הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אני בן 23 ואני כבר הרבה זמן חשבתי על שימוש בחומרים

מצב
השרשור נעול

pizi113113

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
טוב אז ככה , כמו שרשמתי בכותרת אני בן 23 ואני הרבה זמן חושב על שימוש בחומרים בגלל שאני מרגיש אני מתאמן הרבה ואני כבר לא רואה תוצאות, ועוד לא הגעתי למה שאני רוצה .
אני מתאמן רציני ומשקיע לא מפספס ארוחות אוכל כמו שצריך מתאמן חזק בזה אין לי בעיה , אני כבר 4 שנים מתאמן ללא שום פציעה רצינית ומתוך ה4 שנים האלה לא היה לי שום הפסקות, אני שוקל 85 קילו ויש לי 12 אחוז שומן והגובה שלי 1.74 .. אוקיי זה היה קצת מידע על עצמי , לפי מה שהבנתי בסייקל ראשון זה 500 טסט , פעמיים בשבוע למשך 10 שבועות .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת מאיפה אני קונה את החומרים ? ואיך אני יודע שזה לא זיוף, אני מאוד מפחד אבל אני הרבה זמן בתחום ואני משקיע הרבה מאוד כסף וזמן וזה פשוט רק עניין של זמן עד שגם אני אשתמש בחומרים .. יש מישהו שאפשר להיפגש איתו ולשאול אותו שאלות ? כמובן הפגישה תיהיה בתשלום ..

לא יודע אם זה חוקי בפורום לקבוע עם מישהו ולשאול שאלות על קניית חומרים....
לגבי הנתונים שלך בהחלט יש מקום לסייקל ראשון של טסט סולו במינונים הנ״ל

אף אחד לא יסכים להיפגש איתך פה.. בעיקר התנשאו מעליך 😃
לכן, אם אתה חברתי עדיף לך להתחבר עם מישהו מהמכון ולהיעזר בו בעניין.
או לשאול שאלות בפורום thinksteroids במידה והאנגלית שלך חזקה - הפורום הכי גדול בתחום. יש שם אנשים שבאמת מבינים ועוזרים מכל הלב .
ולא מתעלמים או מטרילים כמו פה.

בהצלחה!

או לשאול שאלות בפורום thinksteroids במידה והאנגלית שלך חזקה - הפורום הכי גדול בתחום. יש שם אנשים שבאמת מבינים ועוזרים מכל הלב .

בהצלחה!
שאני אבין, פתחת שרשור אחד שבו הפנו אותך אל ה Q&A ובגלל שהוא לא היה מובן לך החלטת שהפורום הזה מלא בטרולים ומתנשאים? ועדיין ממשיך לגלוש כאן?

מה הבעיה לחקור קצת ? בחיפוש יש תשובות להכל ואז אנשים מתפלאים ש"מתנשאים" עליהם

בהצלחה!
אף אחד לא מכריח אותך להישאר פה
אם אתה חושב שהאכלה בכפית זו רוח הפורום, עבור בשמחה לכל מקום אחר וחפש שם מפלט לבעיותייך

מה הבעיה לחקור קצת ? בחיפוש יש תשובות להכל ואז אנשים מתפלאים ש"מתנשאים" עליהם

סתם לידע כללי :

כל פעם שנפתח אשכול חדש בפורום גוגל מאנדקס את האתר בקומבינציות שונות של מילות נמפתח.(יותר תוכן - יותר כניסות ממנועי החיפוש ויותר ערך DA לדומיין )
מצחיק שהגולשים והמנהלים כותבים תגובות שנוגדות את האינטרסים של האתר עצמו ומתפעליו.
לצורך דוגמא: האשכול הזה יופיע בגוגל במילה: בן 23 שימוש בחומרים. בזכות piz
בכך שאתם מפנים גולשים לחיפוש אתם למעשה מונעים את התקדמות הפורום במנועי חיפוש וגורמים לו להתנוון.
והכי גרוע - ומונעים טרפיק מהמקור הכי ממוקד שאפשר לקבל וזה Google.
שיעור SEO למתחילים. 🙃

נערך לאחרונה:
תודה, חסכת לנו אלפי שקלים בחודש עכשיו.

כראה שזה לא מזיז לך. 😃
אבל אם הבעלים גולש פה מדי פעם הוא בטוח יקח את זה לתשומת ליבו.
כי תכלס הפורום מלא פוטנציאל ויש לו DA.
חבל שמזיקים לו מחוסר ידע.
בכיף.. פגישה ייעוץ איתה עולה 300 שקל לשעה. קיבלתם טיפ חינם. עלי

נערך לאחרונה:
כראה שזה לא מזיז לך. 😃
אבל אם הבעלים גולש פה מדי פעם הוא בטוח יקח את זה לתשומת ליבו.
כי תכלס הפורום מלא פוטנציאל ויש לו DA.
חבל שמזיקים לו מחוסר ידע.
בכיף.. פגישה ייעוץ איתה עולה 300 שקל לשעה. קיבלתם טיפ חינם. עלי
אם אתה מצפה שעל כל שאלה נענה את אותה תשובה אז אתה לא מכיר מספיק זמן פורומים מהסוג הזה.
אני אוהב שאתה מרשה לעצמך להתנשא בנושא הזה, טיפ חינם עליי... יפה. ביום שגוגל הקימו את גוגל אנליטיקס, webmaster tools, קובץ רובוטס, crawler וכו וכו , אני לא חושב שהיית בתחום אפילו.

אם אתה מצפה שעל כל שאלה נענה את אותה תשובה אז אתה לא מכיר מספיק זמן פורומים מהסוג הזה.
אני אוהב שאתה מרשה לעצמך להתנשא בנושא הזה, טיפ חינם עליי... יפה. ביום שגוגל הקימו את גוגל אנליטיקס, webmaster tools, קובץ רובוטס, crawler וכו וכו , אני לא חושב שהיית בתחום אפילו.

אני בתחום 10 שנים וקידמתי אתרים של השטיח המעופף, ביטוח ישיר ועוד סטארטפים שלי שאולי יצא לך להכיר למקומות ראשונים.
אז כן אני יכול להתנשא כי אני בן הטובים בארץ בתחום אם לא הטוב מכולם.
קובץ רובוטס ו crawler וכו' זה שטויות ולא דברים מעשיים מוצאים בו יותר מדי שימוש ביום יום. מה הנקודה שלך ?

לפי שאלות שלך בפורום ערימות של דולרים ראית בסרטים או אצל אבא שלך בארנק.
שיהיה לך בהצלחה בהחזרת גודל האשכים שלך.

בזמן שאתה מבקש העלאה מהבוס בשביל שיהיה לך מספיק כסף למים בקטריוסטטים
אני כבר הספקתי לנפוש בכל המזרח . 🤣

בזמן שאתה מבקש העלאה מהבוס בשביל שיהיה לך מספיק כסף למים בקטריוסטטים
אני כבר הספקתי לנפוש בכל המזרח . 🤣
אתה צודק. איך לא חשבתי על זה?
הביצים גדלו כבר?
הצלחת לפענח איך מכינים פרגניל?
הרי צריך תואר בהנדסת ביו טכנולוגיה בשביל זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית