הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון נפיחות בפנים

אוסנת

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
אם במשך שנתיים הייתי אוכלת אך ורק ירקות בארוחת הצהריים ללא פחמימה, וליד הייתי אוכלת מנת דג ועכשיו אני אוכלת במשך כל יום פחמימה. קוסקוס/ אורז/ פתיתים וכו.. ושמתי לב שהפנים שלי השתנו. נהיו נפוחות ומלאות יותר. ממה זה קרה? זה קרה בגלל הפחמימה בצהריים שהחלפתי? זה הגיוני? הן יכולות להתנפח מזה?

• פותח/ת השרשור
אז זה אומר שאם אני אמשיך לאכול ככה בצהריים במקום הירקות, הפנים שלי יתנפחו ויישארו ככה נפוחות?

אז זה אומר שאם אני אמשיך לאכול ככה בצהריים במקום הירקות, הפנים שלי יתנפחו ויישארו ככה נפוחות?

זה ממלא את התאים במים שהיו במחסור (או שיכולים להכיל יותר נוזלים, אבל זה קורה יותר שאוכלים הרבה פחמימות).
סבלת או סובלת מעודף משקל?

• פותח/ת השרשור
סבלתי מתת משקל. אני מדברת על כוס וחצי פחמימה בארוחת הצהריים. לעומת שהייתי אוכלת אך ורק ירקות.

• פותח/ת השרשור
אני באמת מצטערת שאני חופרת ושואלת שוב. אבל אתה אומר שזה ייעלם? הנפיחות בפנים? גם אם אני אמשיך לאכול את הפחמימות במקום הירקות עכשיו.

אני באמת מצטערת שאני חופרת ושואלת שוב. אבל אתה אומר שזה ייעלם? הנפיחות בפנים? גם אם אני אמשיך לאכול את הפחמימות במקום הירקות עכשיו.
מה שאת מתארת נראה כאילו היית במצב לא תקין ובמחסור בנוזלים בגוף ובפנים. מה שאת רוצה זה לחזור למצב לא תקין? זה לא יעלם אבל לא יגדל כי זה כנראה מצב תקין. וצריך לשלב גם פחמימות מורכבות כאורח חיים בריא.

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לחזור למצב לא תקין.. בדיוק בגלל זה החלפתי את הירקות במנת פחמימה. אבל זה פשוט לא נראה טוב זה נראה כאילו עליתי שלוש קילו והכל ישר רק בפנים. הן מאוד נפוחות ומלאות

אני לא רוצה לחזור למצב לא תקין.. בדיוק בגלל זה החלפתי את הירקות במנת פחמימה. אבל זה פשוט לא נראה טוב זה נראה כאילו עליתי שלוש קילו והכל ישר רק בפנים. הן מאוד נפוחות ומלאות

אולי את אוכלת גם נתרן יתר על המידה?
בכל מקרה תחכי לעוד תשובות

דחוף זה לא, שיניתי את הכותרת בהתאם
בכל מקרה זה הגיוני שהפנים יתנפחו, גם בגלל עליה במשקל וספציפית בגלל עליה בנוזלים, זה נורמלי לחלוטין
חוץ מהעובדה שכנראה זה טיפה ירד ברגע שהמשקל שלך יתייצב, אל תשכחי גם שלך זה נראה רע בגלל שאת לא רגילה לזה, ובגלל שהיית רגילה לתת משקל, שזה כבר נושא בפני עצמו
הגוף שלך יתרגל אליך ואת תתרגלי אל הגוף שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית