עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במה שיש במכון, לא יודע איזו חברה אבל די מעפנים.לפני כן אשאל באיזה מוטות אתה משתמש ביום יום?
יש לך נסיון במקרה עם המוט של the bear? 1350 בסאל ספורט.במונחים של מחירים בארץ הייתי מכוון לאיזור ה1300-1600 למוט טוב.
@SmokingSnake יש מידע בנושא?שווה ליצור קשר עם טיטאן ישראל שמייבאים TITEX שאין לי ספק שגם מעולה.
The bear מוט מעולה לסקוואט ודדליפט ניסיתי אותו.
גם ממליץ עליו. פשרה לא רעה בכלל מכל בחינה.יורק עולה 1170 באביר ספורט. טוב זה מעודד קצת אם יש מוטות ב 1200-1300 ששווה לקנות, בכל זאת לא 3000+
אני מעדיף לא לקנות שני מוטות, ואני מניח שאם הוא טוב לדדליפט הוא יהיה פחות טוב לסקוואט (נגיד 180-200 קילו), אז נראה לי אני אעדיף לדדלפט עם מוט קשיח יותרספציפית לדדליפט הייתי ממליץ על אגיין פאסטר השחור (חספוס פחות גס. כי המתכתי פוצע).
אני עושה רק מכונותYORK
זול, ומתאים (יחסית) לכל התרגילים.
זה מהמוטות שיש בהרקולס, @nlr666 משתמש בהם שם.
באביר ספורט עולה 1000 אם אני לא טועה.
טוב אז אני פותח פוסט חדש "התייעצות לגבי קניית מכונות"אני עושה רק מכונות
תקנה את הAFטוב אז אני פותח פוסט חדש "התייעצות לגבי קניית מכונות"
מה לגבי מה שאמרו שהוא גמיש ויכול להיות בעייתי בסקוואט/בנץ'?תקנה את הAF
אם הייתי מתחרה הייתי יכול לדעת את ההבדל..מה לגבי מה שאמרו שהוא גמיש ויכול להיות בעייתי בסקוואט/בנץ'?
יש לך כאן סקירה של מוטות גם המוט AF מוזכר שם (מבלי ביקורות מלהיבה):טוב יקח לי זמן עד שאעשה 250 סקוואט באימון, אם בכלל. ואני עושה lb.
אני מעדיף לא לקנות שני מוטות, ואני מניח שאם הוא טוב לדדליפט הוא יהיה פחות טוב לסקוואט (נגיד 180-200 קילו), אז נראה לי אני אעדיף לדדלפט עם מוט קשיח יותר