הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאימונים שלי

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
תיראו, אני מתאמן חצי שנה בול. הייתי פעם רחב כזה ואוליי קצת שמן... שקלתי 95-97 על מטר 76, והיום אני מטר 80 ושוקל 85. כמובן אני לא רוצה להרזות, אני רוצה להיות מאסיבי וחטוב.

עכשיו תיראו, מאז שאני מתאמן אני התאמנתי כזה איך שאני יודע כמובן עד שהתחלתי ליקרוא וזה, אז החלטתי שאני עושה חיטוב. אבל אני לא הבנתי שאין לי מסת שריר, כי הייתי רחב וידיים קטנות (משו כמו 33-34)... התחלתי להתאמן נכון, בתחילת האימון עשיתי בנץ' פרס עם מוט ריק, והיום אני עושה 90 קילו בנץ' פרס על תוכנית FBW. אני אמרתי לעצמי שאני עושה חיטוב, אבל מאז גדלתי יותר... כיאילו נהייתי רזה בצדדים והיד שלי פתאום היקף 39, חיטבתי ת'רגליים (אין לי תמונות להמחשה כי אין לי ת'כאבל של הUSB)... אני רוצה ליגדול עוד, אבל אני רוצה להיות חטוב לקיץ... מה אתם מציאים לי לעשות מסה/חיטוב? כיאילו אני רוצה להיות גדול, אבל אני מפחד שאני יהיה שוב שומני כמו פעם... אבל מצד שני אני רוצה ליגדול עוד במסת השריר. חשבתי אוליי אני יעשה מסה עד פסח, אבל מאסה נקייה. אבל מצד שני אני לא ממש יודע איך לעשות מסה נקייה...

מסה נקייה זה דיי פיקציה. אתה יכול אולי להתארגן על תזונה ולעלות יותר לאט, אבל עליה בשומן תהיה.
הכל שאלה של כמה אתה נגעל מעצמך כשאתה מסתכל בראי. אני אישית אומר שעד שאתה לא נראה כמו חבית אין טעם לעשות חיטוב, אז זה רק בגלל שאין לי מראות בבית :D

תלוי מה יותר חשוב לך, מסת שריר גדולה או חיטוב לקיץ.
אני ממליץ להמשיך מסה עד שתיהיה אחוז שומן גבוה ואז אחרי חיטוב אתה תבין שזה היה משתלם.
בהצלחה

נקייה-אתה עולה בעיקר בשריר(פחות שומן) אבל העליה איטית מאד עד לא מורגשת משתדל לאכול בריא לא להגזים
מלוכלכת- דיאטה יותר טעימה אתה אוכל גאנק אבל אתה עולה יותר בשומן(מול הנקייה) אבל מתקדם הרבה יותר מהר(מסת שריר)

זה קו כללי יש הרבה חומר בקילוגרם על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית