הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בדדליפט

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
אני מרים 85 כהיום עם DOUBLE OVER ובכנות אני כבר מרגיש שהאחיזה הולך, חזרה רביעית אני כבר מתקשה להחזיק את המוט והוא מתחיל להחליק לי.
אני לא בטוח אם הצעד העדיף הוא ללמוד HOOK GRIP וממה שקראתי נשמע כאילו אני לא מת על הרעיון בגלל הכאב באגודל(אני בסיסט ואני צריך את האגודל שלי) וגם יש לי יד קטנה יחסית ואגודל יותר קטן אפילו ואני לא בטוח אם אוכל בכלל להגיע לפוזיציה נוחה עם הGRIP הזה.
השאלה היא האם הצעד הטוב יותר הוא לקנות רצועות ולהמשיך להשתמש בDOUBLE OVER? האם תאורטית אוכל למשוך כל משקל עם DOUBLE OVER ורצועות או שאצטרך להחליף לאחיזה אחרת כמו מיקס או HOOK בכל זאת בשלב כלשהוא?

בוא נשאל ככה - אצל מישהו כאן שקורא את הפוסט ומשתמש במשולבת נוצרה בעיה? צריך להפסיק להפחיד ילדים עם דדליפט 180 שהבייספס שלהם יקרע וטרפז ימין יהיה פי שניים מטרפז שמאל בגלל שהם משתמש במשולבת, זה לא יקרה.
לי.
חצי שנה עבדתי בתוכנית דמויית SS עם סט דדליפט בשבוע באחיזה משולבת, לא מזמן עברתי ל3x5 אקרוס וחתכתי המון במשקל, ובגלל זה החלטתי לעשות אוברהנד עד שאהיה חייב משולבת. בשלב הזה פשוט הבנתי כמה משולבת הייתה טעות בשבילי, אחרי כל סט של אוברהנד הרגשתי שצד שמאל מתפרק עוד רגע, והטכניקה הייתה מושלמת.
עכשיו הכאבים עברו ואני עדיין באוברהנד (הוק גריפ וגיר), עוד 5 קילו מקסימום ואני כבר לא אצליח, אז אני שוקל 2 אופציות:
1.רצועות.
2.סט הוק, סט משולבת רגיל (ששמאל הפוכה) וסט משולבת הפוך (שימין הפוכה).

לי.
חצי שנה עבדתי בתוכנית דמויית SS עם סט דדליפט בשבוע באחיזה משולבת, לא מזמן עברתי ל3x5 אקרוס וחתכתי המון במשקל, ובגלל זה החלטתי לעשות אוברהנד עד שאהיה חייב משולבת. בשלב הזה פשוט הבנתי כמה משולבת הייתה טעות בשבילי, אחרי כל סט של אוברהנד הרגשתי שצד שמאל מתפרק עוד רגע, והטכניקה הייתה מושלמת.
עכשיו הכאבים עברו ואני עדיין באוברהנד (הוק גריפ וגיר), עוד 5 קילו מקסימום ואני כבר לא אצליח, אז אני שוקל 2 אופציות:
1.רצועות.
2.סט הוק, סט משולבת רגיל (ששמאל הפוכה) וסט משולבת הפוך (שימין הפוכה).

כשמישהו אומר לי "טכניקה מושלמת" אני יודע שהטכניקה רחוקה מלהיות מושלמת, אפילו לא הייתי מגדיר את הטכניקה שלי כמושלמת.
מה היה משקל העבודה וכמה שנים אתה עושה דדליפט?

כשמישהו אומר לי "טכניקה מושלמת" אני יודע שהטכניקה רחוקה מלהיות מושלמת, אפילו לא הייתי מגדיר את הטכניקה שלי כמושלמת.
מה היה משקל העבודה וכמה שנים אתה עושה דדליפט?
גיל 15-17, חזרתי לפני חצי שנה מהחפשש עד עכשיו. כמו שאמרתי היה לי סט עבודה בשבוע שהגיע ל115, החלפתי תוכנית ל3x5, קיצצתי המון מהמשקל עבודה וחזרתי לאוברהנד. מושלמת או לא, האימרה הזאת הייתה בשביל לציין שצד שמאל כאב ולא מטכניקה לקויה. תהיה בטוח לפחות שהליפט לא נטה לאיזשהו כיוון. ומכאן הסקתי שככל הנראה מאחיזה משולבת צד שמאל לא היה רגיל לעומס שכזה.

כנראה על ערימה של אנשים עם טרפזים לא שווים
אני באמת לא מבין מאיפה באה ההתנשאות הזאת, ולא, לא דיברתי על היפרטרופיה

אני באמת לא מבין מאיפה באה ההתנשאות הזאת, ולא, לא דיברתי על היפרטרופיה
לא התנשאתי, זה היה בצחוק.
הייתי ממליץ על מתח, חתירה (כבדה) בדאמבל ואם נושא החוסר איזון באחיזה משולבת מפריע לך אז פשוט לגוון בזה וכל שבועיים להחליף את כף היד ההפוכה.

גיל 15-17, חזרתי לפני חצי שנה מהחפשש עד עכשיו. כמו שאמרתי היה לי סט עבודה בשבוע שהגיע ל115, החלפתי תוכנית ל3x5, קיצצתי המון מהמשקל עבודה וחזרתי לאוברהנד. מושלמת או לא, האימרה הזאת הייתה בשביל לציין שצד שמאל כאב ולא מטכניקה לקויה. תהיה בטוח לפחות שהליפט לא נטה לאיזשהו כיוון. ומכאן הסקתי שככל הנראה מאחיזה משולבת צד שמאל לא היה רגיל לעומס שכזה.

כנראה שצד שמאל כאב מטכניקה לקויה, הרשה לי להניח שהטכניקה שלך לא מושלמת בגיל 16 ועם 115 ק"ג דדליפט.

עריכה: אני לא חושב שצריך באמת להשתמש באחיזה משולבת במשקלים כאלו, מגנזיום אמור לסדר אותך עם התקדמות לינארית הגיונית במשקלים.

נערך לאחרונה:
כנראה שצד שמאל כאב מטכניקה לקויה, הרשה לי להניח שהטכניקה שלך לא מושלמת בגיל 16 ועם 115 ק"ג דדליפט.

עריכה: אני לא חושב שצריך באמת להשתמש באחיזה משולבת במשקלים כאלו, מגנזיום אמור לסדר אותך עם התקדמות לינארית הגיונית במשקלים.
אני בן 22, וסביר להניח שאתה צודק והטכניקה באמת "לא מושלמת" אבל אין לי ספק שלא טכניקה לקויה היא זו שהביאה כאבים רק בצד שמאל, בדיוק מתי שהחלפתי לאוברהנד. בגלל זה ההנחה שלי היא שזה בא משימוש במשולבת.

לדעתי משקלי עבודה תלויים באינדיבידואל. אני שוקל 65 לצורך העניין ועם 3x5 אקרוס 105 עם מגנזיום והוק גריפ אני כבר לא מצליח אוברהנד בסט השלישי. כרגע שוקל אם באמת לעשות רוטציות עם "היד ההפוכה" או לוותר ולהשתמש ברצועות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית