הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון כתבה שמשגעת את כל הארץ על ערך תזונתי של הפירות בשייקים

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אוקיי לא קראתי את הכתבה, אבל כל המשפחה שלי מדברים על זה ואני רוצה להבין על מה מדובר, על פי דבריהם יש כתבה של איזה פרופסור שטוען שלשתות שייק פירות זה כמו לאכול 10-20 כפיות סוכר, או משהו בסגנון, מה שמוריד מהערך וטוען שרע לשתות שייק פירות, כל מיני דברים על דרך העיקול של זה ועוד כל מיני דברים שהוא טוען. מישהו יכול לסדר לי את הדברים ולתת תגובה רצינית על האם זה נכון או לא ? דיון פורה. אם אמצא את הכתבה אשלח פה.

נערך לאחרונה:
אני לא יודע לגבי הכמויות, אבל הוא לא טועה
תחשוב כמה פירות היית אוכל ברגיל, וכמה אתה צריך בשביל שייק אחד, אתה מקבל בבת אחת את הסוכר של כמה פירות בבת אחת
יותר גרוע מזה זה מיצים, ששם יש צורך באפילו יותר פירות לכל מיץ, ושם אין בכלל את כל הדברים הטובים של הפירות, כמו חלק מהויטמינים והסיבים

• פותח/ת השרשור
תחשוב כמה פירות היית אוכל ברגיל, וכמה אתה צריך בשביל שייק אחד, אתה מקבל בבת אחת את הסוכר של כמה פירות בבת אחת
יותר גרוע מזה זה מיצים, ששם יש צורך באפילו יותר פירות לכל מיץ, ושם אין בכלל את כל הדברים הטובים של הפירות, כמו חלק מהויטמינים והסיבים
אז אתה אומר שעדיף שלא לשתות שייקים של פירות ?

אז אתה אומר שעדיף שלא לשתות שייקים של פירות ?
אומר לא יותר מאחד ביום, ואם אפשר אז עדיף שלא
לשלב איזה פרי או 2 בשייק זה לא רע, אבל כזה שדורש הרבה פירות עדיף שלא

קראתי לא מזמן מאמר של אלן ארגון, שטוען שפרוקטוז הולך ישר לכבד ומתפרק דרכו לגלוקוז. המקסימום שהוא יכול לאגור בבת אחת הוא 50 גרם (למיטב זכרוני) וכל כמות עודפת מזה תאגר בתור שומן

ברוב הפרישייקים מוסיפים הרבה מי סוכר.. בנוסף לסוכר שיש לך בפירות עצמם...

בנינו להגיד שאני שותה פרי שייק בשביל ה"ערך הבריאותי" זה שווה ערך לזה שאני הולך לזונה בשביל שיעור באנטומיה...🍦

• פותח/ת השרשור
ברוב הפרישייקים מוסיפים הרבה מי סוכר.. בנוסף לסוכר שיש לך בפירות עצמם...

בנינו להגיד שאני שותה פרי שייק בשביל ה"ערך הבריאותי" זה שווה ערך לזה שאני הולך לזונה בשביל שיעור באנטומיה...🍦

אני מדבר על שייק שמכינים בבית, פירות מים קרח.

זאת כתבה גרועה כמו כל הכתבות שלהם.
ברור שאם תגיע לערך הקלורי היומי שלך כל יום ותוסיף לזה ליטר שייק פירות אז אתה בבעיה, אבל את זה אפשר להגיד על כל דבר.
אם תכניס את זה לערכים הכל יהיה בסדר.

זאת כתבה גרועה כמו כל הכתבות שלהם.
ברור שאם תגיע לערך הקלורי היומי שלך כל יום ותוסיף לזה ליטר שייק פירות אז אתה בבעיה, אבל את זה אפשר להגיד על כל דבר.
אם תכניס את זה לערכים הכל יהיה בסדר.
זה לא תמיד תופס, אתה לא רוצה שחלק גדול מהפחמימות שלך יהיו סוכר

קלוריה היא לא רק קלוריה, יש גבול מה הגוף יכול לעשות עם רק סוכר
עד כמה שאני יודע לפי מה שמשה רשם, אין כל כך הבדל. כל עוד יש לך ויטמינים/מינרלים אין סיבה להעדיף אורז על סוכריות.

עד כמה שאני יודע לפי מה שמשה רשם, אין כל כך הבדל. כל עוד יש לך ויטמינים/מינרלים אין סיבה להעדיף אורז על סוכריות.
בשביל לראות תוצאות אולי לא, אבל לבריאות לפחות זה לא.
ויהיו ההבדלים כנראה בתוצאות, אבל אתה יכול בשני המקרים לקבל תוצאות טובות

זה לא תמיד תופס, אתה לא רוצה שחלק גדול מהפחמימות שלך יהיו סוכר
פעם ב.. זה לא יהרוג אותך ולא יהרוס לך הכל. על פי מה שקראתי לדוגמא בריבר יש 200 קלוריות בכוס שזה 50 גרם פחמימה.. לא השטן שצריך להיזהר ממנו.
עוד כתבה שתגרום לאנשים לפחד סתם, אין בעיה לשתות את זה פה ושם.

פעם ב.. זה לא יהרוג אותך ולא יהרוס לך הכל. על פי מה שקראתי לדוגמא בריבר יש 200 קלוריות בכוס שזה 50 גרם פחמימה.. לא השטן שצריך להיזהר ממנו.
עוד כתבה שתגרום לאנשים לפחד סתם, אין בעיה לשתות את זה פה ושם.
ברור שפעם ב.. זה לא מזיק, הוא שאל על הכללי, אני מתייחס לזה כאם אתה רוצה לשלב את זה בשבוע בתפריט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית