רוכב ב tdf אחרי בערך 3 שבועות של רכיבה
Instagram post by Paweł Poljański • Jul 18, 2017 at 5:04pm UTC
Instagram post by Paweł Poljański • Jul 18, 2017 at 5:04pm UTC
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי עלי עוד נחשים כאלהמזכיר את הפאמפ שיש ל @Daniel Barack בתאומים
1.82 , 63 קילו.נחשים של מנ'ס פיזיק באולימפיה
אם לשפוט רק לפי הרגליים, הוא בערך 5-6 א.ש וזה פסיכי למקצוע שלו
רק מחזק את ההערכה שלי1.82 , 63 קילו.
מסת שריר שלו מותאמת למטרות שלו. כמו כן, הוא לא באחוז שומן נמוך כזה בכל ימות השנה.לא מבין על מה כל ההערכה הזאת, המסת שריר שלו נמוכה ברמה מוגזמת, הוא נראה אנורקס.
ומבחינה רפואית אני די בטוח שזה גורם/יגרום לו לנזקים בריאותיים.
Instagram post by Paweł Poljański • Jul 20, 2017 at 6:34pm UTC
Instagram post by Paweł Poljański • Jun 13, 2017 at 1:24pm UTC
מסת שריר שלו מותאמת למטרות שלו. כמו כן, הוא לא באחוז שומן נמוך כזה בכל ימות השנה.
ספורט שהוא מקצועי בו לא דורש ממנו מסת שריר מטורפת.אז צריך להעריך אותו על ההישגים בספורט שלו, לא על זה שהוא הגיע לאחוז שומן הזה עם מסת שריר כל כך נמוכה, יש לו היקף יד של ילדה בת 15.
ספורט שהוא מקצועי בו לא דורש ממנו מסת שריר מטורפת.
@tomer330 התמונה לא באה להשוויץ בחיטוב שלו אלא במעמסה על הגוף להיות רוכב tdf.
זה מגוחך להתייחס למראה או למצב הבריאותי בעתיד של ספורטאי מקצועני ברמה הגבוהה ביותר.
מבחינת הספורט זה נכון, אחוז שומן נמוך בשילוב עם מסת שריר נמוכה זה בדיוק מה שהוא צריך בשביל להצליח בספורט הזה.
אבל לדעתי זה לא ראוי להערכה, כמו שאני לא מעריך אנורקסים, מה שכן זה לא מוריד מהערכה כלפי ההישגים בספורט שלו, וזה מה שחשוב.
אני לא מדבר על הבעיות הבריאותיות שזה יגרום לו בגיל 70, אלא על הבעיות שיכולות לקרות לו בזמן הקרוב.
להיות ספורטאי ברמה כזאת עם מסת השריר הזאת ובלי אימוני כוח מעלה לו את הסיכויים לפציעה שיכולה לפגוע לו בקריירה.
אז אני לא יודע כמה זה משתלם לו לא לנסות לעלות טיפה במסת שריר ולשלב אימוני כוח, יכול להיות שעכשיו זה תורם לו והוא מצליח להגיע להישגים שהוא לא היה מגיע אליהם עם מסת שריר יותר גבוהה, אבל השאלה האמיתית היא כמה זה יעיל לאורך זמן, יכול להיות שעוד שנה תהיה לו פציעה שתגמור לו את כל הקריירה.
אני חושב שספורטאי עתיר ניסיון ברמה הזו יודע להעריך מצויין מה טוב ומה לא טוב בשבילו.
@tomer330 הם עושים המון אימוני כוח. בסוג הרכיבה הזאת כל גרם עודף מקשה בעליות.