הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בדיאטה

ליאור38

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אשמח לעזרתכם,
מזה שלושה חודשים שאני במשטר אימונים ותזונה.
הבעיה העיקרית היא שבחודש וחצי הראשונים הורדתי כ 12 קילו ומאז אפילו לא גרם (לא הורדתי כלום מזה חודש וחצי).
ברור לי שיש שיפור אבל זה לא מתבטא במשקל.
האימונים שלי מורכבים מאירובי ואנרובי כשעה וחצי עד שעתיים אימון, שלוש פעמים בשבוע (בדר"כ שורף בממוצע 600 קלוריות באימון בפעילות אירובית).
לידיעה, הייתי מתאמן גם בעבר וחזרתי לאחר כ4 שנים של הפסקה.
נתונים: גובה 180
משקל 112
גיל 37
תפריט לא קבוע, בד"כ מתחיל בבוקר עם שייק (חלב, סקופ חלבון, פרי, עלים ירוקים, אגוזי מלך, זרעי צייה), צהריים חזה עוף/פרגית וסלט (מידי פעם אורז), ארוחת ערב בד"כ סלט חביתה קצת גבינות.
אין בתפריט כלל סוכרים ולחם.
יום ציט בדרך כלל שישי.
יש לי חשש שדפקתי קצת את החילוף חומרים....

אשמח לעזרתכם,
הבעיה העיקרית היא שבחודש וחצי הראשונים הורדתי כ 12 קילו ומאז אפילו לא גרם (לא הורדתי כלום מזה חודש וחצי).
האימונים שלי מורכבים מאירובי ואנרובי כשעה וחצי עד שעתיים אימון, שלוש פעמים בשבוע (בדר"כ שורף בממוצע 600 קלוריות באימון בפעילות אירובית).
משקל 112
גיל 37
תפריט לא קבוע, בד"כ מתחיל בבוקר עם שייק (חלב, סקופ חלבון, פרי, עלים ירוקים, אגוזי מלך, זרעי צייה), צהריים חזה עוף/פרגית וסלט (מידי פעם אורז), ארוחת ערב בד"כ סלט חביתה קצת גבינות.
יום ציט בדרך כלל שישי.

אז תעשה אותו קבוע
קח תיעזר בזה
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

תקרא כמה פעמים ותבנה לך את התפריט אם הנתונים שלך שם - ככה גם תחשב כמה קלוריות אתה שורף ביום וכו'
תחשב שומנים חלבונים ופחמימות אני בטוח שתצליח להמשיך בדרך שעשית אם תקפיד על תזונה טובה ואימונים

בדרך כלל מה שקורה שנתקעים במשקל זה כי הגוף מתרגל לכמות מסוימת של אוכל
וצריך או להוריד אוכל,או לעשות יותר אירובי אינטרוולים
שילוב של אימוני כוח
גם יכול להיות שאתה ממשיך להוריד אחוזי שומן והמשקל נשאר אותו דבר
זה גם קורה
אני לא מאמינה בספירת קלוריות כלכך, יותר באוכל עצמו שמכניסים לגוף מבחינת חלבון שומן ופחמימה
תנסה לשחק עם להוריד פחמימה להוסיף שומן ולעשות העמסות

@ליאור38 אם אתה תקוע חודש וחצי, מציע שתפנה לייעוץ מקצועי שיבנה לך תפריט לשיקום חילוף החומרים ואחר כך תפריט להמשך ירידה במשקל.
אני יכול להמליץ על הייעוץ האישי דרך האתר

אשמח לעזרתכם,
משקל 112
גיל 37
יום ציט בדרך כלל שישי.
לא סביר שדפקת את חילוף החומרים שלך, אתה חייב תפריט מסודר. תקרא בפורטל.

כמו שאמרו לך תבנה קודם תפריט מסודר, ככה תדע אם ומאיפה להוסיף/להוריד.

הבעיה העיקרית היא שבחודש וחצי הראשונים הורדתי כ 12 קילו
זה ממש הרבה בחודש וחצי, גם אם ניקח בחשבון את הורדת הנוזלים הראשונית. לדעתי עדיף יהיה לך להיות בתפריט ניטרלי כמה שבועות (כלומר לא להיות בגירעון קלורי אלא לאכול את הכמות שהגוף שורף) ואז לבנות תפריט עם גרעון קלורי שיוריד אותך במשקל.

Back
למעלה תחתית