עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אכפת לי גם לא לעשות..אם הכוונה שלך בצ'יט לאיזשהו אוכל זבל אז עדיף העמסה, אם הכוונה שלך פשוט לארוחה גדולה שלא היית אוכל בחיטוב, אז עדיף צ'יט
עדיף שלא, עדיף לאכול ממקורות טובים, ולא מסוכרלא אכפת לי גם לא לעשות..
זה רק בשביל לא להצקע..
פשוט אני על 150 פחמימה..
לאכול לפי התפריט ולהוסיף שוקולד לנטרלי זה בסדר?
עדיפות לכל שבוע?עדיף שלא, עדיף לאכול ממקורות טובים, ולא מסוכר
אין צורך הכרחי בהעמסות בחיטוב רגיל, משמע אתה לא תיתקע אם לא תעשה העמסה.עדיפות לכל שבוע?
או שאפשר כל שבועיים
אז עוד שבוע אני אעשה ציט קטןאין צורך הכרחי בהעמסות בחיטוב רגיל, משמע אתה לא תיתקע אם לא תעשה העמסה.
לאחר זמן מסויים, מבלי לקבוע זמן מוגדר הייתי אומר בערך כ 2-3 חודשים ומעלה - העמסה אחת לשבועיים עם פלוס קלורי של 500-1000 מעל הניטראלי לפי כל "החוקים" של העמסה רגילה יכולה לתרום בפן הפיזיולוגי. מצד שני, אתה יכול גם לצאת לניטראלי של שבועיים אחת לתקופה ולחזור שוב לחיטוב.
בשביל הנפש, צ'יט כלשהו פעם בשבוע או העמסה רגילה ולא משוגעת, לא אמורים לפגוע בתהליך החיטוב.
אני מציע לך להציץ בשרשור ה Q&A שמייק עשה לפני שבוע, הוא ענה על הרבה שאלות מהסוג הזה 😃
סשן Q&A עם מייק (משה) ביקוב בנושא תזונה ואימונים
היי, כרגע אני לא חושב על זה, אבל אשמח לעזרה ממך.אין צורך הכרחי בהעמסות בחיטוב רגיל, משמע אתה לא תיתקע אם לא תעשה העמסה.
לאחר זמן מסויים, מבלי לקבוע זמן מוגדר הייתי אומר בערך כ 2-3 חודשים ומעלה - העמסה אחת לשבועיים עם פלוס קלורי של 500-1000 מעל הניטראלי לפי כל "החוקים" של העמסה רגילה יכולה לתרום בפן הפיזיולוגי. מצד שני, אתה יכול גם לצאת לניטראלי של שבועיים אחת לתקופה ולחזור שוב לחיטוב.
בשביל הנפש, צ'יט כלשהו פעם בשבוע או העמסה רגילה ולא משוגעת, לא אמורים לפגוע בתהליך החיטוב.
אני מציע לך להציץ בשרשור ה Q&A שמייק עשה לפני שבוע, הוא ענה על הרבה שאלות מהסוג הזה 😃
סשן Q&A עם מייק (משה) ביקוב בנושא תזונה ואימונים
למה אתה חושב ככה?בעקרון לגוף שלי קשה מאוד לרדת משומן.
1500 זו לא דיאטת כסאח, אבל זה גם לא משהו שצריך להתחיל ממנו.אם אני אלך על דיאטה כאסח נגיד, לאיזה חודש וחצי גג..
על איזה 1500 קל עם חלבון גבוה בשביל לאבד כמה שפחות מסת שריר .
לא הבנתי את השאלהמה אפשר לעשות בשביל לא להתקע במשקל? אחרי נגיד שאני אעיף את העודף
אני לא אהיה ככה יותר..
הכוונה שלי במידה ואני אלך על 1500 קלוריות, יש משהו שאפשר לעשות שאני לא אתקע במשקל?למה אתה חושב ככה?
אתה בגירעון ודאי ולא יורד? כמה זמן כבר? איך התזונה?
כמעט שבועיים עבר אבל זה לא העיקר..
כן אני רואה שינוי, אבל זה שינויים מאוד מאוד קטנים.
ועוד מעט אני אתחיל להתקע אני כמעט בטוח. ככה זה כל דיאטה
1500 זו לא דיאטת כסאח, אבל זה גם לא משהו שצריך להתחיל ממנו.
לא הייתי ממליץ לך, אלא אם אתה מגיע לכמות קלוריות כזאת לאחר זמן מסויים בחיטוב, כחלק מהתהליך.
אני כרגע ב1800 קלוריות
נטרלי 2000 עם אימון 2150 וקצת אירובי זה 2200
לא הבנתי את השאלה