הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי קניית מוט אולימפי

• פותח/ת השרשור
תראה, יש אפשרות להוציא כמה שצריך על מוט, רציתי לראות אם זה שווה את ההשקעה. אם באמת זה שווה אז אני מעדיף להוציא עכשיו את ה2500- 3000 במקום 600 ולהתבאס על זה ואחרי כמה זמן בכל זאת להוציא 2500-3000.

תקנה ביד 2 מקסימום למכור אחרי זה גם ככה הערך שלו ישאר אותו דבר כל עוד הוא נראה טוב ולא יקום הוא ימכר.

לפני כן אשאל באיזה מוטות אתה משתמש ביום יום?

מנסיון עם עשרות חברות דגמים וכו׳ החל מהכי זולים ועד מוטות באלפי דולרים הדעה שלי - שווה להשקיע במוט טוב. לא שווה להשקיע במוט מטורף (אליקו).

כל המוטות הזולים הסינים שהתאמנתי איתם הם פח. חלקם יותר חלקם פחות. מי שלא ניסה להתאמן יחסית כבד עם מוט טוב יתקשה להבין. המוטות של ROUGE (אוהיו)מצויינים והתמחור יחסית ידידותי (לא יודע איך בארץ). AF ממה ששמעתי יחסית גמישים ואולי לא יהיו אידיאלים לסקוואט / בנץ׳.

במונחים של מחירים בארץ הייתי מכוון לאיזור ה1300-1600 למוט טוב.

שווה ליצור קשר עם טיטאן ישראל שמייבאים TITEX שאין לי ספק שגם מעולה.

• פותח/ת השרשור
יש לך נסיון במקרה עם המוט של the bear? 1350 בסאל ספורט.

@SmokingSnake יש מידע בנושא?
The bear מוט מעולה לסקוואט ודדליפט ניסיתי אותו.

בקשר לTitex הרמה הרבה יותר גבוהה אבל זה מתאים יותר למכוני כושר כי אי אפשר למכור מוט בלבד אלא ערכה של מוט+ 300 קילו

YORK
זול, ומתאים (יחסית) לכל התרגילים.
זה מהמוטות שיש בהרקולס, @nlr666 משתמש בהם שם.
באביר ספורט עולה 1000 אם אני לא טועה.

• פותח/ת השרשור
יורק עולה 1170 באביר ספורט. טוב זה מעודד קצת אם יש מוטות ב 1200-1300 ששווה לקנות, בכל זאת לא 3000+

יורק עולה 1170 באביר ספורט. טוב זה מעודד קצת אם יש מוטות ב 1200-1300 ששווה לקנות, בכל זאת לא 3000+
גם ממליץ עליו. פשרה לא רעה בכלל מכל בחינה.
החיסרון שלו בעיקר בדדליפט כי הוא די קשיח.
לסקוואט במשקלים כבדים הוא גם לא אידיאלי. כשהייתי עושה Hb מהיר עם איזור ה250 הוא די התנהג כמו לולב.
אבל כל עוד אתה עושה lb במשקלים לא מאוד גבוהים הוא יתן מענה.
ספציפית לדדליפט הייתי ממליץ על אגיין פאסטר השחור (חספוס פחות גס. כי המתכתי פוצע).

• פותח/ת השרשור
טוב יקח לי זמן עד שאעשה 250 סקוואט באימון, אם בכלל. ואני עושה lb.
ספציפית לדדליפט הייתי ממליץ על אגיין פאסטר השחור (חספוס פחות גס. כי המתכתי פוצע).
אני מעדיף לא לקנות שני מוטות, ואני מניח שאם הוא טוב לדדליפט הוא יהיה פחות טוב לסקוואט (נגיד 180-200 קילו), אז נראה לי אני אעדיף לדדלפט עם מוט קשיח יותר

יש לי מוט סיני מאביר ספורט (עלה 500) והוא עושה עבודה מצוינת בסקוואט (נוסה סביב 180-190 קילו).
מוט יחסית קשיח, עובי סביר, אחלה חספוס, גם לבנץ הוא אחלה ממש.
ויש לי מוט נוסף של AF מסאל ספורט, מוט נוח מאוד לדדליפט, דק וגמיש (יותר נוח מהרוג)
שני המוטות עלו לי 1850 ביחד.

נערך לאחרונה:
טוב יקח לי זמן עד שאעשה 250 סקוואט באימון, אם בכלל. ואני עושה lb.

אני מעדיף לא לקנות שני מוטות, ואני מניח שאם הוא טוב לדדליפט הוא יהיה פחות טוב לסקוואט (נגיד 180-200 קילו), אז נראה לי אני אעדיף לדדלפט עם מוט קשיח יותר
יש לך כאן סקירה של מוטות גם המוט AF מוזכר שם (מבלי ביקורות מלהיבה):
http://www.garage-gyms.com/olympic-barbell-review-shopping-guide/

• פותח/ת השרשור
עדכון: בסוף קניתי מוט זול ביד 2, העדפתי כרגע לא להוציא הרבה על מוט, כי עם העלות של סטנדים (אין מקום בינתיים לכלוב וגם יקח זמן להכין אותו אם בכלל) ומספיק פלטות (הכל יד 2) זה יוצא לא מעט כסף לפעם אחת. עכשיו צריך עוד קצת פלטות ובהמשך כנראה אקנה מוט של יורק, הביאו אצלנו למכון וממש אהבתי את המוטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית