הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שיא חדש של מהירות הזמנה

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
הוזמן מ-VitaCost ב-11.01.10 בעבור 182.80$ דרך משלוח DHL Global Mail.
התקבל לסניף הדואר שליד הבית שלי (כפר-סבא, לאלה שטענו שמגיע רק לחורים) אתמול ב-26.01.10.

אשכרה עשה לי את הפאקינג יום! 🤯

הכי הזוי בעניין שאתמול אני מעשן סיגריה במרפסת וקולט מסחרית צהובה של DHL פונה לכיוון של הדואר (זה ממש קרוב אליי) ואומר לעצמי...מה הסיכוי שהחבילה היפה שלי נמצאית שם... 😍

אז מי שובר את השיא?

או יותר חשוב מזה, יש לזה קשר לפטור מתשלום מע"מ או שהכל כרגיל?

amen brothers

זה הרבה יותר מהיר משני המשלוחים שאני עשיתי עם האופציה השניה באתר (ISAL). שווה להשקיע עוד כמה דולרים וללכת על ה- DHL. לפעמים ה- DHL גם יוצא יותר זול, אז בכלל כמובן זה עדיף.

• פותח/ת השרשור
אגב... מה דעתכם על המגנזיום שהזמנתי?

ציטוט ממאמר שקראתי באתר של אומגה 3 גליל:
"המגנזיום מופיע בטבע במספר צורות:
1. בצורת יסוד מתכתי. ככזה הוא משמש בעצמו כמתכת מבנית חזקה וקלה, המשמשת ליצור חלקים קלים וחזקים, החל ממטוסים דרך כלי רכב ועד רקטות טניס וסטנטים (stent ) ללב. כיסוד מתכתי בפני עצמו, המגנזיום אינו זמין לגוף. במלים אחרות, לא יועיל לכרסם גלגלי מגנזיום....
2. בצורת מלח. המגנזיום יכול להופיע קשור ליסודות אחרים, כמו כלור או גופרית. בצורת מלח המגנזיום בדרך כלל איננו זמין אם כי יש טענות כי מגנזיום סולפט בתור מלח אמבט, (או מלח אפסום Epsom salt ) מועיל במקרים של בעיות נוירולוגיות. אני לא מכיר תימוכין מדעיים לכך אך יש הורים המטפלים בילדים, ביחוד אוטיסטים, המדווחים על תועלת. יש להמנע משתייה של מגנזיום סולפט מפני שזהו חומר משלשל חזק. מגנזיום כלוריד משמש לעיתים כתוסף מזון להגברת המגנזיום אך יעילותו בצורה זו נמוכה יחסית בעיקר משום שהתפרקות המגנזיום ליונים בסביבה המימית של המעיים לא מאפשרת לו לעבור לתוך מחזור הדם.
3. בצורת תחמוצת. מגנזיום אוקסיד הינו האבקה הלבנה המשמשת מִתְעַמְלים להגברת חיכוך בין העור למכשירי ההתעמלות. מגנזיום אוקסיד אינו זמין לגוף, כך שאין טעם להוסיף אותו ליוגורט. לעיתים משמש המגנזיום אוקסיד כתוסף לבן, או מלאן (חומר מילוי) בתרופות וכדורים שונים.
4. בצורת חומצת שומן. המגנזיום יכול להופיע קשור לחומצות שומן שונות. המוכר ביותר הינו המגנזיום סטראט (חומצת שומן סטארית) ומגנזיום ציטראט (חומצת שומן ציטרית). בצורה זו המגנזיום זמין לגוף כי חומצת השומן מונעת ממנו מלהתפרק במעיים ליונים ועוזרת לו לעבור לתוך הדם.
5. בצורת חומצת אמינו. מוכרים בקבוצה זו המגנזיום גליקונט glyconate ומגנזיום טאורט taurate . מגנזיום טאורט היא הצורה הזמינה והיעילה ביותר לגוף מכיוון שטאורין היא חומצת אמינו חיונית למערכת העצבים וכאשר המגנזיום קשור לטאורין הוא מגיע בעזרתה ישירות למערכת העצבים בה הוא דרוש.
לסיכום: הצורה הזמינה ביותר לגוף של מגנזיום היא חומצת אמינו. מבין חומצות האמינו הצורה הטובה ביותר היא טאורין. לכן הצורה הטובה ביותר של מגנזיום היא מגנזיום טאורט magnesium taurate . במידה ולא ניתן להשיג מגנזיום טאורט הצורה הבאה בתור היא מגנזיום גליקונט magnesium glyconate"

תגובתכם בעניין, תודה.

נ.ב
ה-DHL הייתה הבחירה הזולה יותר בהזמנה הנ"ל.

אוקיי חברים בואו תשמעו.
אני הזמנתי מויטהקוסט בעזרת DHL. בואו תשמעו עוד דבר זה לקח חודש וחצי, נציגת התמיכה של ויטה קוסט שאיתה דיברתי אמרה לי שאין להם אפשרות לעקוב אחר המשלוח וחמור מזה הם מעבירים את המשלוח לUPS ואלה מעבירים אותו לישראל.

המגנזיום נראה טוב.
נראה לי שאני אזמין אותו ואבץ של NSI בפעם הבאה במקום ZMA שיוצא סתם יותר יקר.

• פותח/ת השרשור
Bentzurm,
אשמח אם תפרט בנושא האבץ. והאם לדעתך יש בו צורך למרות שיש במנה של אופטימן (3 טבליות) 30 מ"ג של אבץ ציטראט.

ובכללי אהבתי את הבלוג שפרסמת (HeartScanBlog) אשמח למקורות מידע נוספים שאתה נעזר בהם.

סביר להניח שמה שאתה מקבל מהאופטימן זה מספיק.
קצת קשה לדעת. אני משתדל לנסות למזער את מספר התוספים כי אין לי כח לבלוע כדורים כל היום.
המולטי של NSI מכסה את רוב מה שצריך כולל ויטמין D ועוד כל מיני שטויות (כל התמציות שמוסיפים שם).

לגבי בלוגים הרשימה ארוכה מדי 😃
חלקם טובים יותר וחלקם פחות. אני יעשה בהזדמנות רשימה ויעלה אותה לפה.

• פותח/ת השרשור
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה יופי!

אני מגיע לדואר, כולו שומם כאילו חיכו לי במיוחד לי!! מגיש את האסמכתא לבחור באשנב והוא ניגש להביא לי את אהובתי הנצחית עברה בשבילי אוקיינוסים ויבשות...כולה סקסית וקורצת...
ואז החלק הטוב מגיע...אני נותן לבחור מבט תמוה...וחושב "מה עם חשבונית? הצהרת ייבוא תוספי תזונה? תשלום מע"מ?"
והוא מיהר לומר..."זה בכלל לא היה אמור להגיע לפה...תתחדש!"
וחיש מהר ברחתי משם עם אהובתי, האם זה גורל אני שואל?
הו ויטהקוסט מלאך שומר אז נכון שארזתם את החבילה כמו ערבים אבל הפצצתם תהיו בריאים!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית