הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 142.5 לנפח וסכנת חיים

לדעתי היה פה 60% סיכויים של מוות..
בנץ' פרס זה התרגיל המסוכן ביותר ולא לחינם, הוא קוטל אנשים על ימין ועל שמאל בחדרי כושר.
זה גם התרגיל הכי "שופוני" כי אין באמת כבוד בין הברנז'ה הממוצעת לסקוואטים או דדליפט, הם ירוצו ישר לבנץ' כי זה האינדיקציה היחידה שלהם לכוח.
מלא פעמים אני אישית צופה באנשים שמרימים בטכניקה לא נכונה בעין פוזלת ואני רץ להציל אותם כשהמוט על הגרון שלהם. אני מאמין שגם לכם זה קרה.

בנץ' פרס זה התרגיל המסוכן ביותר ולא לחינם, הוא קוטל אנשים על ימין ועל שמאל בחדרי כושר.
זה גם התרגיל הכי "שופוני" כי אין באמת כבוד בין הברנז'ה הממוצעת לסקוואטים או דדליפט, הם ירוצו ישר לבנץ' כי זה האינדיקציה היחידה שלהם לכוח.
מלא פעמים אני אישית צופה באנשים שמרימים בטכניקה לא נכונה בעין פוזלת ואני רץ להציל אותם כשהמוט על הגרון שלהם. אני מאמין שגם לכם זה קרה.
אצלי המוט נתקע רק על החזה 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
הכתף בסדר?
הכל בסדר

טודו בום
אהה זה היית אתה היום? נעים להכיר.
אה זה אתה
שים לב שלא עזבתי את המוט עד שהוא לא נח.
לצערי יש לי ניסיון רע עם זבל של ראקים שמקפיצים את המוט בחזרה.
אבל למדתי חתיכת לקח לא לעבוד בדבר ככ זבל לא בטיחותי.
פשוט התושב הזה אלסטי ולכן המוט קפץ ממנו

שמע הראק נראה זהה לתחרותי של אליקו לPL מבחינת הווים רק אולי פחות יציב, זה יכול לקרות גם בספות איכותיות.

כמעט ואין בארץ ספות לחיצה עם מוטות בטיחות שאפשר להיות בררניים.

קרה לי לא מזמן בחימום האמת.

יש לנו ראק דומה לזה בבוקס, רק במצב הרבה יותר גרוע.
מבין את החשש.. מזל שידעת איך להתנהל, במיוחד במשקל כזה.

• פותח/ת השרשור
שמע הראק נראה זהה לתחרותי של אליקו לPL מבחינת הווים רק אולי פחות יציב, זה יכול לקרות גם בספות איכותיות.

כמעט ואין בארץ ספות לחיצה עם מוטות בטיחות שאפשר להיות בררניים.

קרה לי לא מזמן בחימום האמת.
התושבת שזה קפץ ממנה נמצאת באוויר. היא לא מולחמת או צמודה לעמודים מאחורה. ויש לה אלסטיות מטורפת.
התושבת העליונה מעולה אבל בגלל שהספה נמוכה זה גבוה מידי. אני חושב שאתחיל לעשות שם סקוואט ופרס
אני אעשה בנצ' בכלוב להבא כנראה. גם אתחיל להשתמש בגובלים בשביל לא להיום חשוף לדברים כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית