עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי ב% השומן אני מניח שלא.נגיד הBMR שלי הוא 1808 אז אני על תפריט של 1700 קלוריות במידה ואני שורף כ-500 כל אימון. זה יותר מדי שלילי?
מה?! מכיתה ט' לא גבהת חחח איזה מפחיד..תלוי ב% השומן אני מניח שלא.
בכל מקרה אם אתה לא על תפריט של אנורקיסית מה שיש לך בDNA זה מה שיקרה , זה רק יכול להתעקב זה הכל (כמובן שאם תיהיה בגירעון שלילי לאחר תקופת ההתבגרות אז יש סיכוי שבאמת תפגע הגדילה)
סה"כ אפשר לעשות אחלה חיטוב בגיל ההתבגרות , אני אישית עשיתי את זה אבל אני לא גבהתי מכיתה ט' בערך פשוט הגעתי ל1.78 ונשארתי שם עד היום וכנראה גם לכל החיים.
וואלה אני יגיד לך למה אחי,כי גם אני כרגע כיתה ט' וגם אני 1.78 ואני מפחד ממה שאמרת חחח,כי אני רוצה ליגבוה עוד...בכללי אבא שלי 1.92 אמא שלי 1.64 ואחותי הגדולה 1.76.גבהתי 10 ס"מ בשנה והפסקתי בעיקרון אני בכלל הכי גבוה במשפחה ככה שזה היה דיי נס שהגעתי ל1.78 , אח שלי 1.69 אבא שלי 1.70 ואמא שלי בכלל 1.55
בן כמה אתה?וואלה אני יגיד לך למה אחי,כי גם אני כרגע כיתה ט' וגם אני 1.78 ואני מפחד ממה שאמרת חחח,כי אני רוצה ליגבוה עוד...בכללי אבא שלי 1.92 אמא שלי 1.64 ואחותי הגדולה 1.76.
15 אחי,ואני חושב שכן הייתי 1.70 שנה שעברה.בן כמה אתה?
והאם כבר באה התקופה הזו ש"זינקת" בגובה?
אני (בן 17) כבר שנתיים וחצי תקוע על 173 ס"מ:152on:, משה לדעתך יש עוד סיכויי לגבוהה? (אבא שלי בגובהה +- כמו שלי ואמא שלי הרבה יותר נמוכה )
בכדי לא לפגוע בתהליך הגדילה הטבעי שלך אני ממליץ לך לפנות לדיאטן קליני בכל נושא התזונה, ניתן לעשות זאת דרך חדר הכושר או דרך קופת החולים. בחדר הכושר חשוב מאד לשמור על משקלים סבירים 80% מהמשקל המקסימאלי, לעבוד בקצב איטי. שילוב של מזון קל לעיקול לפני ואחרי האימון ישפרו ויזרזר את התוצאות.
מהירות תמיד באה על חשבון כוח זהו חוק פיסיקלי. ככל שקצב העבודה יותר איטי כך יושפע יותר השריר.
פיתוח גוף (מסת שריר) שונה מתחומי הספורט שציינת בהם יש שימוש בכוח מתפרץ ,אימון בכוח מתפרץ אינו תורם רבות לעלייה במסת שריר, לעומת זאת קצב עבודה איטי יגרום "נזק חיובי" גדול יותר לשריר ובכך יכול להגדיל את תוצאות פיתוח השריר לפחות ב 30 %.