ייעוץ סתם ויטמינם שקיבלתי אתמול

soson223

משתמש מתחיל
90
18
נק' מוניטין:
35
90
18
סתם עושה לי כייף לראת את זה.

SOSON

קבצים מצורפים

• ANAVAR_SB LABS.JPG
    ANAVAR_SB LABS.JPG
    KB 17.1 · צפיות: 272
  • Clenbutrol_20mg.JPG
    Clenbutrol_20mg.JPG
    KB 15.7 · צפיות: 276
  • DECA_250_MAXPRO.JPG
    DECA_250_MAXPRO.JPG
    KB 32 · צפיות: 266
  • WINISTROL_75_INJ.JPG
    WINISTROL_75_INJ.JPG
    KB 31.6 · צפיות: 256
  • T3 LA_PHARMACY.JPG
    T3 LA_PHARMACY.JPG
    KB 9.7 · צפיות: 315
דווקא הירידה במשקל לא הייתה משמעותית מדי 7-8 קילו אם אני זוכר נכון .
תופעה נוספת שהיתה לי עם הT3 במינון הזה שהגוף פתאום הזדקק לסוכרים פשוטים ברמות פסיכיות ,היו לי CRAVEINGS שאין לי אף פעם.
*CRAVINGS 😃
כמה זמן סייקל של T3 ה7-8 קילו?

הגוף היה ת'רמוגני בטירוף ,לטובה ולרעה
זה אומר הזעות מטורפות (בעיקר בלילה ,תנסה לישון ככה ,הייתי ישן עם מזגן ,מאורר תיקרה ,מאוור נייד ושני ניגרים שעושים לי רוח עם מניפה ועדיין היה לי חם בצורות )
בשלבים מסויימים הייתי רעב בטירוף ובשלבים אחרים לא הייתי מסוגל לאכול ביס
מאוד מזכיר לי את מה שהיה לי עם הקלן אומנם לא באותה מידה כמו שאתה מתאר אבל גם אני הייתי מוצא את אצמי קם באמצע הלילה וכול הסדין רטוב
ועד שנרדמתי 😵 אלוהים ישמור דופק בשמיים

היתרון של T3 הוא שקורה לפעמים שכתוצאה מהריבאונד שנוצר עקב עלייה מהירה בפעולה של בלוטת התריס , הבלוטה מפרישה כ 30% יותר לעומת מה שהיה ליפני השימוש. זה לא קורה תמיד וזה לכמה ימים.

נערך לאחרונה:
דרך אגב לגבי T-3 אני קראתי מאמרים שגם אם יש שימוש לאורך זמן ב T-3 זה לא יפגע בבלוטה באופן תמידי
ומתגובות שקראתי באינטרנט עליה של חום הגוף והזעות זה תופאות לוואי שלא כל אחד חווה אותם אני מניח שזה אינדיווידואלי דרך אגב shadow איך היו התוצאות עם T-3 זה שווה את זה?

דרך אגב לגבי T-3 אני קראתי מאמרים שגם אם יש שימוש לאורך זמן ב T-3 זה לא יפגע בבלוטה באופן תמידי
ומתגובות שקראתי באינטרנט עליה של חום הגוף והזעות זה תופאות לוואי שלא כל אחד חווה אותם אני מניח שזה אינדיווידואלי דרך אגב shadow איך היו התוצאות עם T-3 זה שווה את זה?

כן ,אבל לא במינונים האלו.

מה זאת אומרת אחי איזה מינונים לקחת ולכמה זמן יש מצב שאתה מרחיב קצת על הסייקל?

רשמתי למעלה 😃
אני לא זוכר לפרטי פרטים את הסייקל ההוא ,הוא היה די מזמן לצערי הרב .

בנוגע לאיזה מינון אני ממליץ על T3 ? כמו שאמרתי 75-100 מק"ג זה מינון שפוי לחלוטין ואפשר לסחוב אותו תקופות זמן לא מבוטלות בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית