הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 230X5 d סתם להפיח חיים בפורום

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עשיתי טעויות קצת בסבב הנוכחי אבל לומד משבוע לשבוע וסהכ מתקדם.
עברתי להתאמן באוניברסיטת תל אביב מה שמקל בדדליפט בגלל התנאים הטובים, אבל מקשה בבנצ'.
בכל אופן עוד חודש חודשיים אני חוזר לשיאים בלחיצה ומשיכה כנראה (סקוואט כרגע בקושי עושה בגלל פציעה) על 20 ק"ג פחות במשקל הגוף.

איך אתה מצליח למשוך עם גב תחתון כזה ישר ? פעם לא היית מצליח .. מה גרם לשינוי ? הרי שהמשקל כבד קשה לשמור עליו ישר

• פותח/ת השרשור
איך אתה מצליח למשוך עם גב תחתון כזה ישר ? פעם לא היית מצליח .. מה גרם לשינוי ? הרי שהמשקל כבד קשה לשמור עליו ישר
פעם לא ניסיתי ליישר גב תחתון זה כל ההבדל. אגב קשה לי מנטלית לשמור על גבר ישר בעצימות, אבל בנפח הגב פלטה

• פותח/ת השרשור
יפה שחוזר להפציץ

מה אתה עושה באוניברסיטה? עברת לת"א?
אני וליאור שם גם, מגיעים לרוב בערב
עושה קורס מדריכים בשיאים.
מתאמן בצהריים (3), שני רביעי שישי.

חבל שאי אפשר להעתיק אתכם לפה,
אני חשבתי שבארהב בכל פינה יהיה לי איפה להתאמן אבל התבדתי, עכשיו אני נוסע חצי שעה למכון שפתוח בשעות שלא הכי מסתדרות לי עם העבודה אז אני צריך לתמרן כדי להצליח להתאמן שלוש פעמים בשבוע את שאר האימונים אני עושה בבניין.
אבל לפחות במכון אצלי יש לי חדר הרמת משקולות רק לעצמי, אז אני מתנחם בזה...
עכשיו מנסה לאט לאט (באמת לאט לאט) לחזור לעצמי

אני חשבתי שבארהב בכל פינה יהיה לי איפה להתאמן אבל התבדתי, עכשיו אני נוסע חצי שעה למכון שפתוח בשעות שלא הכי מסתדרות לי עם העבודה אז אני צריך לתמרן כדי להצליח להתאמן שלוש פעמים בשבוע את שאר האימונים אני עושה בבניין.
פתרון של קניית ציוד לא אפשרי מבחינתך? ציוד עולה בארה"ב זול יחסית ומן הסתם אפשר להשיג שם ביד 2 זול יותר... כמובן באם פרמטר הזמן חשוב זה הפתרון הכי ריאלי.

אגב, שחייתי בארה"ב היה בניין ג'ים לאומי שעלה 75$ לשנה כניסה חופשית מתי שתרצה כולל כלובים.

פתרון של קניית ציוד לא אפשרי מבחינתך? ציוד עולה בארה"ב זול יחסית ומן הסתם אפשר להשיג שם ביד 2 זול יותר... כמובן באם פרמטר הזמן חשוב זה הפתרון הכי ריאלי.

אגב, שחייתי בארה"ב היה בניין ג'ים לאומי שעלה 75$ לשנה כניסה חופשית מתי שתרצה כולל כלובים.

יש לי בבניין מכון, הבעיה זה לא כלובים הבעיה אצלי זה במות וציוד להרמות אולימפיות, אם כבר אני משלם למכון אני מעדיף שזה מה שיהיה בו.
קניית ציוד זה יקרה, פשוט בשלב מאוחר יותר (נגיד עוד שנה)

איפה אתה גר?
ובמה אתה עובד?
ולפחות יש לך משהו להתאמן איתו,יש מקומות שאין כלום..

איפה אתה גר?
ובמה אתה עובד?
ולפחות יש לך משהו להתאמן איתו,יש מקומות שאין כלום..

אני גר בנייפלס פלורידה
ועובד בתור מנהל פרוייקטים של איזה איש עסקים.
ואני גם עדיין נותן ייעוץ משפטי לחברות בארץ.
הארץ קטנה אני מאמין שהיום כמעט בכל מקום ניתן למצוא איזה בוקס או משהו, אבל אתה צודק פשוט בארץ בכמה שנים לפני שטסתי (ומאז מהפכת הקרוספיט) תמיד היה איפה להתאמן כמו שצריך.
ועל הדרך גם התאמנתי באוניברסיטה תקופה...
בארץ מהבחינה הזאת היה הרבה יותר טוב, מי היה יכול להאמין.
אבל שנה הבאה אני מתכנן כבר לגור בבית פרטי עם גראז והום ג׳ים שאבנה לי ולאשתי ואז בטח כבר אשכח מהתקופה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית