הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאיזו תכנית לעבור

Evyatar0231

מושעה
170
16
נק' מוניטין:
16
170
16
ברוב טיפשותי התחלתי לעשות את הלינארית 5x5 של ביל סטאר עם משקלים נמוכים (חוסר ידע ומודעות שעדיף לעשות SS לפני..) אז כרגע אני נמצא בבעיה: אני רוצה להתקדם במשקלים משמעותית, להתחיל SS?
נתונים:
גובה: 1.70
משקל: 66 ק״ג בערך

משקלי עבודה בתרגילים המורכבים:
בנץ׳- 72.5
פרס-40 (צריך להתחזק מאוד בתרגיל הזה)
דדליפט- 85
סקוואט- 72.5

אני מודע לכך שהמשקלים נמוכים לכן אני בא לבקש את עצתכם. להתחיל SS ולעלות בכוח כמו שצריך?
אגב לגבי SS לא הבנתי את המתכונת של הימים..שלישי חמישי ושבת זה בסדר?
אפשר להוסיף תרגיל עזר ליד קדמית ואחורית?

נערך לאחרונה:
אם אתה מרוצה מצורת העבודה הלינארית, פשוט תעלה יותר כל שבוע. לדוגמא קפיצות של 5 בסקווט והדדליפט, בלחיצות 2.5 למרות שלדעתי עדיף לך קפיצות קטנות יותר

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרוצה מצורת העבודה הלינארית, פשוט תעלה יותר כל שבוע. לדוגמא קפיצות של 5 בסקווט והדדליפט, בלחיצות 2.5 למרות שלדעתי עדיף לך קפיצות קטנות יותר
כן אני מנסה לעלות בקפיצות מתונות שאוכל לעמוד בהן.. אתה מציע להישאר כרגע בלינארית?
באיזה משקלים אתה חושב כבר שצריך לעבור לתכנית אחרת?

בדדליפט ובסקווט יש לך כמה חודשים טובים להתקדם עם הלינארית.
בלחיצות 5 קילו לחודש יהיה מצוין אז גם כאן יש לך 3-4 חודשים לפני שתצטרך שינוי

• פותח/ת השרשור
בדדליפט ובסקווט יש לך כמה חודשים טובים להתקדם עם הלינארית.
בלחיצות 5 קילו לחודש יהיה מצוין אז גם כאן יש לך 3-4 חודשים לפני שתצטרך שינוי
יש לי שאלה נוספת.
עד לפני שבוע פלוס מינוס שרירי החזה שלי הרגישו חזקים יותר ובימים האחרונים הם ממש חלשים ונוזליים כאילו אני בכלל לא מתאמן.. אין לי מושג למה זה קורה וזה עדיין לא עבר, אני ממשיך להתאמן כרגיל ומקבל ״פאמפ״ באימון אבל ביום יום בלי קשר לאימונים החזה הפך לממש חלש.
יכול להיות שעליתי בנוזלים וזו הסיבה? כי כרגע אני מנסה להשיל מס׳ ק״ג על מנת להיפטר מהם..
אני פתחתי ת׳רד נוסף ובו עזרת לי, אבל אני שוב שואל, יש איזושהי סיבה נראית לעין שיכולה להסביר את התופעה הזו?

אין לי סיבה ממש טובה לתופעה כזאת.
קח בחשבון שאם אתה יורד במשקל הסיכוי לעלות במשקלי העבודה קטן בצורה משמעותית

• פותח/ת השרשור
אין לי סיבה ממש טובה לתופעה כזאת.
קח בחשבון שאם אתה יורד במשקל הסיכוי לעלות במשקלי העבודה קטן בצורה משמעותית
אני מודע לכך כן.
אני מרגיש שיש לי המון שומן ונוזלים בגוף בגלל זה אני רוצה לרדת במשקל ובאחוזי השומן.. בנוסף לסיבה שאני אעבור ניתוח בקרוב שישבית אותי לחודש..
אני אנסה לרדת במשקל בינתיים עד הניתוח ולאחר מכן כשאחזור לאימונים אתה חושב שזה יהיה רעיון טוב לעשות SS+מסה נקייה ומבוקרת על מנת להתקדם משמעותית במשקלים?
כמה אחוזי שומן אתה מעריך שאפשר לרדת בירידה של 8 קילו בערך? מ66 ל58 בערך
אני יודע שזה די אינדיבידואלי אבל אם ישנה איזו הערכה שניתן לתת..

Back
למעלה תחתית