עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא בחירה ולא תואר כפול דו חוגי מתמטיקה פיזיקהממה ששמעתי על המסלול לא חושב שכדאי, תלוי בך - הם לומדים על מדים ועושים שמירות ותורנויות וכל מני הנפצות ושיט צבאי וכאלה תוך כדי לימוד של תואר כפול ! (פיזיקה/מתמטיקה/מדמ"ח אם אני לא טועה)
ואני לא מבין איך החלטתם שמי שהתקבל לשם "מסודר" בחיים ? אפשר גם לנשור מהתכנית
(כמו שקרה למישהו שאני מכיר)ואפשר גם לסיים את השנות קבע ולנשור משוק העבודה אחרי תקופה קצרה שם אז זה קצת כמו להגיד למישהו שאם הוא סיים תואר בהצטיינות הוא מסודר בחיים או משהו בסגנון
ואין ספק שהמיונים ממש קשים ומי שמתקבל הוא חכם בטירוף , אני אישית גם קיבלתי זימון שהייתי בכיתה יב ופשוט לא הלכתי לבצפר ולא הלכתי לזימון:s85:
אתה גם יכול לעשות עתודה במדעי המחשב ולהגיע לתפקדידים ש"יסדרו" אותך בחייםזה לא בחירה ולא תואר כפול דו חוגי מתמטיקה פיזיקה
ואם אתה תבוכנית אתה יכול להגיע בקלות לתפקידים בצבא שיסדרו אותך בחיים (20 בחודש קל)
תקשיב לתלפיון יש מקום בכל יחידה שהוא רק רוצה (מדבר על היחידות הטובות ולא טבח בבחא 6) אם הוא רוצה מודיעין הוא יכול להגיע לשם להכל והרבה יותר קלות מעתודאי במדמחאתה גם יכול לעשות עתודה במדעי המחשב ולהגיע לתפקדידים ש"יסדרו" אותך בחיים
אתה גם יכול לסיים שירות רגיל ולעשות תואר הנדסי ולהיות "מסודר" בחיים
חוץ מזה שאתה מבין שזה מאוד שטחי מה שאמרת נכון ? מי שלא מתחבר למשל לתחום מסויים ובצבא הוא עושה אותו וסובל ואז מגיע לאזרחות ועובד בו ועושה שכר טוב מה אתה חושב שיקרה 15 שנים קדימה ?
ולא יודע מה איתך לדעתי 20 ברוטו בחודש במדינתינו זה ממש לא מסודר בחיים
וואלה אם תשאל אותי בכנות - לא שווה את הלחץ המיותר , גם אם השיבוץ שמובטח טוב , ועדיף עתודה רגילה אם כבר עתודה כלשהיתקשיב לתלפיון יש מקום בכל יחידה שהוא רק רוצה (מדבר על היחידות הטובות ולא טבח בבחא 6) אם הוא רוצה מודיעין הוא יכול להגיע לשם להכל והרבה יותר קלות מעתודאי במדמח
ולמה הבנתי איך החלק השני קשור חוץ מזה שמסכים איתך אם תיהיה טוב ותעשה תואר טוב כנראה תיהיה מסודר גם בלי צבא
אבל אני מכיר מספיק שסיימו ומרוויחים בכיף 30+-
עתודה רגילה זה בין הדברים היותר גרועים שיש בכלל...וואלה אם תשאל אותי בכנות - לא שווה את הלחץ המיותר , גם אם השיבוץ שמובטח טוב , ועדיף עתודה רגילה אם כבר עתודה כלשהי
לפי דעתי מסודר בחיים זה יותר מ 30 אבל זה לא משנה פה לדיון ...
לתחום של תיכנות לרוב יותר קשה להגיעתוכנית מצוינת, יש כסף באזרחות. אם אתה רוצה ממש הרבה כסף באזרחות עדיף ללכת לתחום של תכנות בצבא.