הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוכב בטור דה פראנס, כמה אחוזי שומן?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
נחשים של מנ'ס פיזיק באולימפיה
אם לשפוט רק לפי הרגליים, הוא בערך 5-6 א.ש וזה פסיכי למקצוע שלו

לדעתי,זה לא רק בגלל אחוזי שומן נמוכים אלא גם בגלל התפתחות הוורידים כתוצאה מסוג האימון. לי יש יחסית וורידים רציניים בתאומים ולא בשום איזור אחר בגוף והם גם לא היו שם עד שנסחפתי בריצות ארוכות.

לא מבין על מה כל ההערכה הזאת, המסת שריר שלו נמוכה ברמה מוגזמת, הוא נראה אנורקס.
ומבחינה רפואית אני די בטוח שזה גורם/יגרום לו לנזקים בריאותיים.

Instagram post by Paweł Poljański • Jul 20, 2017 at 6:34pm UTC
Instagram post by Paweł Poljański • Jun 13, 2017 at 1:24pm UTC
מסת שריר שלו מותאמת למטרות שלו. כמו כן, הוא לא באחוז שומן נמוך כזה בכל ימות השנה.

מסת שריר שלו מותאמת למטרות שלו. כמו כן, הוא לא באחוז שומן נמוך כזה בכל ימות השנה.

אז צריך להעריך אותו על ההישגים בספורט שלו, לא על זה שהוא הגיע לאחוז שומן הזה עם מסת שריר כל כך נמוכה, יש לו היקף יד של ילדה בת 15, הוא נראה ממש רע.

אז צריך להעריך אותו על ההישגים בספורט שלו, לא על זה שהוא הגיע לאחוז שומן הזה עם מסת שריר כל כך נמוכה, יש לו היקף יד של ילדה בת 15.
ספורט שהוא מקצועי בו לא דורש ממנו מסת שריר מטורפת.
אדוני רוצה להפתיע אותנו במסת שריר ענקית באחוז שומן נמוך?

• פותח/ת השרשור
@tomer330 התמונה לא באה להשוויץ בחיטוב שלו אלא במעמסה על הגוף להיות רוכב tdf.
זה מגוחך להתייחס למראה או למצב הבריאותי בעתיד של ספורטאי מקצועני ברמה הגבוהה ביותר.

ספורט שהוא מקצועי בו לא דורש ממנו מסת שריר מטורפת.

מבחינת הספורט זה נכון, אחוז שומן נמוך בשילוב עם מסת שריר נמוכה זה בדיוק מה שהוא צריך בשביל להצליח בספורט הזה.
אבל לדעתי זה לא ראוי להערכה, כמו שאני לא מעריך אנורקסים, מה שכן זה לא מוריד מהערכה כלפי ההישגים בספורט שלו, וזה מה שחשוב.

@tomer330 התמונה לא באה להשוויץ בחיטוב שלו אלא במעמסה על הגוף להיות רוכב tdf.
זה מגוחך להתייחס למראה או למצב הבריאותי בעתיד של ספורטאי מקצועני ברמה הגבוהה ביותר.

אני לא מדבר על הבעיות הבריאותיות שזה יגרום לו בגיל 70, אלא על הבעיות שיכולות לקרות לו בזמן הקרוב.
להיות ספורטאי ברמה כזאת עם מסת השריר הזאת ובלי אימוני כוח מעלה לו את הסיכויים לפציעה שיכולה לפגוע לו בקריירה.
אז אני לא יודע כמה זה משתלם לו לא לנסות לעלות טיפה במסת שריר ולשלב אימוני כוח, יכול להיות שעכשיו זה תורם לו והוא מצליח להגיע להישגים שהוא לא היה מגיע אליהם עם מסת שריר יותר גבוהה, אבל השאלה האמיתית היא כמה זה יעיל לאורך זמן, יכול להיות שעוד שנה תהיה לו פציעה שתגמור לו את כל הקריירה.

מבחינת הספורט זה נכון, אחוז שומן נמוך בשילוב עם מסת שריר נמוכה זה בדיוק מה שהוא צריך בשביל להצליח בספורט הזה.
אבל לדעתי זה לא ראוי להערכה, כמו שאני לא מעריך אנורקסים, מה שכן זה לא מוריד מהערכה כלפי ההישגים בספורט שלו, וזה מה שחשוב.

אני לא מדבר על הבעיות הבריאותיות שזה יגרום לו בגיל 70, אלא על הבעיות שיכולות לקרות לו בזמן הקרוב.
להיות ספורטאי ברמה כזאת עם מסת השריר הזאת ובלי אימוני כוח מעלה לו את הסיכויים לפציעה שיכולה לפגוע לו בקריירה.
אז אני לא יודע כמה זה משתלם לו לא לנסות לעלות טיפה במסת שריר ולשלב אימוני כוח, יכול להיות שעכשיו זה תורם לו והוא מצליח להגיע להישגים שהוא לא היה מגיע אליהם עם מסת שריר יותר גבוהה, אבל השאלה האמיתית היא כמה זה יעיל לאורך זמן, יכול להיות שעוד שנה תהיה לו פציעה שתגמור לו את כל הקריירה.

אני חושב שספורטאי עתיר ניסיון ברמה הזו יודע להעריך מצויין מה טוב ומה לא טוב בשבילו.

אני חושב שספורטאי עתיר ניסיון ברמה הזו יודע להעריך מצויין מה טוב ומה לא טוב בשבילו.

נכון, לא אמרתי שאני צודק והוא טועה.
רק הבהרתי את עצמי שדיברתי על מצב בריאותי, כי לא התכוונתי לבעיות שזה יגרום לו בגיל 70, אלא על הבעיות שזה עלול לגרום לו גם בגיל צעיר.

• פותח/ת השרשור
@tomer330 הם עושים המון אימוני כוח. בסוג הרכיבה הזאת כל גרם עודף מקשה בעליות.

@tomer330 הם עושים המון אימוני כוח. בסוג הרכיבה הזאת כל גרם עודף מקשה בעליות.

לא יודע, שאני מסתכל עליו הוא נראה לי בן אדם לא בריא, ממש ההפך מספורטאי, נראה שכל נפילה הכי קטנה או תנועה אחת לא נכונה הוא נפצע.
ואנחנו בתור מתאמני כוח לא צריכים לעודד אנורקסיה כדי להצליח בספורט מסויים.
ידוע לנו כמה חשובה מסת שריר וכוח כדי למנוע פציעות אצל ספורטאים ובמיוחד אצל ספורטאי ברמה כזאת, אתה בטח יודע את זה בתור אחד שקורא את הפוסטים של נתנאל, הוא מדבר על הנושא הזה המון.

כל ספורטאי ברמה הגבוהה ביותר מקריב הכל כדי להגיע לטופ. אם זה אומר הרעבה אצל מתעמלות קרקע או האבסה אצל מרימי משקולות. דווקא הוא לא מהווה דוגמא כזו קיצונית, אתה רוצה לראות תמונה של אנורקסים חפש רצי מרתון מקצועיים, הם שוקלים אפילו פחות על אותו גובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית