עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו מה למשל?לא נראה כמו משהו כזה שווה
החלבון הוא בעיקר חלבון סויה, ומלא בסוכר על כל צורותיו ושמן דקלים
אם כבר עדיף חטיף חלבון נורמלי
יש סיבה שהם זוליםכמו מה למשל?
הקטע בנייטצ׳ר וואלי חלבון שהם באים במארז רביעייה והם די זולים (17 שקל בשקם בערך)
לפתוח את הבוקר עם משהו בפה , במקום לחכות לארוחת צהריים ( צבא)יש סיבה שהם זולים
למה אתה רוצה בכלל חטיפה חלבון? עדיף אוכל או אפילו שייק לדעתי
עדיף אבקת חלבוןלפתוח את הבוקר עם משהו בפה , במקום לחכות לארוחת צהריים ( צבא)
האמת שכן, הם בערך בעלי אותו ערך קלורי.עדיף אבקת חלבון
בימים שאני צריך לקום ממש מוקדם אני אוהב לעשות שייק של אבקת חלבון עם חמאת שקדים, זה גם מזין וגם סותם אותך לכמה שעותלפתוח את הבוקר עם משהו בפה , במקום לחכות לארוחת צהריים ( צבא)
חמאת שקדים(?)בימים שאני צריך לקום ממש מוקדם אני אוהב לעשות שייק של אבקת חלבון עם חמאת שקדים, זה גם מזין וגם סותם אותך לכמה שעות
גם תופס, אני פשוט אוהב יותר חמאת שקדיםחמאת שקדים(?)
מה דעתך על שייק חלבון עם חמאת בוטנים?
הקטע שלחמאת בוטנים יש ערך חלבוני גבוהה .גם תופס, אני פשוט אוהב יותר חמאת שקדים
מה הבעיה עם עוד חלבון?הקטע שלחמאת בוטנים יש ערך חלבוני גבוהה .
חמאת שקדים זה חלבי?
אין בעיה עם עוד חלבון , אבל אני חושב שיש בא יותר חלבון מאשר חמאת שקדים.מה הבעיה עם עוד חלבון?
וחמאת שקדים למיטב ידיעתי זה כמו חמאת בוטנים, רק משקדים, למרות שאף פעם לא בדקתי את זה לפרטים האלה
אני חושב יש בהם בערך אותו הדבראין בעיה עם עוד חלבון , אבל אני חושב שיש בא יותר חלבון מאשר חמאת שקדים.
זה לא נכוןאגב, לפי מה שהבנתי פה פעם , הגןף לא סופג יותר מ30 גרם חלבון בשייק נוזלי אחד .
הבנתי תודה!אני חושב יש בהם בערך אותו הדבר
זה לא נכון
כן, אין שום בעיה, למרות שהייתי ממליץ לך לחלק את השייקים האלההבנתי תודה!
לצןרך העניין
, אם אשים 2 סקופים בשייק אחד אספוג 52 גרם חלבון בצורה יעילה ?
מאיזה סיבה?כן, אין שום בעיה, למרות שהייתי ממליץ לך לחלק את השייקים האלה
לפרוס את חלוקת החלבון לאורך היום, זה יותר מועילמאיזה סיבה?
נאמר פה , לא פעם ולא פעמיים שהקטע הוא לצרוך את כמות החלבון היומית היא מה שחשוב , לצורך העניין אפשר תאורטית לצרוך את כולו בבוקר או בצהריים או בערב.לפרוס את חלוקת החלבון לאורך היום, זה יותר מועיל
זה נאמר כדי לא לבלבל, כי באמת הרבה יותר חשוב מה אתה צורך בסוף היום מאשר החלוקה לארוחות. הוא פשוט הוסיף שאם כבר אז יהיה עדיף לחלק. אם אתה מעוניין לדעת אז זה בגלל MPS גבוה ואידיאלי יותר, פרסמתי מחקר חדש לא מזמן בפורום תזונה ואתה מוזמן לעבור עליו.נאמר פה , לא פעם ולא פעמיים שהקטע הוא לצרוך את כמות החלבון היומית היא מה שחשוב , לצורך העניין אפשר תאורטית לצרוך את כולו בבוקר או בצהריים או בערב.
תחדש לי בבקשה למה עדיף לפרוס אותו במשך כל היום?