הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טעמים של my protein

• פותח/ת השרשור TreMix
  • פורסם בתאריך

TreMix

משתמש מתחיל
57
3
נק' מוניטין:
3
57
3
היי הזמנתי לפני כמה ימים פיור קומפלקס בטעם שוקולד עשיר ואני חייב להגיד שהטעם הזה הוא נורא. הוא מתוק מידי ועושה לי בחילה.
אז אני מחכה שייגמר ובינתיים אני חושב על מה אני אקנה כשייגמר בעזרת השם.
חשבתי על המותג myprotein ורציתי לשאול איזה מהמוצרים שלנם כדי לקנות ואיזה טעמים.
אני רוצה לקנות שני מוצרים:
•אבקת חלבון , מי גבינה.
טעימה ויחסית זולה כי אני ילד אז התקציב שלי לא גבוה במיוחד.
•חומצות אמינו.
טעים, יחסית זול וטעים. חשבתי על my protein

אתה מתכוון לקנות באמינושופ? כי נראה לי שאמורות להיות טעימות.

ממליץ להזמין מהם מחו״ל..
בכל מקרה,ניסיתי עד עכשיו 6 טעמים
הקפה היה הכי טוב..
בנוסף,יצא להם חלבון חדש שניסיתי את הווניל שלו ואני שונא ווניל..אבל הוא בסדר גמור

לדעתי פיור זו חברה מגעילה לא יודע איך בחרת אותה, עדיף לך על דיימיטייז אחי

תשמע כל אחד והטעם שלו. אתה אומר שהשוקולד עשיר של פיור הוא מגעיל, אני דווקא שמעתי שהוא טעים, כלומר מישהו יכול להמליץ לך על טעם של מייפרוטאין ולך הוא לא יהיה טעים ולהיפך.
אני אהבתי מאוד את הטירמיסו שלהם, הקרם עוגיות נחמד אבל מרגיש כמו וניל שקראו לו קרם עוגיות. ה rocky road מגעיל ברמות, השוקולד בננה סביר (חברים התלהבו יותר ממני מהטעם הזה)

משום מה גם אם אני אוהב את הטעם של פיור בהתחלה(לא משנה איזה) כשאני מגיע לחצי הוא כהר מגעיל אותי ברמות. מקווה שעם מיי פרוטאין זה לא יקרה.

למי שכבר יצא לו להתנסות עם מייפרוטאין או כל אבקה אחרת בשק, אשמח לשמוע איך השימוש מבחינת נוחות. בקטע של אם צריך לשים את זה בשקית או אם כל פעם שמוציאים סקופ נשפך על הרצפה וכאלה, אם כן אדע להמשיך עם דליים

למי שכבר יצא לו להתנסות עם מייפרוטאין או כל אבקה אחרת בשק, אשמח לשמוע איך השימוש מבחינת נוחות. בקטע של אם צריך לשים את זה בשקית או אם כל פעם שמוציאים סקופ נשפך על הרצפה וכאלה, אם כן אדע להמשיך עם דליים
הנוחות היא בערך כמו דלי, תמיד דברים יכולים להתלכלך, אבל הסגירה של השק היא חכמה מאוד, אפילו בטיסה היא לא נפתחה לי

Back
למעלה תחתית