הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף שהתחילו סתם פתאום

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
שלום,
אתמול בערב התחילו לי כאבים בכתף, סתם ככה פתאום לא אחרי אימון וגם לא אחרי תנועה ספציפית שעשיתי ומאז הכאבים הלכו והתגברו.
האימון האחרון שעשיתי היה אימון בבית שכלל רק מתח ושכיבות סמיכה ולא הרגשתי כאבים במהלכו. האימון האחרון שעשיתי שכלל בנץ ופרס היה רק בראשון.
יש לציין שאף פעם לא היו לי בעיות בכתף.
הכאב מורגש כאשר אני מרים את היד הצידה או עושה תנועה של אקסטרנל רוטיישן כמו בפייס פול, לא כואב לי כשאני מרים את היד ישר לפנים.
הכאב מרגיש כמו מעין מתיחה חזקה.
האם כדאי לי לנסות להזיז את הכתף ולעשות את התנועות שכואבות לי או שעדיף לי לנסות להמנע מכך?
האם כדאי לי לחמם/לקרר את האזור?
והאם כדאי לי לנסות להמשיך באימונים כרגיל?
@Michael Pichenuk
אני ממש אשמח אם תוכל לעזור לי.
אני לא מרגיש שום שיפור בכאב ואני מתכנן לנסות היום אימון ואני לא בטוח האם כדאי לי.

תנסה לנוח עם היד, בשאיפה שהכאבים יחלשו בימים הקרובים. במידה ולא, יש לראות אורטופד בהמשך שכנראה יפנה ל- OS כצעד ראשון.

• פותח/ת השרשור
תנסה לנוח עם היד, בשאיפה שהכאבים יחלשו בימים הקרובים. במידה ולא, יש לראות אורטופד בהמשך שכנראה יפנה ל- OS כצעד ראשון.
תודה על העצה,
אתה רואה סיבה שכאב יתחיל סתם ככה פתאום ולא אחרי/במהלך אימון?

בהחלט. Pump במהלך אימון יחד עם האדרנלין שיש בצורה טבעית במהלך אימון ונוסיף לזה גם את ה- Rage שכנראה יש לך, יכול להסוות את תחושת ההיווצרות של פציעות קלות.

היי. מתנצל על הדיליי. שבוע ארוך.
כן חשוב להמשיך לזוז להניע את היד לכל הטווחים בלי משקל.
כן חשוב להמשיך להתאמן ולהתאים את האימון ליכולת הנוכחית שלך ולשחק מעט עם הזוויות או להחליף תרגילים בהתאם
וכן חשוב לנסות כל מה שעושה לך טוב כגון חימום קירור עיסוי והעמסה הדרגתית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית