הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 512.5 קילו טוטאל, משקל גוף 94.9, בן 15

הם גרועים בחשבון.
אני רציני, הם כל כניסה הסתבכו עם המשקל כי המוט שקל 30, אז הם פשוט וויתרו בשלב מסויים על הסוגרים...
אחלה משקלים, כל הכבוד בגיל כזה צעיר הלוואי עליי חחח
בקשר לסוגרים, שיביאו ספוטרים שיודעים חשבון כיתה ג׳.... מזה השיט הזה, זה מאוד מסוכן בלי סוגרים וגם מפריע להרמה
עכשיו גם שמתי לב שהספוטר עם כפכפים.. באיזה קטע בדיוק:81zq:🤦‍♂️🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
בקשר לסוגרים, שיביאו ספוטרים שיודעים חשבון כיתה ג׳.... מזה השיט הזה, זה מאוד מסוכן בלי סוגרים וגם מפריע להרמה
היו מספר כשלים שפשוט לא התחשק להם לתפוס/לעזור לליפטר. היה הזוי...

אין להם את ה-ספוטרים

יפה מאוד. מתחרים שמתחילים בגיל 15 וממשיכים לאורך שנים בצורה חכמה ככל הנראה יהיו יותר חזקים כמעט מכולנו כאן. הלוואי שהייתי מתחיל בגיל שלך.

לגבי סוגרים - זה חבל לחלוטין. יש בתכנת אקסל מקום לשנות את משקל המוט. זה לא אמור להיות בעיה בכללל.

לגבי הספוטרים - הם לא אמורים לדעת את המשקל. אני מהנדס עם נסיון של 5 שנים בתור מתחרה / שופט / ספוטר ואני לא יכול בלחץ של תחרות לחשב על המקום משקלים עם פלטות תחרותיות מוט 25-30 קילו וסוגרים. כמעט תמיד יש טלויזיה / מסך שיוכלו לראות בדיוק את הפלטות שאמורות להיות על המוט, במקרה הגרוע יש בנאדם שזה התפקיד שלו להגיד לספוטרים בין היתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית