הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר פרווה

MiraclesMan

משתמש פעיל
484
85
נק' מוניטין:
97
484
85
אני מחפש גיינר שלא על בסיס חלב ושאשכרה יהיה אפשר לשתות אותו
(הבנתי שרוב הגיינרים והאבקות חלבון הפרווה הם זוועה)
יש לי בעיה עם לקטוז כנראה , לא בדקתי את זה לעומק.
(ניסיתי חלב דל לקטוז אפילו ואת הגיינר של דימטייז והתחרטתי על הרגע שנולדתי)
ניסיתי שיבולת שועל בבלנדר עם חמאת בוטנים וכל זה
אבל זה זוועה מידיי
אני לא מסוגל שיש לזה מרקם דייסתי
אשמח לשמוע המלצות
רצוי מנסיון

גיינר זה בזבוז כסף נקודה.
אם אתה מתקשה לאכול הרבה וצריך להגיע לכמות קלוריות גבוהה יחסית, לא חייב להכין שייק מפוצץ קלוריות, אנשים עושים את זה רק מטעמי נוחות.

בעיקרון, אם כבר הגעת למינימום חלבון, סיבים ומיקרו שלך ואתה מחפש דרכים להכניס קלוריות "קלות" תלך על מקורות שומן - שזה אומר לשים טחינה בארוחת צהריים, להוסיף חמאת בוטנים ליד הבננה או הקוטג' (נשמע נוראי אבל שמעתי על זה מפורום מחול, ניסיתי וזה שילוב מדהים), או פשוט לשפוך שמן זית על ירקות שאתה אוכל במהלך היום.

אם אתה מתקשה לאכול הרבה וצריך להגיע לכמות קלוריות גבוהה יחסית, לא חייב להכין שייק מפוצץ קלוריות, אנשים עושים את זה רק מטעמי נוחות.

בעיקרון, אם כבר הגעת למינימום חלבון, סיבים ומיקרו שלך ואתה מחפש דרכים להכניס קלוריות "קלות" תלך על מקורות שומן - שזה אומר לשים טחינה בארוחת צהריים, להוסיף חמאת בוטנים ליד הבננה או הקוטג' (נשמע נוראי אבל שמעתי על זה מפורום מחול, ניסיתי וזה שילוב מדהים), או פשוט לשפוך שמן זית על ירקות שאתה אוכל במהלך היום.
חמאת בוטנים הולך עם הכל, גם על ההמבורגר

• פותח/ת השרשור

תאמין לי שאני לא מהמתאמנים המתחילים שמחפשים קיצורים ומתעצלים
3K קלוריות כבר לא עובד עליי וזה כבר נהיה יותר קשה להכניס יותר אוכל לגוף
ועוד יותר קשה כשאני עובד כמה שעות ביום..

זה לא קשור לעצלנות, וכמו שאמרתי אתה לא צריך תיאבון בשביל לשפוך טחינה, שמן זית וחמאת בוטנים על מה שאתה אוכל. אתה יכול גם לנשנש שקדים/אגוזים או אפילו אבוקדו במהלך היום.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור לעצלנות, וכמו שאמרתי אתה לא צריך תיאבון בשביל לשפוך טחינה, שמן זית וחמאת בוטנים על מה שאתה אוכל. אתה יכול גם לנשנש שקדים/אגוזים או אפילו אבוקדו במהלך היום.
זה לא עוזר לי במיוחד
שאלתי על גיינר מסיבות שלי וכי אני מעדיף את זה פשוט
ניסיתי הרבה דרכים וכנראה שאין ברירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית