור תאוצה

Back
למעלה תחתית