עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי קיבלתי מלא אכזבות מאבקות חלבון לא רוצה סתם להזמין...אתה נשמע אובססיבי מדי. פשוט לך לחנות של אמינושופ, תטעם שם ותחליט מה בא לך.
אני רוצה חלבון שהוא לא סמיך,הזמנתי bpi והוא על הפנים סמיך בצורה מפגרת..החברה בסדר כל עוד מדובר בחלבון העלית.
לגבי הטעם, אתה מבין שזה יחסי כן? כל אחד זה שונה ומשתנה בין אדם לאדם. זה שזה טעים למישהו לא אומר שזה יהיה טעים לך.
וזה גם יחסיאני רוצה חלבון שהוא לא סמיך,הזמנתי bpi והוא על הפנים סמיך בצורה מפגרת..
איזה טעם היה לך ואיך עשית מזה שייק כמה מים שמת?וזה גם יחסי
אני מחר מסיים דלי של BPI וזה החלבון שהכי נהנתי ממנו עד היום
אני הזמנתי סמורס וחמאת בוטנים הסמורס ממש טוב לבישול פנקייקים וכו אבל בעירבוב הוא חונק אותי לא מצליח לאמוד את הכמות מים..איזו סמורס ואני לא מודד את המים
הסמורס שהיה לך גם איזו? יש הבדל גדול בין האיזו לוואי ולבסט שלהם.אני הזמנתי סמורס וחמאת בוטנים הסמורס ממש טוב לבישול פנקייקים וכו אבל בעירבוב הוא חונק אותי לא מצליח לאמוד את הכמות מים..
לא יש לי חמאת בוטנים iso וסמורס בסט , יש לך המלצות איך לערבב סבבה?הסמורס שהיה לך גם איזו? יש הבדל גדול בין האיזו לוואי ולבסט שלהם.
בכל אופן הסמורס איזו באמת נורא סמיך, אבל אני דווקא אוהב את זה כי זה תורם לשובע (לפחות פסיכולוגית)
פשוט שים מים לפי כמה בא לך שזה יהיה דומיננטילא יש לי חמאת בוטנים iso וסמורס בסט , יש לך המלצות איך לערבב סבבה?