הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בהתאמת תפריט ואימונים?

יוני1995

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
אז קודם כל אתן את הנתונים הפיזיים, בן 20
, גובה 1.73 בערך, שוקל 61. לא אכלתי מסודר במשך הרבה זמן, התחלתי להתאמן בפארק לפני כחודש ( פארק מתח מקבילים וכו' ).
הבעיה שגם כיום אני לא בטוח לגבי מה אני צריך לאכול, אני רק יודע שהמטרה היא לעלות במשקל בצורה משמעותית.
אשמח לייעוץ והמלצה בנוגע לתפריט יומי( או לאימונים אם צריך) .
*לא התנסיתי עד עכשיו בגיינר

לגבי תפריט, קרא בבקשה את המדריך הזה:
נראה לי התבלבלת במדריך 😃
הבעיה שגם כיום אני לא בטוח לגבי מה אני צריך לאכול, אני רק יודע שהמטרה היא לעלות במשקל בצורה משמעותית.
תקרא את זה מהתחלה עד הסוף
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
האמת הסיבה היא בגלל שאני פשוט מעדיף להתאמן בחוץ עם פחות אנשים. ניסיתי בעבר גם חדר כושר מעט.
אני ממליץ לעבור לחד"כ.

בחוץ אני לא רואה איך אפשר להתאמן ברצינות בחורף, ובקיץ ובכללי יהיה מאוד קשה להגדיל את העצימות של האימונים

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לעבור לחד"כ.

בחוץ אני לא רואה איך אפשר להתאמן ברצינות בחורף, ובקיץ ובכללי יהיה מאוד קשה להגדיל את העצימות של האימונים
אקח זאת לתשומת ליבי אחי, תודה .
בקשר למדריך, קראתי אותו אך בכל זאת אשמח לתפריט יומי בנוי כבר של אדם שעבר תהליך כזה. שוב, אני באמת רזה מאוד אז המטרה היא לעלות במשקל.

בקשר למדריך, קראתי אותו אך בכל זאת אשמח לתפריט יומי בנוי כבר של אדם שעבר תהליך כזה. שוב, אני באמת רזה מאוד אז המטרה היא לעלות במשקל.
יש תפריטים בפורטל מוכנים. אני לא ממליץ על זה.
אתה צריך לדעת להכיר את התפריט שלך - ותפריט זה משהו אישי, מה שעבד לאחד לא יעבוד לאחר (מבחינת המוצרים כי כל אחד אוהב דברים אחרים ומסוגל להתמיד בדברים מסויימים)

קרא את המדריך לעומק ותבנה לך תפריט - אתה מוזמן להעלות אותו לכאן להתייעצות

Back
למעלה תחתית