הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בשריר הירך האחורי ברגל שמאל

יועד שורקי

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
1
14
0
שלום ביום שלישי האחרון הגעתי לאימון.עשיתי חימום טוב והתחלתי אותו עם דילגית.באמצע הרגשתי את בשריר הירך האחורי ברגל שמאל.זה עבר אחרי 2 דקות.המשכתי להתאמן.וגם למחרת .ביום חמישי הכאב פחת קצת אבל עדיין כאב.המדריך כושר אמר לי להתאמן בינתיים רק ידיים ובטן בלי רגליים וריצה.היום יום שבת ועדיין קצת כואב.השריר לא נפוח אין סימנים.קצת כואב שאני מותח אותו.אין כאב בלעלות מדרגות.אני מרגיש קצת ששורף שם.מה לעשות ? מותר לרוץ עם זה ולעשות אימון רגליים.??

נשמע כמו מתיחה של הירך האחורית ,במקרים כאלו רצוי להוריד מעט עומס מהאיזור , פחות קפיצות וכוח מתפרץ ואימונים ספציפיים על האזור .
אפשר כמובן לעשות עיסוי מקומי עם קרם להוריד את הרגישות .
תרגילים רגליים מורכבים לרוב אפשר לעשות ,שוב תלוי במצבך. במידה וזה כואב או מחמיר כמובן עדיף לעשות תרגילים אחרים , במידה וזה נמשך זמן רב מומלץ לגשת להבדק.

• פותח/ת השרשור
לא אני יגיד לך מה רצתי אתמול ושריר לא כואב בריצה.כמה שעות אחרי האימון הרגשתי.וזה לא בגדר כאב .השריר כאילו שורף כזה.גם ברגל השנייה.זה לא כואב במתיחות.לא בעליית מדרגות.ולא בריצה.יכול להיות שזה כאבי גדילה?גם ברגל ימין כואב ההמסטרינג.יכול להיות שהשרירים האלה אצלי חלשים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית