עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם ברמות של אירובי ארוך מאוד (טריאתלון)?תוסף מיותר, לא עושה שום דבר שחלבון לא עושה, ואפילו פחות
ממחקרים שקראתי הכמות שצריכים לקחת באזור 2-3 גרם לשעה הופכת את זה ללא ישים מבחינה לוגיסטית.גם ברמות של אירובי ארוך מאוד (טריאתלון)?
מה אתה אומר לגביי אבקות התאוששות בכללי וגם של power bar? אפקטיבי או סתם איזה תיסוף מיותר? (אני נמצא כרגע בחיתולים של עולם הטריאתלון)ממחקרים שקראתי הכמות שצריכים לקחת באזור 2-3 גרם לשעה הופכת את זה ללא ישים מבחינה לוגיסטית.
כטריאתלט אני נוהג בתחרות של חצי איש ברזל לשלב חטיף חלבון לייט (15 גרם) מחולק ל 3 במהלך הרכיבה במקביל לחטיפי פחמימה וג'לים.
מאכלים מסויימים שהיית ממליץ לאכול?(שיעזרו להתאוששות והכנה מקסימלית מדבר בעיקר בזמן ואחרי האימון).אבקת התאוששות = פחמימה, חלבון וקצת מלחים.
אין בזה צורך, שייק חלבון וארוחות מסודרות יסגרו לך את החוסרים.
ההתאוששות תלויה בשינה, אוכל ולא להגזים עם האימונים וקל מאוד לעשות את זה באימוני טריאתלון
דוגמה השבועאיזה אימונים אתה עושה, מרחקים, באיזה עצימות?
המטרה עוד שנה לעשות איירון מן בקרוב אעשה אולימפי ונראה איך נתקדם,לאיזה מרחק אתה מתאמן?
מלבד הרכיבה בשבת אין צורך באוכל בזמן האימונים. בין הכוח לשיחה תאכל משהו קטן בננה, קצת בייגלה.
אתה צריך לאכול מספיק פחמימות וחלבון בשוטף.
אני הייתי באופן קבוע לוקח יום מנוחה אחד בשבוע ואתה לא רוכב מספיק, זה החלק העיקרי בטריאתלון.
מתקשה באנגלית לקרוא (האנגלית שלי לא משהו) יש לו תרגום במקרה?ממליץ בחום על הספר של friel בשם going long
לא. גם לא מכיר הרבה חומר בעברית לגבי טריאתלון. אתה יכול לקרוא בשוונג ובאתר 'ספורט למחשבה'מתקשה באנגלית לקרוא (האנגלית שלי לא משהו) יש לו תרגום במקרה?
קראתי משם אך לא קיבלתי מידע חיוני או משהו שחידש לי יותר מדי..לא. גם לא מכיר הרבה חומר בעברית לגבי טריאתלון. אתה יכול לקרוא בשוונג ובאתר 'ספורט למחשבה'