הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס ב-SS

google123

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
יש לי בעיה עם ביצוע הבנץ' הפרס. הבעיה היא לא בביצוע עצמו. הבעיה היא שאין במכון כושר שאני רשום אליו ספסל עם סטנד לבנץ' פרס (יש רק ספסל רגיל) ואין לי שום דבר בגובה המתאים שאני יכול להתשמש כסטנד (גם כלוב אין, אבל עם הסקוואט אני הסתדרתי בינתיים). האם אפשר לעשות בסמית' משין? או שיש הצעה אחרת?
דרך אגב, עוד לא הגעתי לפרק הזה שבספר (רק התחלתי לקרוא) ואני לא יודע אם כתוב על זה משהו. אם כתוב, תגידו...

אני לא בטוח שיש לך פיתרון אחר חוץ מזה. מכון שאתה צריך לאלתר בו הכל, כולל איך לעשות בנצ' פרס, לא שווה את הכסף שאתה משלם לו בכל מקרה.

תחליף מכון, עד אז תעשה עם דאמבלים, עדיף על הסמית' משין. בכלל חתיכת חשיבה יש לחבר'ה האלה, משקיעים אלפי שקלים על סמית' משין שזה אחד הדברים הכי פחות יעילים ועוד על חשבון ספה לבנץ' פרס שזה אולי התרגיל הכי פופולרי כיום, בהחלט מגיע להם ח"ח על הטמטום 😣

היי היי היי, היום מאמן הסביר לי למה סמית זה חשוב, הוא סיפר לי שזה יותר בטיחותי בזמן שהוא מבצע רבע סקוואטים בסמית' עם רגליים 60 סנטימטר קדימה מהמסילה של המוט.
אז תירגעו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית