הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

יש סיכוי טוב שהכאב שלך בגב בגלל הסקוואט, חצי מהסקוואט שלך זה טוורקינג
דבר ראשון תיפטר מהנעליים האלה במהלך הסקוואט, הן גורמות לך להתנדנד קדימה ואחורה
דבר נוסף, אל תסתכל על עצמך במראה, אתה צריך להסתכל מעט קדימה ולמטה
אתה גם לא מחזיק בכלל את הבטן, אתה רק מזיז את האגן ומשאיר את החזה מופנה קדימה, אז כל מה שנמצא בין לבין זז בצורה גלית, ואתה צריך להשאיר את כל הטורסו שלך מכווץ
לא רואים מהסירטון, אתה עושה HB או LB?

לא נראה לי שהכאב בגלל הסקוואט. אבל יכול להיות.

התנועה שלך לא בשליטה ולא יציבה, דווקא באיזור האגן, הברכיים גולשות קדימה וכל חזרה נראית שונה מהשניה.

נראה שיש מה לשפר בלא מעט דגשים, אבל לא יודע אם הגב זה הבעיה. יכול להיות שבגלל התנועה המהירה והגלישה של הרגליים הגב התחתון מקבל עומס מהיר בבור שהמשקל נע קדימה בגלל הגלישה.

המשקל לא כבד לך אבל צריך לעבוד בשליטה ומבוקר יותר עד שזה יבוא בטבעיות.

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי טוב שהכאב שלך בגב בגלל הסקוואט, חצי מהסקוואט שלך זה טוורקינג
דבר ראשון תיפטר מהנעליים האלה במהלך הסקוואט, הן גורמות לך להתנדנד קדימה ואחורה
דבר נוסף, אל תסתכל על עצמך במראה, אתה צריך להסתכל מעט קדימה ולמטה
אתה גם לא מחזיק בכלל את הבטן, אתה רק מזיז את האגן ומשאיר את החזה מופנה קדימה, אז כל מה שנמצא בין לבין זז בצורה גלית, ואתה צריך להשאיר את כל הטורסו שלך מכווץ
לא רואים מהסירטון, אתה עושה HB או LB?
HB.

לא נראה לי שהכאב בגלל הסקוואט. אבל יכול להיות.

התנועה שלך לא בשליטה ולא יציבה, דווקא באיזור האגן, הברכיים גולשות קדימה וכל חזרה נראית שונה מהשניה.

נראה שיש מה לשפר בלא מעט דגשים, אבל לא יודע אם הגב זה הבעיה. יכול להיות שבגלל התנועה המהירה והגלישה של הרגליים הגב התחתון מקבל עומס מהיר בבור שהמשקל נע קדימה בגלל הגלישה.

המשקל לא כבד לך אבל צריך לעבוד בשליטה ומבוקר יותר עד שזה יבוא בטבעיות.
לא ממש הבנתי ממך מה הטעויות שלי מלבד זה שאני צריך להיות יותר איטי ומבוקר :/

בגלל שאתה מנסה לגרום לגב ישר אתה נראלי בהיפר אקסטנשן(מה שגורם לכאב בגב תחתון), תנסה פשוט להיות במנח נטרלי ולא לכווץ תגב תחתון חזק, כדי שהוא לא יתעגל תקח נשימה חזקה ותחזיק אותה חזק עד העלייה ותשתדל להסתכל יותר למטה
ממליץ לך לצפות בסרטונים האלה:

• פותח/ת השרשור
בגלל שאתה מנסה לגרום לגב ישר אתה נראלי בהיפר אקסטנשן(מה שגורם לכאב בגב תחתון), תנסה פשוט להיות במנח נטרלי ולא לכווץ תגב תחתון חזק, כדי שהוא לא יתעגל תקח נשימה חזקה ותחזיק אותה חזק עד העלייה ותשתדל להסתכל יותר למטה
ממליץ לך לצפות בסרטונים האלה:

עזר לי מאוד הרסטון השני והתגובה שלך גם, תודה רבה ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית